Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Vergaz

#1
тему можна закривати, хз чого тут ше ніхто не виклав фотки, багато ж хто там був





комната СБУшних связістів, саме вони тебе посадят в тюрму якшо ти будеш лазити









взагалі бомбік перероблений з підвалу, нема навіть вентиляції

і цю тему можна закривати ше по одній причині:



пнг сервис
#2

Я взагалі не знав, що така штука в Одесі існує. Якщо коротко, то на цьому місці стояв санаторій «Магнолія» (французький бульвар), побудували тунель, бо бачте, немає їм зручного виходу до моря. Вдумайтесь, заєбашити 200 метровий підземний курва тунель з двома ліфтами, який залягає метрів на 20~, щоб люди просто могли норм пройти до моря. Сходи-ліфтова (вертикальний тунель) викладена реально метрошними тюбінгами. А «казковий» він називається, бо вертикальний тунель обкладений мозаїкою по мотивам дитячих казок і цитатами класиків про море.





но як і полагається в нашій країні, тєру продали, відгрохали новострой, а про тонель благополучно забули, або зробили вигляд, що його не існує. все рознесли, навіть лампи познімали (доречі, вони були різнокольорові, просто рай для дігера), і з 2014 року обіцяють відкрити))) стандартно.
коли я сюди попав, думав це якийсь кал, но коли прогуглив, то це пздц, тупо чекайте



оце з інету, коли воно ще працювало
#3
Відвідали недавно цей бомб. Подивився ваші старі фото і чуть не заплакав, наскільки все жахливо..










Настя отут реально сама крута 8)















































































#5
1-а міська комунальна поліклініка
(Дах на вулиці Підвальній)

звіт є тут








#6
Одним невеселим холодним вечором, сидячи самотнім на лавочці та роздумуючи про життя, подзвонив мені пан Тарас, покликавши на чергову вилазку.(Він же: «та ТаРАС Б#₴» та «ВІТЯ ШО ТИ РОБИШ») Судячи з погоди - дахи під закат відпали зразу, тому вирішили піти шатати бункери та спец'обєкти. Одразу згадали, що всі бункери у львові сто років як ушатані та пусті, а ті, що не ушатані - охороняються як Д6 в Москві, чи під'їзд консьєржкою карандаша на сихові. Тому засмучившись нашим невезучим руферським життям, ми пішли на Підвальну, оскільки майже всі дахи центру ми облазили, проте на цій риштовці ще не були.










всю вилазку Тарас вів себе як мєнт, який упорно шукає на даху офігівшого руфера










оце понакупляють Емтаку вашого, потім руферів від мінтів на криші хрєн відрізниш.


на цій фотографії трхи зупинимось. Тут чудово видно, що зі сторони вулиці поклали нову красиву черепицю, проте з внутрішньої залишили старий залізний дах, як то кажуть, зробили на показуху, щоб здалеку «виглядало» :)

це добре видно на якійсь фотці з дрону

погодьтесь, виглядає доволі колхозно.

наклеїли наклейку, звісно ж





та побачили, що в цьому «шпілі» дерев'яні вікна досить таки зйомні, тому попали всередину








«уд0лі фотку жопи»

ледве вийнявши драбину з-під сходів та якоїсь залізяки(ЯК ЇЇ ТУДИ ЗАСУНУЛИ? ми її вдвох дістати на могли)  підставили її на балки. звідти вилізли на балки, що вище, та підібрались до люка, який тримався на божому слові, суровому львівському маті та шнурочку.



дуже чистий Тарас вилазить подивитись на краєвид





вище цього віконечка не полізли (на сам шпиль), бо нова черепиця була настільки слизька, що нею можна літом обкласти площу ринок та продавати квитки на каток, тим більше стоїть під дуже крутим кутом. Єдиний варіант - громовідвід, проте він виглядає страшніше ніж та сама консьєржка в під'їзді карандаша, та не дуже внушає довіри своїм виглядом, ще ц просто під нами внутрішній дворік, падати є куди)







фотографії не з кращих, оскільки сидіти в кривому люку, триматись однією рукою, другою фотографувати, ще й в рукавицях, не дуже зручно. Добавив тільки через те, що практично з найвищої точки даху









дах доволі класний, якщо не враховувати те, що слизький пздц. Поки підіймались від риштування, в мене неочікувано прилетів телефон, який я ледве зловив, і сказав Тарасу, що до спуску вниз він буде в мене, бо якщо він його не проєбе чи зламає, то вб'є мене ним)

потім Тарас на ріштовці промахав свій блочок, який ми вночі з фонаріками курво під тим риштуванням шукали.



