Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#281
Цитата: Drusja від 14.12.2011 20:25:57
Проходив сьогодні Городоцькою від церкви Анни і до костелу - і виявляється вона вже повністю готова, всюди покладена бруківка, зроблені тротуари, колія на свому місці і жодного робочого чи техніки. Цікаво чому ж її ще не відкрили для руху? Чи може хочуть приурочити до якогось свята...

Після закінчення робіт дорозі ше дають "настоятися". Наприклад зремонтованій частині проспекту Свободи дали тиждень на настоювання, та закінчення часу бродіння. Думаю Городоцька, як об'єкт покручє має побродити навіть більше.


UPD1:
ЦитуватиПогода не завадила. На календарі - 3 листопада. Личаківська й далі перекрита. Наразі нема жодних гарантій, що її відкриють і до середини листопада. Чому ж укотре відтермінували відкриття Личаківської (на решті вулиць Львова графіки ремонту теж безнадійно зірвано), кореспондент "Ратуші" запитав у директора ЛКП "Львівавтодор" Олега Берези. "Є багато причин, чому ми її не відкрили.  Одна з  основних - це те, що ми мали викладати за проектом одну тротуарну плитку, а замощуватимемо іншою. Попередню забракувало історико-архітектурне управління міста. В управлінні дали доручення, щоби тротуари відображали історичне середовище міста, а не сучасність. Відповідно, ми внесли корективи до проекту. Замовили нові плити і чекаємо, коли нам їх привезуть. І от виходить, що через тротуари ми відтермінували дату відкриття. По-друге, виконавці додали темпу роботі. Тут почали вилазити так звані ляпи. Недоліки було видно неозброєним оком, для прикладу, коли встановили плити, вони рухалися в різні боки. Це не відповідає нормативам, їх почали знову перевстановлювати та  зміцнювати, а це все зайвий час. Це такі дві основні проблеми на сьогодні. Зараз уже йде повним ходом встановлення рейок та дротів живлення. Доробляють під'їзди до прилеглих вулиць, щоб не було так, що з бокових вулиць на Личаківську не буде заїзду. Також одним із факторів затримки були інженерні роботи, їх було виконувати тяжко, ми не вкладалися в заплановані терміни. Згідно з контрактом, ми мали закінчити 31 жовтня, але ще тиждень, щонайбільше - два і цю вулицю буде відкрито, оскільки майже всі основні роботи виконано. Щодо коштів, залишилось витратити мінімальні суми. А от стосовно суми, витраченої на цей ремонт,то потрібно зачекати, оскільки нагляд за роботою та облік виконаних робіт контролює французька фірма "Ідіс інтернешинал". І на даний час нам не надали відповідних звітів про цю  вулицю. Вийшов такий міжнародний ремонт: замовниками є французи, виконавці -  турки, а роботи проходять в Україні".
Пруф взято звідси
#282
Реорганізація львівського трамвайчега. Пруф тутво.
Якшо коротко - то комусь крайнє сподобалась територія в районі вокзалу. Тому трамфайчегову депоху нубрер 1 перетворюють у ремонтну базу, а депохою для всього-всього-всього стає лише депо нумбер 2. Тобто житимуть трамфайчиги тепер на краю міста, віддалено від усіх маршрутів. І з цього випливає те, що зупинити рух УСІХ тромфайчигів міста з самого ранечку буде крайнє просто. Всього-навсього треба зробити аварію на промисловій/хмельницького - і ранок передбачає бути веселим.  :-\
А ше яким макаром буде справлятися депоха намбер 2 з подвійним навантаженням на неї  :-\
АВЕ МІСЬКА РАДА! АВЕ ДЯДЯ САДОВИЙ!
#283
МЕ 45 робочий? якщо так - то забираю.
на другому фото посередині - це діодна лента? якщо так, то також беру.
ну і універсальна зарядка мені також не зашкодить.
#284
Цитата: gribkoff777 від 10.12.2011 20:34:28
Я з вами, але як добратися о 7.00 до А.С2 від ВВ? >:( :'( 8)

в 6.40 починає ходити 34 маршрутка. вона їде зранку до ас-2 в районі 45-55 хв.  Тому онлі таксуха.
*жаль що не усі дописувачі при створенні планів враховують проблематику добирання зранку, адже самі не користуються громадським транспортом, а у будь-яких випадках їздять на таксухах. Кста, не всі таксухи зараз їздять - ожеледь, ше не всі перевзулися.

UPD1 - в планах написано що на 7.30. Тому, якщо у тебе є чотирилистна конюшина (+7 до вдачі героя),чи щаслива заяча лапка (+11 до вдачі героя), чи просто є будь-який артефакт що має плюс в швидкість пересування по карті - встигнеш на 34 маршрутці. А так-то тре таксуху. І замовляти вже на ранок. Ібо хз скільки таксух скажуть "ми зараз не працюємо, вибачте".
#285
Цитата: Sunkatalano від 10.12.2011 17:26:49
Таке підійде? :)

Саме те, що потрібно. Шо то за звір, і де водиться? ( ну або його найближчі родичі)
З.І. терміт у палочках не пропонувати.
#286
Цитата: :-) від 09.12.2011 19:27:58
Із погодою буде стрьомно, але коли ж то нас зупиняло, а так то краще коли снігу не буде - ібо не спалять по слідах.
Коли ми там були з Ботлхантером минулої зими - охороні на нас було грубо пох. Зустріли 4 різних охоронців - і всі дозволяли фотографувати. Тільки на приватній території не дозволили - бо тоді на місці не було їхнього дирехтора що міг нам дати дозвіл.
#287
звичайний салют - дорого і не весело (ну хіба ящик грівасєй за 300 перевернути і тоді підпалити - а то явне відхилення від ГОСТу - а то непопацанскі. всьо має бути так, як на заводє і планувалося).
#288
Цитата: swordlord від 09.12.2011 18:12:31
є таке "шнурок дьорнув-воно так "ууууууу" і так до зірок, а там уже пи***ане і догорає зіркою або зірками зеленого або червоного кольору"

нєнєнє, я хочу чогось такого жеби смикнув/підпалив і кинув/сам відбіг і воно "аавввжжжуууууееууееееее" і як не пи**ане ясрауо-яскрауо так жеби аж сцятися кипятком від феєричного спалаху/полум"я/лодонської пожежі 1666р. От так от.
#289
1 взривпакєтєц військовий за сорок гривасєй.

