Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#61
Рой, хіба не там ми були з тобою і Зєльоним взимку пару років тому? (Тоді така хуртовина була, шо сторожовий пес з буди навіть не хотів вихадити шоб на нас гавкнути.)
#62
Цитата: Olena_Linda від 12.08.2015 14:06:58
Я живу там поряд) Можу приєднатись, якщо ви не проти)))

Купи мені чупа-чупс і приходь.
#63
Ото значить Ботлхантеру сказав шо в місті світлове забруднення і наврядше ми шось з центрового даху побачимо - а тут цілий мініфест організувався!

Мене буде двоє  :)
#64
НАЙБІЛЬШЕ ПРОХАННЯ: шоб лінки на теми генерувалися без ком і інших дивних розділових знаків.
Адже коли даєш посилання комусь - воно не клікабельне (просто викидає на головну експлорера), а здогадатися копіювати і вставляти в стрічку далеко не кожен годен доперти. Набридло вже всім пояснювати "але скопіюй і встав це посилання".
#65
Аквапарк, 14:45-14:50 чути добре
#66
Цитата: Dexter від 13.05.2015 23:28:03
Оооото з нами буде сам Пан explorer ?  ::)

НЕВЖЕ Я ТЯ ЗОБАЧУ НАРЕШТІ?)

П.с. мене буде не +1, а +2, всьо з ночівлею
#68

  • на рахунок солі (моя ненависна спеція), то єдиний (мені відомий) варіант не пересолити - крупна морська сіль. Мнєско саме візьме скільки йому треба, решту струшується (плюс дуже солити такі страви не можна - ти ж таке мнеско гамцятимеш скоріш за все десь на прогулянці, а від соленого стаєш спраглим)
  • на рахунок часу маринування - нууу хз, сенс маринування у тому, щоб спеції та волога розповсюдилися по всьому мнєску. Сіль сама по собі швидко просолить все (якшо файно змокнеш олівичьом - то супер-швидко). Маринування по десять-двадцять годин - це використовують для того шоб всяке сухувате (ну або просто велетенське) мнєско всім добром набралося (так роблять з індиком,  рулькою і тому подібним великим і/або сухуватим мнєском). Якось дуже гірше від такого довгого маринування ти не зробиш, але і нічого хорошого тож не буде
  • на рахунок часу готування і температури - мнєско стає підошвою на 77 градусах, тут Інкогніто все правильно сказав. На скільки "сушка"="підошва" - то направду вже залежить від міцності зубів та кишківника піддослідного. По-моєму достатньо просто сальце стопити і буде норм.

Пацани, хто має коня? Давайте зробимо в'ялене мнєско, там беруть підсушену конину і розміщують під сідло коника, там воно просочується потом і стає якимось суперкльовим. Ну принаймі лицарам у фільмах подобається.
#69
Я і моя Рука - ось наше фото тижневої давності:



Пи.Си. Рой, я не клав в бруд твій дозиметр, лише махав ним біля бруду  ;) не лякайся  :-*

Пи.Пи.Си. Волосся не випадає, член стоїть неначе скеля.
#70
Цей комплекс має кодову назву "Наукова2В". І балончик - то дрібниця.
На скільки мені відомо: реально введено в експлуатацію лише 1 секцію (а то і жодної). Файнюсенький будиночок, що на фото - досі не під"єднаний до загальних комунікацій, ібо ніяк не може здатися (суди там усілякі і тирипири). Реально мали здати ще минулого року. Покіщо за попередніми відомостями - здача має бути в серпні 2015, і на мою думку, йуХ там щось здасться.
В просторах безкінечних інтернетів є навіть форум "Наукова 2В". Там піднімаються такі цікаві питання, як "хто з сусідів підключає потужні енергоспоживачі що у всьому будинку електропостачання стає на рівні умовного", "підписи кумусь-там кудись-там шоб нарешті це все здалось" і т.д.
Комплекс навіть входить в якусь кабмінську програму по введенні в експлуатацію таких простраційних довгобудів.

На рахунок покупців - ну хз... я не знаю як можна купити в забудовника квартиру, коли їхній "відділ продажів" (який знаходиться лівіше від балончика на 50м) являє собою споруду з джеліза, вроді МАФ переварений.
#71
Цитата: inkognito від 23.04.2015 09:59:45
Кажут, що Укрпошта домовилась із китайцями щодо спрощеного оформлення/доставки відправлень до 2 кг. Декларують доставку з Китаю в 7-10 діб. Поживем - побачим...

