Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#101
Викорситати радіомаяк, при пропливанні буде час його засікти і знати швидкість проходження, також поексперементувтаи з різними обємами типу кулі еліпсоїда, пляшок
#102
Напиши лінк де брав led, а то на aliexpress до вибору до кольору
#103
Давно не було оновлень в темі, і нові візитки)
#104
З 12.5 см можна буде доїхати?
#105
Завдяки коментарю Prizrak, пояснює те що люди через наявність таких заходів безпеки для того щоб засуджені не втікли, сприймали його як супер секретний обєкт, що породило чутки. Спецоб'єкти будували просто під стандартним ангаром, звідки тихо вивозили породу, і ніхто нічого не бачив.:
Цитата: Prizrak від 12.12.2012 22:19:01
Податкова і все що навколо набудоване мало бути Обкомом Партії України у Львівській обл.
Будова почалась чи на прикінці 70х чи на початку 80х. Будували зеки, вся територія навколо була загороджена парканом у кілька рядів і колючкою, по периметру стояли вишки з охороною, солдати з автоматами. Жив я там не далеко добре памятаю ту будову.
Потім все закинули і довго все стояло поки не взялися добудовувати і зробили податкову.
#106
супер. Попробувати потрапити у підвал.
#107
Нажаль сьогодні не зможу, заїду на Луганську.
#108
Легко читається. Лайк і похвала!

Бував в Криму пару разів, шкодую що не заїхав в Балаклаву. Треба було напрягти директора Севастопольського офісу. Офіс був в приміщенні яке стояло біля бункера. І там був білий рояль. За $7k.

Куди не глянь всюди війскові бази росии. Постійно було відчуття ворожості, Теоретично Україна, а по факту ні. Коли був менший думав як же так 28 травня 2017 року просто покинуть своє базування, щось тут не те...

Чекаємо на книгу)
#109
Ухти! Зрадістю купляю примірник.
#110
там щось дивно не то 230 не то 240 вольт. Точно не 220 як пишуть на розетках.
#111
Дякую за організацію екскурсії.




#113
Я найшов 3 карти, але часу щоб перевірити чи є на них залишок не було.
Цікаві з того що є з NFC чіпом.
#115
В мене точно немає. Давно не займався спортивним орієнтуванням.
#116
Хвилеломи - це скоріш криголами щоб ліб не пошкоджував опори.
Lodołamaczy przed filary mostu Karola
#117
Невеличке питання для тих хто колекціонує цеглу ви потім її розмістете на стіні/подвірї/паркані? Якщо так в якому порядку? Чи просто цегла лежить?

доречі кухня вийшла бомбкзеа!
#118
Цитата: Soulstorm від 25.01.2017 14:13:12
От на рахунок фкантактіка можу поспорити. Основний контингент потенційних експлорерів тусить саме там. Часто там натрапляв на юних послідовників.
Політично питання: ні і все! Так само як бляд* купа народу і офіційних установ далі мають пошту на мейл.сру і хуяндексі.

А не так як сук* роблять: в людини заборона вїзду в Україну, в неї помирає мати, а тут їй сбу пише в інстаграм: якщо хочете ми вам знімемо заборону, приїдьте попрощайтеся. Сук* всі забули ссср?
Скільки людей знищено під виглядом виселено без права поштової переписки.
#119
Цитата: inkognito від 25.01.2017 12:04:50
5. викинути нафіг VK, як і OAUTH по нему.
Я його і не перелічував)
#120
Розсилка що 2 тижні гарного дайджеста на підписників, можна використаити MailChimp (безкоштовно 2000 підписників, 12000 листів щомісяця)