сфотографували якісь прохожі. шкода, що не виклали фото на Варту, хуйовий львів, блеклист, київОперативний, Шукаю тебе Львів, Пошук батьків, Пошук літаків, ищи себя на прошмандовках татарстана, Слив интим Львов, не викликали поліцію, швидку, ДСО, ДСНС, СБГО. а то понавилазять всякі, куди батьки дивляться?!?!? жах
#7
Цитата: Bottlehunter від 03.05.2021 20:12:05
Ми забрали можливість мінусити карму, щоб у світі стало трохи більше добра :0)

Якщо хочете дати знати автору допису, що він (допис) вам сподобався, тисніть "Вподобати" під аватаркою. Якщо ж КГАМ, то пишіть це автору в Приватні повідомлення або просто новим повідомленням в цій же темі.

у мене є пару ідей.
1. можна зробити так, як в коментах на ютубі: дизлайк поставити можна, проте він не впливає на статистику та не видно кількість «мінусів» (тобто мінуси бачить тільки автор або адміни)
*приклад*


2. повернути мінуси, проте з можливістю автору бачити, хто ставив «плюс» і хто ставив «мінус». Бо якщо ця інфа буде відкрита, хоча б для автора та адміна, думаю, таке явище, як «піднасрати» зникне, або зменшиться в рази.

ваша думка?
#8
на фоні вінницької телевежі 😍



давно мріяв зробити такі фотки)
#9
Цитата: Blukach від 18.05.2021 23:52:25
афігенно гарно)) мені цікаво та вишка повністю мертва чи якесь випромінювання шкідливе ще має??

смертельне. кажуть, що всі рупхери не доживають до землі: або їх настигає свинець охоронця, або смертельна радіяція. Страшно дуже насправді
#10


Звісно ж, це не перше сховище, в яке ми незаконно проникли групою осіб, проте без попереднього зговору. Йдучи такі модні, разом з Двакришом (він же - три підвал та чотири зацепер), Ванічкою та МуНлАйТом, під ранок з нічної полазки в сторону нашого ночлігу. По дорозі - останній бомбарь, який ми запримітили, їдучи в офігенному громадському транспорті Вінниці. За транспорт однозначно лайк: дешево, благоустроєно, культурно, проте не дуже швидко. Хоча Вінниця - маленьке місто, тому швидкість транспорту не засмучувала. Змучені, бо цілу ніч гуляли - вирішили перепочити на зупинці. Але раптом: вентшахта! (фото відсутнє по відомим причинам). Я був досить здивований. Новесенька, пофарбована, забор пів метровий, та головне - немає жалюзів! тобто просто вентшахта, залазна з усіх чотирьох сторін. Ми навіть не надіялись, що там щось годне - думали обісцяний піддомник (ну я ураховував, зрівнюючи з Львовом). Першим на розвідку пішов ТриПідвал. Вилізши, сказав:
-та там якісь коробки з медикаментами і герми, далі я не пішов. Ваня був замучений, тому відмовився лізти, тому я з Сєрьогою пошуршав в вентшахту. До мого здивування: в вентшахті був КАНАЛІЗАЦІЙНИЙ ЛЮК (відкритий), спуск вниз. стояли незрозумілі коробки з незрозумілим вмістом (не відкривали), зразу ж і гермодвері.









Пройшовши герми побачили оце ж чудо



У нас у Львові таке хрін десь побачиш, тим більше з відкритим залазом.

Побачивши цю красу, ми також помітили світло з наступних дверей. Не маючи в планах палитись/прийматись, пофоткавши ми рушили на вихід, оскільки попереду нас чекав грандіозний залаз з ахіреть якою цікавою історією, на найбільший завод в Вінниці, з найбільшим бомбарьом, трійним запалом та нереальною втечею від толпи охоронців.
#11
Взагалі, певно мало хто знає, но я дуже захоплююсь і кайфую від такої собі старої рядянської естетики. Тим більше - від бомбарьного стилю. В мене по всьому будинку - таблички «Заражено», красиво розвішані противогази та пів кімнати всякого дрібного, але цікавого хабара. :-( Звісно ж, з протоколом про адмін порушення про умисне незаконне проникнення на території, що зазнала радіоактивного забруднення :-).Скільки вже обіцяю, все не можу дописати свій звіт з походу в Прип'ять.

