Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#703
ЦитуватиКористуючись моментом, хочу звернтися до Водоканалу: Доколє???!!!

ЦитуватиСьогодні проходив біля входу у парк, на вході лежить 30 см бетонна плита. - 1 вхід

Оперативно реагують  :) Від допису топікстартера і пів-доби не пройшло
#704
Гумор / Re: Смішне Відео
24.02.2012 15:07:32
Супер-акція! Гарант рулит. Закопіпастено відси

#705
Цитата: Drusja від 22.02.2012 14:49:05
Про Кіндл я б не був такий впевнений, один знайомий взяв і повернув назад (казав що надто тьмяний екран і тормозила непогано), а на рахунок Ірівер то особисто мені більше до вподоби ця

Судячи із мого досвіду із Кіндлом все ОК, хоча все може бути.
#706
Цитата: YserL від 22.02.2012 13:18:03
Купуй кіндл:
http://www.amazon.com/gp/product/B005890G8Y/ref=famstripe_kt
В Україну нормально доставляють.

100% підтверджую, доставляють швидко та гарно - перевірено як мінімум на двох співробітниках.

ЦитуватиНагледів собі ось такий ось iriver. Основні вимоги до читалки: нормальна батарея, e-ink, підтримка doc-розширення. Бажано металевий корпус. Ну і щоб з прошивками проблем поменше.

Ну ніяк не можу зрозуміти твого вибору...
1) Нормальна батарея практично є у всіх, а якщо загадаємо, що е-ink жере світло лише в момент перемикання картинки, то сміло можна ставити акумулятор в 2 рази меньший. Звісно, акума ніколи забагато не буває, особливо якщо із книги ще
музику слухати;
2) DOC-формат: навіщо, щоб більше тупило? ІМХО якщо читає FB2 - цього більше ніж досить;
3) На жаль, металевий корпус я бачив лише в Соньках;
4) Прошивки - шукай на www.the-ebook.org. Там же купа інформації по читалкам, тести, кастомні прошивки тощо
5) Нащо там така велика клава? Краще було б меншою зробити або екран збільшити.
#707
Цитата: Цезар від 22.02.2012 10:03:57
Sony Reader Pocket Edition PRS-300 Silver  во . Якщо лише читати і без наворотів то ця цілком підходить.
Або один з  iRiver.)

ІМХО, єдиний плюс ціна, і можливо корпус. Правда, він лише частково із люменю, а ось мій PRS-505 повністю металевий, що не раз його рятувало.
#708
    Тут мусиш визначитись хіба сам, що тобі потрібно більше. ІМХО якщо читати, то тільки на читалці на e-ink екрані - планшет на TFT (чи навіть IPS) матриці не підходить, очі надто швидко втомлюються (перевірено на собі неодноразово). Вже декілька років юзаю Sony PRS-505 і не збираюсь міняти ні на що поки сама від старості не вклякне. Зрозуміло, що зараз її не знайти. Із того, що зараз є на ринку можу порадити вітчизняний PocketBook PRO 602, гарний огляд є тутка в Екслера. Вартує коло $200.
    Якщо все ж таки планшетка, то в ті гроші можна поглянути на Amazon Kindle Fire, хоча його багацько хто планшетом не вважає - кажуть же то читалка на ІPS матриці (але ж шиється вона гарно  ;) ). Ціна здається $199 + доставка. Гугли
    А якщо грошей побільше - то тут як на мене явні лідери - PocketBook PRO 912 (читалка, $360) та звісно  Apple iPad 2 Wi-Fi+3G+64Gb SSD (MC984RS/A) (планшетко, $1100)
#709
Цитувати
А в чому ж, власне, полягає причина недовіри?

   То ж бо во лише кавалок статті, нинька куплю газету і прочитаю повну версію. ІМХО, підприємства, що працюють із такими токсичними речами взагалі зло розміщувати у місті.
#710
Екобізнес із металічним присмаком
Підприємство, яке взялося утилізувати батарейки у Львові, має зовсім не найкращу славу
-AAA+

-Про утилізацію відходів електроніки, котра містить чимало токсичних речовин, українські екологи говорять уже не перший рік. Тут і енергоощадні лампи, і цифрова техніка, і банальні домашні термометри та батарейки. Утім іще донедавна екологічно свідомі українці могли лише мріяти про пункти збору цього непотребу. І ось тепер використані хімічні джерела струму зголосилося збирати та переробляти у Львові державне підприємство «Аргентум». Та, попри його шляхетні наміри, щодо безпеки технології утилізації наразі є суттєві сумніви.

