Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1301
йой, а можна про ті урочистості детальніше? Якийсь Road-Map хоча б?
#1302
+ злий мордератор
+ Рой
#1303
ось я власне їх із GoogleEarth та й завидів...чудове фото!
#1304
ЦитуватиБудьте обережні. Були в серпні Я, The Crow і його дівчина. Домовились за невеликий пакетик на КПП, що нас пропустять, але потім всеодно інші охоронці нас зловили і викликали міліцію. З розмови з охороною зрозуміли, що їх вже задрали "туристи" зі Львова. Мало того, нас забрали в міліцію, на нас написали заяви, що ми накрали дора на 18500 грн і винесли то все в кишенях.  Раджу зразу домовлятись з головним зміни охорони, але в цехи вам заходити не дозволять.

ось тут і був ваш Epic Fail, же мені не зазвонили! Чи кому не зрозуміло, що на вас спробували навішати усе, що самі (чи за сприяння, чи просто по власній глупоті) не розкрили (не хтіли, не могли)?

ЦитуватиМи були серед тижня, то було багато робітників і машин на території. На вихідних значно тихіше. І нема п. Мостового - начальника охорони який сидить в корпусі, під яким є бомбік і який викликав міліцію, бо прості охоронці нас хотіли так відпустити.

  Хм, цікаво - запитаю про того ясновельможного пана у інших не менш ясновельможних громадян цього гарного міста. Може пан Мостовий даремно панікує та не видить як за парканом ріжуть все та вивозять? Ще б пак, 3 (ТРИ) пункти прийому металолому через дорогу товщиною в 6 метрів, недалеко циган-табір та купа представників ромів на території. Пан Мостовий певно сліпий? Чи хоче таким здатись? Гадаю, саме перед виборами ця людина як мінімум заслужила розгорнутого PR-у
#1305
ага, а ше поціновувачам раджу таки прочитати "Казан, мангал и другие мужские удовольствия", а також, нову книгу Сталіка, же йно буквально вийшла в світ. Ну і ЖЖ stalic_kitchen
#1306
   Йно зараз зловив себе на думці, же ми матолки та нензи погані раніше не згадали про свято! Тілько 2 дні сі залишили, то буде позавтра! Хто має які ідеї як достойно (не в мітингах та процесіях) поґратулювати нашим Героям окрім як покласти квіти до їх ніг могил?  Як то було рік тому, зверніть увагу на купи снігу та відсутність злого модератора. Не зміг, але Golem сраня придбав квітів враховуючи мене, за що йому шальоні подяки. Отож, клімат у нас таки потеплів конкретно...

   СЛАВА УКРАЇНІ !!!
 
    По тому чекаю пропозицій від вас шановні дописувачі, можна повторити як і було рік тому, у четвер, рано-сраня.
#1307
   Ага, по$%^&іли гарненько, може автору теми хтось по суті відповість? В стилі "Я готовий тобі допомогти, призначай час та місце"? Інакше нащо висвітлювати йно свою обізнаність із функціональними блоками приймача (і як мені здається, без розуміння самого принципу роботи блоків)?  Йно US5WEO шось дільне відповів, але знову-ж таки не відповідає суті запиту ФляшкоМисливця.
   Годі випендрюватись, може дійсно хто має змогу кулєзі благородну справу просапортати?
#1308
Дякую, але я пас. Спробуйте запхатись туди із сторони Дністра, а не New Роздолу і буде вам дуже цікаво. По гуглі видно, де це можна зробити.
#1309
    Кожен має право на власну думку, і мушу визнати, багацько раціонального тут було тобов сказано, особливо зважаючи на економічну кризу навколо. І не тільки Юг-Контракт батарейки сюди возить  ;)

   Шкода, що ти його пр.в, але моє ІМХО каже, що Petzl є Petzl - і це у першу чергу надійність та невибагливість. А для мене це головне - хтось може чув історії про Petzl'і, котрі підвели у відповідний момент? А про китайців таке читали? Гадаю так. Я не фанат Petzl'a, але у житті його ні на що не поміняю свого Myo XP, за котрий можна було б придбати 18-19 китайців. Кесару - кесарево(розтин звісно)! Китайця можу розглядати тілки як запасний варіант, і то тільки після серйозної доробки рашпелем. А ще краще на запаску ще одного Petzl'a придбати.