Так ось, вирішив я собі якось винести це все в підвал, бо уже реально нема де труси складати :)

Облагородивши собі підвал, дивлюсь на порожню стіну і розумію - тут не вистарчає здорового знаку радіації!



Оперативно знайшовши в інтернеті схему, кличу Ваню, і під предлогом «на рево», змушую його помогти мені затягнути пару ящиків гнилих ГП5. Бахнувши ревка для ривка, ми приступили до діла!



Поки Ваня з десятого разу взяв цвях в руки, щоб вбити посередині і намалювати ниткою рівний круг, я поняв, що рева вже йому достатньо.

По схемі все наглядно зрозуміло, ділимо коло по 60*, радіус ядра - Х, радіус цілого кола разом з лучем - 5Х, відстань від ядра до лучів Х/2.



Поклеїли малярний скотч, щоб вийшло хоч +- рівно



Дивно, що я п'яному Вані дав в руки балончик з фарбою, і на якійсь стіні поблизу не з'явилось слово з троьох букв:/



А може і з'явилось, хто його зна





Фінальні штрихи, і все готово! Збоку виглядає бомбезно, аж хочеться тут перечекати ядерну війну під сталкерські пісні і фляшку Дідової самогонки. ЇЇ, по легендам, він десь заховав в цьому підвалі і ще досі ніхто не знайшов.


виглядає мегаеффектно.

В планах - притащити сюди всяких автентичних бомбарських плакатів, поставити стіл - і можна жити. Своя треп хата, і сусіди знизу не будуть жалітись :-)



Приблизно щось таке планую, доречі, мабуть мало хто впізнає





Вже багато людей перепитували «що за бомбарь такий ви ушатали?» Після моєї відповіді, що це ЛАЗ, люди такі «ніхера собі, а так і не впізнаєш». Ну так, головне все красиво розставити і добавити ліберального червоного ліхтаря - залог успіху!

#12
Лайтова криша з годним закатом





Скайтавер, недобудований хмарочос Києва. Звіт з нього: Скайтавер









Заруфили один з підвалів Сихова



Пустий, але атмосферний бомб






#13
найшовши випадково на вулиці декілька пар Л1 ми вирішили з дівчатами піти у притоку Полтви на Сахарова - після СБУ починається яйцевий колектор під сильним нахилом і стрімкою течією.







Ідея, сівши в колектор і поплисти по ньому, виникла вже давно, проте діачата були недосвідчені, тому ми не думали, що вийде це зробити.



біля трамв депо ззовні з люку звисає невідома цепь з проводом


Йшли взагалі «налєгкє», і після того, як декілька раз ще на бортіках хтось підсковзнувшись впав у воду і залишився сухим - взагалі було пофіг на все.





По цьому колектору я йшов ще місяць назад, і у той раз рівень води був набагато нижчим, тому не очікував такої стрімкої течії.





Тільки зайшовши в яйцевий колектор зразу почало зносити, проте це не зупиняло. Я навіть не йшов по ньому, я стояв і мене просто несло вперед. За мною йшли двоє дівчат, за ними Ваня з Костьою. Не важко здогадатись, що там було важко втриматись, Вега впала в воду, збила Діану, а вони обидві мене)
Почали летіти по колектору, і ля, це офігенно! краще ніж в аквапарку раз в 100. Дівчата не затягнули нормально хімзу і їм натекло води повсюди, но я умудрився пробити дирку на штанах. нажаль фото/відео нашої поїздки немає, бо ледве фонарі там не повтоплювали.







Трохи понили, пішли далі. На Шота Руставелі зустріли на борту ахірєвшого Влада - щур людей не боявзя взагалі, а дефки аж кричати почали. Пнув його в воду, він виліз і побіг на нас, і так 3 рази. В ітозі дав йому шпіца, він нирнув і поплив собі.







Вилізли з люка мокрющі і брудні, всі люди як завжди офігіли, розпитували що там і як.