Є таке, з Китаю (Аліекспрес, 0.5кг) тижні 2 тому прийшло за 8 діб з моменту замовлення. Реально посилка була в Україні доби за 3, 4 дні митнилось/шукалось/записувалося в базу (чи шо там воно ще робилося) в Києві, 1 доба шоб приїхати в моє районне відділення Укрпошти.
#72
Повішати фоточьки, нічого більше показати (ну типу хабара) не вдасться.
АЛЕ, для того щоб це можна було назвати Перформанстм - треба щоб там відбувалось якесь дійство.
Наприклад, кожну годину вибігатиме Зеля і битиме ломом по шматку рельси. Незалежний фотограф дефекалізуватиметься у куточку кожні 2, я регулярно задовбуватиму всіх довкола, Смайлен розкаже всім роверистам шо їхні двоколісні коні на світ не мали народжуватися, Стефко шутитиме шуточки.
Нє, ну це все перебільшено, але сам факт якогось раптового двіжняку - це тру.
#73
Махнув би сертифікат на пиво)
#74
Цитата: Dido від 16.12.2014 18:34:17
Доцільніше, на мою думку, було б пам"ятник поставити десь у саду де знаходиться антена глушилки. Але, хтось на тому планує добре заробити...Їм по-барабану, на чому саме, бабло не пахне.

Так само думаю. Тупо велетенські хащі без діла (якшо ширка по вєні за діло не вважати) стоять майже в центрі міста без діла. Курва, лиш би роспилювати бабло на довгобудах.
#75
Цитата: Alter від 11.03.2015 11:20:07
YserL, для колійовців, наприклад, то є звичайна весняна практика. Позавчора їхав поїздом вночі на Тернопіль, а за вікном таке враження ніби зараз 1942 рік і горять підпалені німцями поля. Вогняні смуги метрів по 50-70 довжиною, і рівномірненько все так чадить.
Та і після випалювання дивитись на ту землю вже не хочеться - ніби напалмом хто пройшовся. Ну і можете собі уявити атмосферу у вагоні, коли доводиться декілька кілометрів їхати крізь ті димові завіси.

Мене одного забавляє кататися на поїзді через поля, що горять?) Запах соломи куди приємніший за сморід шкарпетосів і потняку вагонного, ше й виглядає у темряві гарно. Оповідки про бідняток-тваринок навколо залізничної смуги не актуально, вони і так живуть не в ідеальному еко-просторі.
#76
Цитата: Bottlehunter від 14.12.2014 20:56:16
Вчора обдали в грузинському ресторачику на вул. Волошина, 6 (Паралельна до проспекту Шевченка вулиця). Дві порції відмінних хінкалі (найкращі, що мені доводилося істи у Львові) і два бокали молодого вина вартували 56 грн. Також в меню є хачапурі, суп харчо та інші традиційні грузинські страви. Власник закладу порівняно недавно переїхав до Львова. Всі страви з меню готує всі страви його мама, кухня відкрита і можна спостерігати за процесом. Всім рекомендую, дуже смачно і по-грузинськи душевно.

Сьогодні туди з сестрою заходив. Ну шо скажу, пацани і леді, БЕРЕМ КОЖЕН ПО ПАЧЦІ КАРЄШЄЙ І ІДЕМ ТУДИ. САМА КЛЬОВА ХАВКА, КОТРА Є В ЦЕНТРІ. ВСЕ СМАЧНЕ, М'ЯСНЕ. ПОРЦІЯ АФІГЕННИХ ХІНКАЛІ - 20 ГРН, ШЕ ЯКАСЬ 20СМ МЯСНА БУЛКА (ЯКШО МЯСНА - ТО ЗНАЧИТЬ ТАМ МЯСО ПОРУБЛЕНЕ І ДО САМИХ КРАЇВ БУЛКИ РОЗПОДІЛЕНЕ) 15 ГРН. Я навіть і не думав шо десь за такі гроші можна поїсти класного м'яса. Зараз там дуже мало клієнтів, власник не знає чи зможе витягнути цей заклад, тому дружно ідем туди, офігіваємо від якості, рекомендуємо усім довкола і насолоджуємось справжнім класним м'яском з правильними спеціями! Ніколи більше не піду в МакДональдс за чізаками, коли можна пообідати справді смачно та приємно, де ставлення РЕАЛЬНО добре та щире. А з цим у Львові, на мою думку, доволі туго.
#77
Журбинка. Рекомендую на майбутнє обтягнути вікна бронюючою плівкою. Тоді вікно витримує декілька ударів, чого достатньо щоб розбивач офігів і втік.
#78
Всім спасибі за привітання!
#80
Ну можемо спробувати.
Напиши мені в приватні повідомлення, обміняємось контактами, поговоримо.