    Зрозумій, мене не цікавлять 13 діодів (та хоть усі 26 чи 39), режим сильніше/слабше (на Пецлі це також така фіча є, отож не китайці її придумали), вбудована зарядка і гакумулятор ІМХО зло (мабуть зручно в лісі чи під землею розетку шукати, замість того же би батарки замінити у разі необхідності), "світит як дурнувате" - то не для мене, то скоріш до тих люмено(кандело)-дрочерів (а мені цікава довга та надійна робота, фільтри, зручне бокове розсіяне світло та пряме фокусоване. При потребі є Boost-mode --> але то хіба Лощину просвітити і заблукавшим поліцаям форму спалити). Захочу шось зазнимкувати на довгій витримці - візьму шось галогенне. Не матиму змоги купити Petzl'a - буду шось робити власними руками, але до використання невідомо де, коли та як виготовленого обладнання ніколи не вдамся!

     Світ не монохромний, як це може видатись - але я чомусь дуже поважаю власну задницю, і тому хочу, щоб у відповідальні моменти мене оточували як справжні друзі, на котрих я всеціло можу покластись, так і така сама техніка.  На безпеці не можна економити!!!
   
    Р.S. Короче, я не за Китай, і не проти нього. Як на мене Китай ще зробить троха галасу, економічно сі підніме - але по тому буде в кращому разі стабільний рівень економічних показників із плавним згасанням. Я говорю у маштабах 50-100 літ, і звісно, Китай весь світ не купить - впевнений, же Західна Україна достойно себе протиставить східній нензі матолку.
#1310
ІМХО тутко краще зібрати список людей, же 2000% будуть, а вже потому у приватному порядку вирішувати питання концепцій та деталей.
#1311
Цитата: Lesyk від 07.10.2010 21:50:06
форт тараканів.і там робити можна всьо шо хочеш - починаючи фотографіями закінчуючи жосткою вечіркою.але надто далеко.

  Хороша ідея, я десь ше читав про тру-радіолокаційну станцію десь коло БляДивостоку, Східна москалія, 13000 км відси здається. Якщо чесно, Лесику, ідея кепська.
   Панство, а ну припинили сі з Лесика знущати і увійшли в конструктивне джерело! Подумайте про те. що ви вище дописали, може не варто так різко? 
#1312
 :) ага & special guest star - Вад-Мих  :)
#1313
  Ну і бистрий той SANECKA же ППЦ, Злого Модератора випередив  :)  Але тим не меньше - во нинько вітаємо Roy'a - щастя, здоровічка, дорогих об'єктивів та як мінімум Canon EOS 5D Mark II на той рік, а далі шось кастомне і шальоно дороге (а об'єктиви в тому кастомі мають бути як мінімум не меньші ?*% Stinger'a, а фізичний розмір сенсора у два рази більший від стандартного повнорозмірного)! Залишайся таким як ти є і більше вірних друзів!
#1314
  Маю надію же ті, хто отримав наклейки погратулювали Roy-ю як мінімум +? Чоловік реально зробив то за власні кошти (немалі) та із власного натхнення та ентузіазізму!
#1315
цікаво! але вже Рой пмсав все буде залежати від тяпниці та бухідних (себто суботи). А окрім калини, глоду та шипшини в означеному місці є які поклади правдивих грибів?
#1316
Вдруге дякую Капітану! Смію зауважити, же третьої подяки не буде
#1317
+ кулєги і дякую за компанію, увечері залию пару своїх фото
#1318
Формула-єден
#1319
Цитувати(Ашан, наприклад, в Пустомитах)
ну властиво цей секретний факт я  попередньому дописі озвучив...