Благі еконаміри

Те, що підприємство «Аргентум» розпочинає роботу зі збору та переробки хімічних джерел струму, стало відомо громадськості завдяки акції в рамках проекту «Екофан»: «Упродовж восьми місяців команди екофанів боротимуться за те, щоб їх рідне місто змінилося до приїзду гостей чемпіонату, – розповіла директор зі зв'язків із громадськістю компанії "Кока-Кола Україна", ініціатор проекту "Екофан" Олеся Жулинська. – Команди екофанів прибиратимуть парки, висаджуватимуть дерева, проводитимуть флеш-моби».

Власне однією з акцій став збір батарейок. Із 21-го по 31 січня в чотирьох містах України встановили більше 50 контейнерів для їх збору. Обмежень тут не було жодних – приносили звичайні «пальчики» та батарейки з годинників, акумулятори з мобільних телефонів, ноутбуків. Після закінчення збору все це «добро» передали до нашого міста – за адресою вул. Зелена, 115-б на утилізацію «Аргентуму».

Копіпаста відси
#711
І читайте газету ZiK - у минулому випуску стаття про тебе із купою знимок. Ти там ще згадуєш як кран в Миколаїв возив для Zelja'i та gribkoff777'a. І як із квітами Romchick'у допоміг. При нагоді відсканую статтю. А так ZiK не читайте, мені випадково попав  :)
#712
Огляд від КRANZ'a передсерійного інженерного зразку пошукового дозиметра-радіометра МКС-11 ГН «Спектра». Рекомендовано усім до прочитання!

#714
ЦитуватиPetzl Myo XP fixed by Zelja. Дякую за ремонт!!!

Фото в Смішне Відео  :) Вижу, що входи в сам ліхтарик та батарейну частину ніц незагерметизовані  :-\ І кабель мона було б здибати кращий. Але світить - і то добре
#715
Тема закрита за бажанням топікстартера
#716
Цитата: GreenLION від 31.01.2012 19:01:19
Ясно, дякую за допомогу.
Наскільки я зрозумів http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4804.0.html - це також не вартує брати для тривалого і якісного користування (150 грн)?

DDR-WRT про нього не знає, отож, мабуть не варто...І не тільки DDR-WRT про  него не знає. Навіть я про нього ніц не чув - а значить джелізо явно непопулярне.
#717
ЦитуватиНу... Наскільки я памятаю то дір300 явно не з дорожчих... Це тіпа робоча конячка, а там як повезе. В одних регулярно підвисає, перегрівається, тре постійно ресетувати, в інших нормально працює..

Працює нормально, якщо правильно прошити та трішки дотюнити.

ЦитуватиХороші кажуть Linksys, то вроді як бюджетні Cisco... В мене якраз такий перевертається у тумбочці,хотів продати але їх у Вашому магазині цінять 250 грн.]Хороші кажуть Linksys, то вроді як бюджетні Cisco... В мене якраз такий перевертається у тумбочці,хотів продати але їх у Вашому магазині цінять 250 грн.

І не просто хороші, а супер. Дещо некоректно казати, що це бюджетна Цицька - скоріш за все правильним буде сказати, що LinkSys - це домашній(SOHO) сегмент продукції Сisco.
#718
1) DIR-300/NRU - повний відстій, не шиється DDR-WRT
2) Про ТP-Link, Сanyon взагалі мовчу.

Висновок - брати старий DIR-300 (без NRU) або якусь цяцьку типу LinkSys WRT160N/LinkSys WRT160NL ($52/$99). У останнього є USB-принт сервер. DIR-300 та LinkSys WRT160N зняті з виробництва, проте здибати їх ще можна

#719
А ще відти до самого Челябнська всього яких 84 км  :) І взагалі місця навколо цікаві: Єкатеренбург, Бєлорецк, Магнітогорськ...
#720
Яке душевне місце  :'( Курорт там зробити чи-що?