Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Mackey

#1
Трохи розкажу про озеро Велимче біля села Соловичі у Волинській області. Можливо, перед початком літніх відпусток, комусь буде цікаво відкрити ще одну локацію для відпочинку.

Озеро знаходиться у Турійському районі Волинської області біля села Соловичі. Є залізничне сполучення – 2 км від станції «Обеніжі» (Володимир-Волинський – Ковель).

Є платні та безкоштовні пляжі, відрізняються тільки наявністю турбаз.

Плюси: дуже велике чисте озеро, піщані пляжі, поруч – сосновий ліс. Приємне місце для відпочинку в палатках. Можна замовити будинок на компанію. В озері є риба.

Мінуси: місце користується попитом серед місцевих, щоб усамітнитися, можливо доведеться пошукати менш привабливий або доступний пляж, або почекати вечора – після 21:00 більшість їде додому у Володимир одним з останніх дизелів. В будь-якому разі, озеро велике і місця вистачає всім.

На фото світанок на озері. Також додам маленьке відео з нашої ночівлі на озері. Може, комусь з волинян або галичан легше буде приїхати сюди, ніж на Шацькі. Я, наприклад, дуже великої різниці між озерами не помітив. Хіба що на Велимче менше різного роду сервісу.