Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Adenus

#1
Скоро буду, я в синій кепці і куртці!
#2
Дзвоніть 0632282398/0667715124
#3
Не, давай 19:30
#4
То на котру збираємось? На 19:00 чи 20:00?
#5
Підтримую, нехай хто згодний залишить "+" в коментах
#6
Можно і в п'ятницю, сподіваюсь до того часу приїду з навчань.
#7
Пропоную в суботу десь о 20:00 в 100 рентген, можна і в дігер пабі, але то не суттєво. Зауважую, що то тільки пропозиція!
#8
Всім привіт, я повернувся, вибачаюсь за таке довге зникнення з ефіру, були справи. Народ ще хоче десь зібратись посидіти?
#9

Цитата: Bottlehunter від 22.08.2017 10:10:34
Цитата: Adenus від 21.08.2017 23:37:05
Пропоную організувати зустріч вже в вересні, призначити точне місце і час. Пропоную зібратись компанією, познайомитись, а далі вже зоорієнтуємось.  ;)

Я за. Створи, будь ласка, тему в планах, як прийде час.


#10
Пропоную організувати зустріч вже в вересні, призначити точне місце і час. Пропоную зібратись компанією, познайомитись, а далі вже зоорієнтуємось.  ;)
#11
Вибач, той список збирала людина протягом декількох років, тому я не можу тобі допомогти. Позавчора був в закинутому будинку біля парку Хмельницького. Будівля замурована, але позаду є вибитий прохід, в будинку давно йде ремонт, в ночі там трошки моторошно, довколо літають миші, а не третёму поверсі знайшов сплячого діда який був схожий на мерця, думав дійсно мертвий, світив на нёго поки не впевнився що він дихає, на томуж поверсі в дверному пройомі повішаний за шию плюшевий ведмідь. Доволі моторошно було блукати тим будинком одному, але враження залишились непогані, а ще все це маю на відео))) Зараз хочу відвідати закинутий завод, чув що на якомусь закинутому винному заводі є бомбосховище, але місця розташування того заводу не маю.
#12
   Зараз дуже важко знайти адекватну компанію, сидіти в дома дивить в телвізор не дуже кортить, а нав*язуватись до когось як по мені не дуже коректно, наприклад я б до цього негативно відносився.
   Хочу вже втікти від цьої повсякденності, зробити день незабуваїмим, але з моїм графіком дуже важко щось підібрати. Взагалі, якщо в когось є якісь пропозиції, або треба допомога в якійсь справі звертайтесь, з радістю допоможу, але з вас апельсиновий сік)))
#13
Цитата: Wolff від 31.07.2017 18:41:57
Жаль мала аватарка (( не можу розпізнати . Кажись по страйку з тобою пару раз пересікався .
Може і зустрічались, часто бував на Рясному та Брюховичах, зараз гір тріснув, та деякі проблеми з приводом, буду вже в вересні бігати ::)
#14
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 31.07.2017 08:19:26
А якого штибу об"єкти, чому тут крім ваших телефонів ніц не написано. Все ж мало хто ризикне опираючись лише на телефонну розмову кудись піти з нещодавно зареєстрованими, а раптом ви просто хочете обікрасти наївний молодняк, чи, що гірше навчити їх псевдо-сталкінгу помийок міста.

Я нікого не змушую йти, і в темі оголошення не було написано "ШКОЛА-СТАЛКІНГУ". На сам перед метою оголошення було зібрати компанію для подальших вилазок, в компанії цікавіше і на сам перед безпечніше і впевненіше себе почуваєш. Неодноразово потрапляв в халепу коли мене рятували друзі, останній раз ледь не впав в Бродках в шахту, якщоб не друзі, то певно зараз би не відписував вам.
#15
Коротко про себе
Мене звати Андрій, в 1996р. народився м. Славутич Київської області, місто знаходиться поблизу ЧАЕС(60км) тому маю чудову нагоду заходити туди в гості. Батьки також там працюють, тому для мене не є проблемою ранком сісти на електричку і поїхати в гості, якщо це можливо зробити офіційно. Також подорожував туди з кількох напрямків: вздовж кордону з білорусью та по лівому берегу Дніпра починаючи з Києва. У Львові живу-навчаюсь 4-й рік. Замість горілки люблю посидіти в теплій компанії з гітарою на природі. Маю декілька хобі: Страйкбол, граю на бас гітарі, малюю графіті( Але до графіті в закинутих місцях відношусь негативно, люблю атмосферу покинутого) Люблю займатись руфом будинків, того року мав можливість заруфити Подольский міст у Києві, в наступному місяці планую покорити Московський міст у Києві.
#16
Салют, организовываем вылазку по Львова, имеем неплохой список мест. Вылазки начинаются в вечернее время. Желающие присоединиться пишите в ПП или звоните - 0632282398\0667715124. (Лицам не достигших 18 лет просьба не беспокоить) Также будем рады ведомостям о не заезженных до дыр местах. Первую вылазку планируем 31.07.2017  ;)
                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                                             с ув. Чичен