Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#483
Плани / Лощина 4.11.2012
31.10.2012 23:10:15
Народ! Все таки я би хотів в Лощину сходити( я ше там ніколи не був). Хто хоче піти? Хто може файно провести і там все показати? Зустрічаємся на 11.00 в неділю біля входу на СКА.
#484
зачотна тема-Імодіум проти діареї :)  і наприклад Німесил. Це протизапальне і від головного болю помагає.
#486
На техногенне озеро ми сьогодні сходили(були присутні Sunkatalano,Soulstorm і я). Про це я пізніше напишу. Після техногенного озера ми вирішили пройтися на вул. Лемківську. Давно мені вже мусолили очі дві невідомі споруди. Їх троха видно як їхати по проспекту Чорновола, вже ближче до залізничного моста. Знаходяться вони тут. Ми прийшли, трохи полазили, пофоткали. На території знаходиться якась здається меблева майстерня. Ми запитали в якигось майстрів що це за руїни. Нам сказали, що то був колись млин. Ми далі пішли фоткати. Через пару хвилин виходить якийсь дядько з майстерні і любязно каже, щоб ми пішли з території. От так приблизно було :)
Знайшов інфу про Львівські млини тут
Нижче пару фоток:













Більше фоток тут
Обговорення тут
#487
Можна поточніше?) хочу туди вилазку зробити-то просто щось :)
#488
де воно таке є? це просто зачот! :)
#489
Знову дах-вул. Стрийська 107. 14-поверхівка. Пейзаж досить зачотний. Потрапив туди завдяки HEL_2. Нижче кілька фоток:













Повна версія тут
#490
Отож зацікавившись дописом Ботлхантера вирішив створити тему. Хто би хотів зі мною сходити подивитися що там і як там? Зустрічаємся в середу на 16.00 біля Д. Галицького.
#491
Цитата: Soulstorm від 21.10.2012 01:01:44
Привіт усім, хто це читає. Форум переглядаю доволі давно, недавно тільки зареєструвався і прошу сильно не копати)
Власне сабж: чи не міг би хтось із більш досвідчених взяти із собою на вилазку мене і мого одноргупника двох новачків-ентузіастів? А ще краще, так якби показали окремо найцікавіші місця на вашу думку.
Цікавих місць у Льові багато) Та й читай Плани-полюбому щось зявляється. :)
#492
Одним словом я бачу-людська фантазія безмежна :) :) :).

давайте проведемо конкурс на найкращий малюнок на основі фоток, зокрема моїх :) :) :) :) :)
#493
Ох люди добрі-бачу веселі дописи пішли :)
#494
Рішив тут написати, так як не зміг вирішити в який розділ краще. Зустрілися ми о 21.00 на мості при вїзді на Сихів з Зеленої. Спочтку прийшов я, потім HEL_2,потім Генріх. Перезнайомилися, стали чекати поки мені брат мій передзвонить. В результаті дочекалися до того, що Генріх мусив йти по справах, а ми з hel_2 рушили в напрямі станції Сихів.Це десь було о 21.15. Прийшли на станцію, хлопці перезнайомилися, рушили приблизно в то місце про яке я вже писав. Трохи постояли, пофоткали. Ніц не побачили. Стояли десь приблизно зо пів-години. Рішили потім йти на Сихів через Пасіки-Зубрицькі. Жаль звичайно , що ніц не повиділи, але я хочу подякувати хлопцям за хорошу компанію. Крім мене і hel_2 були ще присутні 2 моїх брательніка і наш спільний знайомий. Їх на форумі нажаль нема. :(
Нижче кілька фото.На них чітко видно хіба пару:

P.S. Якщо раптом хтось знову захоче туди йти-буду радий скласти компанію. Раптом щось появиться :)
#495
Отож-місце зустрічі Сихівський міст при вїзді на Сихів з вул. Зеленої. Час збору 21,00. Орієнтовно будуть Фенріз, Сенсей і Генріх. Сьогодні ввечері і завтра до обіду скажіть чи точно будете.
#496
наскільки я знаю погода має бути нормальна
#497
Цитата: YserL від 09.10.2012 23:36:37
можу позичити, але він більше показовий, плюс треба конструктив покращити, а то розвалюється.

За мною не заржавіє) Доробляй, дай якось знати. Номер на крайняк мій маєш.
#498
Я колись описував тут про типу так званого привида, якого ми зустріли з брателлом на Сихові. Я би хотів ще раз вночі сходити на то саме місце провірити що воно як воно.  Пропоную всім бажаючим зібратися в четвер 11.10.2012 та й піти на то місце про яке я писав. Думаю тре зустрітися десь на 21-22.00 на Сихівському мості.
#500
Хто може позичити тестер електромагнітного поля? З мене пиво. Хочу поміряти напруженість поля.