нічого мего-яскравого (в сенсі підпалив - кинув - а воно як агньом не пи**ане!1!11!) не намічається?
#290
ЦитуватиОсобливо вчотирьом з одним ліхтариком. Особливо потім губитися по-одному. Епічненько.]Особливо вчотирьом з одним ліхтариком. Особливо потім губитися по-одному. Епічненько.
Я на цьому акцентував.
#291
Там не страшно зовсім.
Ну бо ви, рєбзятушкі, туди прийшли купою народу на екскурсію - і назад. Хоча була можливість акуратно в кінці екскурсії відлучитися від общей талпи - і мати індивідуальну екскурсію. Що, власне, я з товаришами і зробив. На широких проходах всьо норм - все видно, все освітлено. На вузьких вже потугіше.а між надгробками ваще не весело. Особливо вчотирьом з одним ліхтариком. Особливо потім губитися по-одному. Епічненько.
#292
Цитата: Alter від 28.11.2011 02:03:17
Де це спірт штинить? То хіба коли його по рюкзаку розілляти, і то він скоро вивітриться.
Де це спірт не штинить? Хіба в герметично закритій посудині.
ЦитуватиА заправка, наскільки я розумію, проводиться безпосередньо перед запуском сійого агрегату.
А повторне використання як? Навіть якщо ти вилиєш спирт з неї - все-одно смердітиме.  :-\
#293
А яким чином траспортувати даний девайс? Він жеж ацко смердітиме + з нього може текти пальне. Отже з загальними речами не понесеш. Вішати на рюкзак ззовні? Паливо смердюче - на такому рівні буде якраз припахувати усім хто йде позаду. Це оч неприємно, якщо так ідеш трошка часу. А в руках норм туріст ніц не носить.
Імхо пальник або модняцкій, який мона носити з іншими речима, або дрова. І дрова луччє, і не вірте фільмам де нари запальничками гєру кіпятять - в норм житті норм гєру тіки сірниками валять. Ібо гас сам по собі смердюча ніапітітна штука.
#294
Цитата: Roy від 28.11.2011 01:04:24
Ніяк не пофіг, ти чого, звідки такі твердження?  ;D
Кожна порода котів та собак мають свою ціну, інколи навіть дуже велику.

В даному випадку пофіг. Ібо досі серед форумчан не було помічено жодного "професійного" котовода. Тому, середньостатистичному хьюману поф на чистокровність породи кота. На відміну від подостистості пса - адже хороша генеологія є одним з важливих факторів "розумності" пса. Точніше його здатності до навчання,тренування і т.д. (декоративних собак в даному випадку не розглядаю). А коти і так нетренувабельні (крім окремих порід, які коштують йухову тучу зільоних, але в даному випадку їх не роглядаю) - тому на родословну якось начхати... лиш би по хаті не гидиу, но і блох не мау.
#295
і я записався:)
#296
Цитата: Sunkatalano від 26.11.2011 20:49:18
Лесик, це було зроблено в твоїх ж інтересах. Чи краще, буде якщо до тебе дзвонитимуть о 3-й ночі по питанню оптового придбання фалоімітаторів?)
Це була адреса та телефони Львівської психіатричної лікарні №1.
#297
Поставив жеж плюсарік - атдуши значіт, а значіт магут-умєют, а значіт рєбята ваще пацани.
#298
Пацани ваще рєбята. Умєєтє, магьотє. Атдуши плюсарік, асобєнно за великий шрифт на початку теми і відсутність обговорення.
#299
Альтер, Юзер, дядько Гітлєр - ви усі не праві, ваша думка будується лише на гіпотезах та припущеннях. Власних. Тобто ваші думки сповнені суб'єктивізмом та необ'єктивністю.
А я об"єктивний. Ібо Я вірю в те, що саме дані препарати дистанційно змогли розсосати ракову пухлину в моїй уявній печінці під номером дев'ть та три четверті.

Марійко, можна з тобою зустрітися? Погуляти? Не для інтиму, а так просто поспілкуватися. В цьому світі так мало розуміючих людей... А я бачу, що ти також пройшла через ці дев'ять кіл пекла, як і я. Одразу видно що ти пристойна дівчина. Нам буде про що поговорити, у нас стільки спільного. 
Можливо, ти не захочеш дописувати сюди, чи мені в особисті повідомлення. Чи навіть в ВК.
Залишу ту свої контакти:
телефон домашній: в приваті
та мобільний з міським номером: в приваті
А також власну поштову адресу: в приваті
#300
Нащот палтосіка - во новина на ресурсі ЛМР. (Тепер там 7 богданьччіків, раніше було вроді 14 газельок - точно не пам"ятаю). Тим не менше вже зараз відчув наскільки зіпсувся графік даного маршруту. Ех.

А во ше новина про вулицю Вернадського (нова вулиця, що сполучить гАвтовакзальчег і проспект Краснай каліни). Колись раніше вивчав креслення даного проекту -  виглядало фієрічєскі. Мо ше зустріну дані креслення - то запощю сюдить.