Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1401
   яким чином, ця покинута хата (засрана вертикально та горизонтально) Вам не підходить? - прошу мотивувати, дякую!
#1402
 Буквально годину тому проїжав по Луганській з колєгою - побачили здоровезний ешелон танків прямо на станції Персенківка, певно везлись із (на) танкоремонтний завод. Хто опізнає модель танку?(мені сі здає же то Т-62)
#1403
 можна взяти із якого задестроєного будинку в центрі - ось наприклад на пл.Різні,13 - ми недавно там були, йно одні бомжі та все засрано, а на стриху знайдеться  купа дошок(дах відсутній як такий чи із нього залишилось не більше 30%). Гадаю, цей будинок у недовгому часі сам впаде просто знесуть - так що жодної шкоди для історії не станеться.
#1404
  То мабуть матолки помінялись таки, бо ніяк інакше (ставлю себе на місце матолків) не могли б вам відмовити за умов здорового глузду та коректної статевої орієнтації. Чи то може ТриВеселіДрузі (ТВД) взяли на роботу сексуально незаангажованих хлопів?
#1405
саме де із угорської? між двома будівлями сподіваюсь?
#1406
   Рой, Зеля та Ромчик якраз зараз там знаходяться - виїхали вчора, будуть позавтра. Звонив їм нинька, буде супер звіт як відійдуть від подорожі. Гадаю це буде в суботу, реальніше у неділю. Але мабуть, у готелі ночувати не будуть - хіба може пройдуть недалеко  :)
#1407
Цитата: Helena_linda від 26.08.2010 21:54:29
Ну незнаю як декому вдалось на полярон проникнути, проте нас з Юліаною охорона ніяк не хотіла пускати .

Панянки, ви мабуть просто не на всі 100% старались. Кудов пробували заходити і яка скотина вам відмовила?
#1408
    Перечитав усі каменти на Хабрі до цього допису. Спільнота зійшлась на думці, же до РВСН відношення не має, хоча спочатку усі так думали. Передає контрольний ОК-сигнал у військві частини та військомати навіть. Яко буде надзвичайний стан - там перешлють закодовану інфу який документ дістати з глибокого сейфу та із якої папки.
   За останні 30 років, це був не перший, а четвертий voice-сигнал. Про попередні кажуть же були викликані технічними неполадками чи просто матьорим навчанням. Зрештою, хоча антени виглядають супер-моцно, маю сумніви же могли б вони якісно передати навіть короткий потужний сигнал на відстань 12500 км (здається така відстань у москалії із сходу на захід).
#1409
  Ага, цікаве місце, тілько троха далеко щоб до нього спеціяльно їхати.
  Тільки як далі заливатимеш фото телескопа, то заливай у роздільній здатності 800х600 та в своє перше повідовлення - а то замахує страшно ресайзати картинки & перезаливати назад на форум. Ось тут гарно пише як то можна зробити. А ще краще на Пікасу заливати
#1410
курча (соррі Андрійко), же як так важно то може сам пошиєш? Не так багацько зусиль для цього треба, йно троха часу - але матимеш результат же задовільнит тебе на ФФСІ 100!
#1411
нажаль, принаймі мну такі невідомі...
#1412
із всього вищепереліченого - фак-парк виглядає найбільш тру. Конфігурація відповідна, вочі можна вибити йно сторожу, недалеко моцний ліс - у разі потреби можна перебазуватись туди.
#1413
Коротше кажучи дядьку Стінгер - заграло вести тут "мудрі" розмови про ніщо. Як топікстартер визначай просторово-часові координати, желающщі підписуються та гайда вперед. Наразі від мене ффсьо  :)
#1414
ЦитуватиЯ в страйкбол ніколи не грав
Я також, а от голубам сподобалось  :)
Цитуватитілько з ейрсофт-зброї стріляв в тирах
страйкбол = Air Soft + реальне обмундирування + стратегія + тактика + команда + ...

Із наявною китайщиною дійсно краще бігається на якихось покинутих заводах (ще класний варіант - в лісі) де багацько кімнат та коридорів. Не знаю як із китайщиною, але від AirSoft'a із 20-30 метрів ой ще як відчуєш...Особливо якшо в око попаде не дай Бог - звідси обовязково захисні очкуляри, можна в Штурмі на Персенківці придбати. До-речі, у мене ще кульок із 1000 штук зосталось, скоро поїду туди за новими - може хто за кумпанію із мноу?
#1415
тааа...такого смороду я зроду не видів. Він аж у повітрі плавав...Очисні споруди Полтви у жаркий літній день пахнуть як бузок порівняно із цим розплідником бацил...
#1416
   Ми тут шось плануєм?
   Є бажаючі побігати? Чи то ми із Stinger'ом та Zelja'ю будемо вирішувати у кого більша піська ствол? Бажаючих прошу зголошуватись, бачу у Stinger'a пукавок зброї хватит на добре таке собі військо!

   З.І. Модератор палюбе круче  :) Ось зазичена у кума ArmaLite М15А4, використовується для нелетального відстрілу голубів з балкону (бо сруть страшно, прямо як дехто на форумі в коментах  :) ). Найдешевше що знайшов в неті - це $1155 за єдно ружжо
#1417
Плани / Re: Explorer Quest!
22.08.2010 21:51:20
+1, на будь-яких умовах, же зручні громаді! Комерціна ІМХО передбачає більше драйву, та й винагороду аффтору - мені цей варіянт більш до вподоби.

#1418
моцно і тру. Ближчим часом на подібну аферу не годен буду, але на next літо навіть дуже б хтів. +
#1419
Курча, та в тебе цілий арсенал! Хватить на армію маленької бананової републіки!
#1420
Обговорення / Re: Калуш
21.08.2010 23:22:54
моцно, раджу усім переглянути від  А до Я