Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Escapist

#1
Дай Боже! Я тут не постійно сиджу, але про Вас не забуваю :)
Враховуючи ситуацію в Україні важко щось планувати на майбутнє, та все ж хочу запросити усіх на Другий щорічний фестиваль ретро автомобілів. Хто читав "Казку про Волгу" мав би мати уявлення, що то таке. Отже 24-26 квітня в Києві на териротії Музею авіації в Жулянах ;)



Можливо знадобляться попутчики, бо не знаю, як там буде з бензином. З Івано-Франківська рушатиме колонна в складі якої буде моя Волга, Москвич-403, який я саме завершую, Тойота Королла ке-50, можливо ще дві 21-х Волги. Якщо хтось має автомобілі чи мотоцикли старші 30 років - запрошую до участі :)
#2
Христос народився! Давно не заходив - обклався машинамі по самі ті во. Куплю литі, штамповані, тангентні... Та будь які автомобільні диски за помірну ціну. Головне, аби мали незвичайний, цікавий дизайн. Можна биті, з тріщинами, варені, без пари або такі, до яких пару нема смислу шукати, а викинути у смітник шкода. Розгляну всі пропозиції, розмір і ширина не мають значення.
#3
На прохання вельми поважного панства напишу оповідку про 21-шу Волгу, яка мала піти на металобрухт, але доля вирішила інакше. Писатиму потроху час від часу.
#4
Слава Україні! Досить давно сиджу у Вас на форумі і от ніби вирішив зареєструватись. Нажаль мені ще не довелось залізти ні до бомбосховища, ні, хоча б до підземного колектора, то напишу про ретроавто фестиваль, що відбувся минулого тижня в Києві.
Ото ж 1-го серпня о 7-й ранку вирушив з Івано-Франківська. Їхав через Тернопіль, Кременець і Дубно. Дорога до Дубно нікудишня, а це добрячих 300 км. Далі трасса Київ-Чоп - то вже свято душі і ходової 8)





Як би там не було, а на фест потрапив вчасно


Фото з фестиваля





































































































































































































Загалом було понад 160 авто.
В понеділок рано вирушили назад до Франківська