Зняли з девок хімзу і відправили їх додому, щоб не простудились, а самі в такому наряді пішли гуляти по центру.



Нас всі знімали, фоткали, виклали навіть на блеклист)







також шокувало людей, що такі «сралкери» ще й люк в самому центрі відкрили і полізли в нього пофоткатись під оперним





в Форумі навіть продавець підійшов сфоткатись з нами, запитав: -хлопці скажіть, а ми зе жити будемо?
відповіли: -купляйте пуг і будете)
купивши рЕвка для ривка, яке нам не хотіли продавати, бо «а як я побачу, що ви на фото?»
охоронці форуму тоже охіріли






купили рева і довольні)


по дорозі додому катнули на буфері трамвая, нас виклали на варту.



загалом вийшло офігенно, всім рекомендую спробувати осідлати колекторну хвилю без човна)
#14


Як мені розказували мєсні «сруфєри» - це мав бути чуть не найвищий будинок України.


навіть не за рахунок поверхів, а висоти стелі - більше 4 метри.


Привели мене сюди мої не дуже старі знайомі, але дуже офігенні тіпи -
Широковідомі в узких кругах Шамиль і Вермішел .
Взагалі я привик до таких типічних лазяющих, до яких якщо приїжають чуваки з інших міст, вони такі: «тут прінємалова ноль, все життя лажу, я тут з чопом водку п'ю» а потім всіх набутилили. Це ситуація зовсім інша, пацани спеціально нам вибрали найбезпалівнішу і найпесдатішу стройку, бо знали, що в нас через 2 години поїзд на Львів. Но після слів Вермішеля «Львовские, если вдруг шо - уёбывайте, вам как никак на поезд, если шо мы примемся» я взагалі офігів, шо такі класні люди існують.


Впринципі ця стройка не так забаянена, бо всі сходові клітки заварені, а єдиний залаз - по наружці на третій поверх. Збоку виглядає страшно, но на ділі навіть легше, ніж кинути пікарду в Лощину.


Поки всі лізли, я ходив і шукав чопа, стояв на 2 поверсі на шухері, но курва, на периметрі навіть немає людських слідів! тільки собачі, а всі очкують. Хоча правильно роблять, якщо б нас приняли, у Львів ми б хер поїхали.



почали підніматись. через те, що стеля висока, а на сходи не виділили багато квадратних метрів, по ним реально важко було йти. Тим більше після цілого дня лазання по Києву без відпочинку, я вже мріяв щоб мене приняли, хоч б в пріусі віддихнув.

Певно коли гривня обвалилась його і зупинили будувати, на поверхах навіть стоять не поставлені вікна і всякий будівельний хлам.

Піднялись наверх. Конструкції на даху виглядали реально годно, тому ми з ваньою зразу ж на них видерлись.






трохи там затримались, що аж ледве встигли добігти на поїзд.






















#15
а це кирша з моєї аватарки


#16
ну тут зразу ясно, де це)
доречі, прийняли нас феєрично, набутилили дай боже.







#17
рівно не сфоткав, бо ліз в дикий вітер і холод, аж руки відмерзли







#19
Гуляли якось з vani4ka по Володимира Великого і дуже здивувались - за день з'явився кран, якого буквально позавчора не було. Подивились один на одного, бажання його ушатати з'явилось зразу навіть не думаючи.
Дочекались вечора і пішли на розвідку. на території якісь дядьки грузили ялинки в фуру. Ваня сказав: «о, догрузять і лізем. скільки їх там ще?» я повертаю голову, а там ялинок ще зо 20 штук.


Перечекали їх, полізли на територію. Як на диво, чопа немає, камер теж. Забор навіть не прикріплений, тож пролізли дуже легко. підійшли до крану і почали сперечатись хто лізе перший - болота було неміряно, ніхто не хотів лізти другий).





Піднялись досить швидко, кран висотою як 16 поверхівка.






тут нас спалили чопи сусідньої парковки








наліпили пару наклейок
















крановщик vergaz'ить






наклеївши наклейки, прочитавши документи крановщика та написавши маркером пару ласкових слів про ореста і святослава, вирішили злазити, попередньо провівши трансляцію.

Кран не баянний, ще й охорони нема. що може бути краще? рекомендую)


#20
на Володимира Великого поставили новий кран, вирішили першими його ушатати