Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#3141
+1 Зелі! Супер придумав! Хоч там не сижу постійно (тобто взагалі практично  :) ), але вже додався!
#3142
    Не думаю, що рано - так собі думаю, чим раніше домовишся --> тим більше шансів на успішну поїздку, ІМХО. Дивись, Golem не проти, ти думаю також, Zelja та я  - вже щось є. Маю надію і explorer з Олею зголосяться. Щодо мене мені абсолютно все-одно чим їхати окрім ровера (бо ще не став щасливим власником :) ). Все-одно група більше 10 явно не збереться, та і більшої не треба.
#3143
   Оголоси будь-ласка "весь список", думаю багатьом буде цікаво, а можливо хто дізнається про нові цікаві місця про котрі доси не знав...
#3144
    Ну то давайте конкретизувати = завтра думаю ніяк не вийде, далі Паска, можливо 25 квітня чи можливо 1 чи 2-го травня?
#3145
підписуюсь, а я б в тещі в Трускавці залишився  :)
#3146
Коли їдемо, є якісь плани щодо відвідин цього місця в недалекому майбутньому?
#3147
Я також пас, студенти рулять...я хіба в суботу зраня міг би
#3148
Лінк битий, поділіться будь-ласка із мною хтось цією книженцією.
#3149
Просто ми добрі та гречні, шануєм і шануємся, Неньку любим і поважаєм, не хамимо
#3150
Лінк як чобіт простий - http://triada.org.ua/
#3151
    Лазив на Тріади, чесно кажучи ніц не сподобалось (а заодно авторизація прямо із завантаженням сайту), дизайн якийсь темний, готичний чи що...Занадто темно ІМХО, форум не працює. Направду, що відтти сподобалось це шрифт. Як на мене тутка ніц міняти не треба, все гарно і приємно. І бачу, що explorer банер поправив, зачот.
    Що мене турбує, так це мала кількість відвідувачів = тра дійсно хоча б гарно мета-теги прописати і зайнятись банальною розруткою. А так би хтілось внизу побачити рекорд не 27 юзерів 13 березня, а на порядок більше кожного буднього дня - і думаю це не проблема, готовий жертвувати для цього принаймі своїм робочим часом яко мінімум!
#3152
    Мабуть так воно і є, річ крута дійсно. А ще хтів спитати пана Yserl навіщо Вам КИХ-4, КИХ-5, КИХ-6? Куди саме в такому збираєтесь йти? Певно мусить зачотне місце бути, я також хочу туди!
#3153
    Тю, дивний розклад цін - ось тут просять $ 135*10^3 (Одеса), а ось тут (але треба прайс качнути, Запоріжжя) просять 729*10^3 грн... за С3200 що на картинці...
    Хоча було б файно за-3Д-сканити "Лощину" на пам'ять, для майбутніх поколінь :) А 2Д-сканером якось незручно :) "Лощину" сканити, хоча якщо набереться група добровольців я із задоволенням свій сканер позичу :-)
#3154
   
   Сьогодні, ширяючи безмежними просторами інтернету в пошуках однієї цікавої книженції надибав на форум Share.net.ua, а зокрема у розділ КНИГИ. Там представлено багацько книг (електронних/аудіо) виключно українською, є немало старих і унікальних книг. А на самому порталі купа національної музики та фільмів, смію рекомендувати усім поціновувачам!

   Сподіваючись на милість адміністраторів  ::) , у цій темі пропоную ділитись лінками на виключно україномовну літературу, навіть якщо вона трішки не в тему.

   
 
#3155
   А пощо сканувати? Ось у мене в djvu-форматі є - можу вислати чи запостити десь... Наконечний Євген, "ШОА" у Львові, видавництво "ПІРАМІДА", 2006р., 284 сторінки - це те чи я путаю?
   Ось тут знайшов дещо про автора.
   Кепсько вийшло, що не перечитав цю тему раніше - зразу б вислав книгу і відпала б необхідність у скануванні...
   Власне, осі і книга у малого розміру - 8 Мбайт та великого (22 Мбайти) формату.
#3156
У мене її більше 100 на балконі стоїть  -  можу кому пару штучок спрезентувати. Друзі в Канаді були дуже раді присланій цеглинці з рідного міста  :)
#3157
   Від місцевих поступила секретна інформація, що насправді це не котельня - а вдало замаскований режимний об'єкт по збагаченню урану та виробництву плутонію для потреб оборонного комплексу. Мабуть, відси постачались радіоактивні елементи для інсталяцій СОТОНИ у ракетних шахтах Західної України, та й не тільки - уранову руду сюди привозили не те, що із степів України, а навіть із Кавказу та Дальнього Сходу. От як працюють у нас, всім у приклад!

   Після закриття у 1991 році, фабрика була переобладнана у заклад по виробництву повітряних кульок і презервативів - всім відомо, що випромінювання має сперміцидну дію (вбиває сперматозоїди[зрештою не тілько їх]), тому була досягнута грандіозна економія коштів за рахунок відмови від дорогих сперміцидних сполук Західного (себто Китайського) виробництва за рахунок опромінення виробів наведеною радіацією елементів конструкції та залишків реакторів зокрема.

   Економічно виробництво підсилюється за рахунок орендної плати провайдерів стільникового зв'язку, що окупували комин своєю апаратурою. Місцеві також згадували про секретний підземний хід від цієї фабрики до бОМІБКА, що коло МЕТРО(-А) - виробництво опромінених презерватиів є і було стратегічним напрямком діяльності Міністерства Оборони України, тому цінні кадри мусіли бути збережені будь-якою ціною! Учнів ці майстри за собою не залишили, що можливо вказує на діяльність певної секретної організації (особисто думаю, що тут замішаний Дохтор Зло)

   Зараз завод виробляє повітрятні кульки, але по словам одного із місцевих (колишній працівник фабрики): "можєт бить переобладнан у завод по віробніцтву отруйніх и раідоактівних речовін буквально за пару годін".

   Тобто шановне Панство у разі нападу на нас внеземного агресора - із Марсу чи скажімо із Альфи-Центавра, славетне місто Львів буде надійно захищене від посягань інопланетних гостів, що висадились у районі Зимної Води чи Рясного (Рясне-2 в т.ч).  Мушу згадати, що стратегічна зброя "Льоня-Космос" не може бути застосована тут по двох причинах:
     
       1) критичні руйнації, 100% зараження території, дисфункція реальності;
       2) по наказу Головнокомандуючого, нашого всіма обожнюваного гаранта.ua (нік на bizarre.ua - "Bee-Master") - має обороняти столицю;
       3) інші причини;


   Ходять чутки про аналогічні заводи навколо Львова, але не багатьом смертним довелось їх побачити! - більшість поверталась із вилазок із явними ознаками brain washing, тому закликаю Вас (заради Вашої ж  безпеки) ніколи не займатись дослідженнями подібних об'єктів!!!

     З.І. Trust no one!!!
 
#3158
А у мене хата із цегли "REISS" побудована, цікаво - то австрієць чи може
який маланець :) Хтось має інфу щодо цього цього пана?
#3159
Однозначно супер, виклав фотки зроблені мою на Пікасі, правда довелось зменьшити
їх до 40% від розміру оригіналу. Оригінали згодом як обіцяв на ФТП, про що повідомлю
в ПМ. Прошу дивитись, дякую колєги за прекрасну поїздку!
#3160
Бомбік дійсно модний + фотки із об'єктивом "fish eye" - надто все  гарно виглядає даби бути
реальним. Але фоти гарні, зачот!!!