Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - inkognito

#1
Як відомо,листопада числа семого має сі відбути концерт "Братів Гадюкіних".Звісно, без покійного Кузі.Чи хто піде?
З.І. Не розраховую на велику кількість людей...Коли Кузя помер,то із форуму провести йго був лише Golem та Ваш покірний слуга.
#2
Пропоную продовжити стару традицію із покладанням квітів на Покрови. Минулого року було так. Можливо, варто не зранку зутрітись, а під вечір, скажімо десь на 18:00. Або змінити місце - наприклад на Личаківському цвинтарі купа свіжих могил, де поховані хлопаки, що загинули в АТО. Висловлюйтесь, подавайте ідеї нижче
#3
    Колєги, плануємо їхати в суботу, зустріч орієнтовно 07:30-07:45 на зупинці коло трамвайного кола на Головному Вокзалі.Наразі нас 4 - Marichka, Rufus, Lesyk, Inkognito + 3-4 колєги та співробітники, котрих на форумі не є. Хто не встигає, може добратись маршрутками Львів-Шкло із Головного о 9:45, 10:50, 11:25 - та далі з інтервалом коло 45 хв. Майте на увазі, дорога складає орієнтовно 1:20, +25 хв ніжками до місця. :) Остання маршрутка на Львів - о 20:00 від санаторію Шкло.

    Щиро закликаю усіх до приємного та корисного проведення часу, по дорозі Вам трапляться:
    * санаТролій Шкло із бляГородними воленями;
    * останній із крокуючих екскаваторів, що на наших теренах зостались + аналохічний по розмірах баштовий кран(мона практично вільно експлорити);
    * залишки збагачувального кумбінату(троха добре в сторону, але для желающіх путь вільний);
    * промЗона (під носом,через неї будемо йти);
    * сонце, пісок, чиста вода;
    * безподобна кумпанія;

    Вотож, нагугліть погоду на бухідні та подумайте, чи варто тушитись у місті.
    З.І.На усі питання відповім тут чи у приваті - як би хто не знав як дістатись чи мав які сумніви. Слава Україні!
   

   
#4
   Так сі стало дорогі кулєги та куліжанки, що в суботу, 05/04/2014 ми (декстер, марічка, руфус, рой та Ваш покірний слуга) мали нагоду побувати у ЧЗВ.
Слів, щоб описати як це було підібрати просто неможливо. Звіт ближчим часом має написати Roy, тому очікуємо.
    З.І. Оскільки фотографував на планшет, то групових фото не є: єдне же здибав (-декстер) нижче. Руфус получивсі як завжди красиво та сексуально  :)
#8
    У далекому серпні 2009 помер Кузя, кумир, якщо не мільярдів, то точно мільйонів. На жаль, тоді окрім Golem'a та мну нікт попрощатись в Dзигу не прийшов (звісно судячи із дописів тутко та власних спостережень).
    12 жовтня 2013 року о 12:00 на Личакові має відбутись відкритті пам'ятника Кузі (ще репост тут).
    Чи є бажаючі здибатись коло Центрального входу на Личаків в суботу, 12/10/2013 скажімо о 11:40 із метою вшанувати генія, і без перевершення Велику Людину?


Тож 12.10.13р. О 12-00 годині на Личаківському кладовищі (поле # 50), буде нагода згадати Сергія, вшанувати його пам'ять і сказати: "Дякую, Кузя" – кожний за щось своє...
#9
Продам планшетку:

ТТХ:  ASUS Google Nexus 7 2012  7" IPS (1280х800), NVIDIA® Tegra 3 Quad-Core (1.2, 1024Mb DDRII, 16 Gb, Bluetooth, Wi-Fi b/g/n, 1.2MP, Android 4.1, Li-Ion 4325mAh, Чорний, GPS,G-Sensor


     Детальніше можна поглянути тут, огляд читаємо тут.Стан ідеальний, юзався 3 місяці, усі документи та кабелі включено. За все про-все прошу $150, нахаляву додам оригінальний чохол, що сам окремо вартує $22 (в комплект девайса не входив, докуплявсі окремо). Причина продажу - планую придбання нового Nexus'a о 10-и дюймах.
#10
Плани / New Roзділ
28.06.2013 18:28:06
  Вкотре плануємо їхати до New Roзділ'у. Збір завтра, 29/06/13 на приміському о 13:00 на зупинівці маршрутки на Розділ.
#12
 Шановні друзі! Йно отримав телехфонного дзвінка від YserL'a, котрий нинька став ТАТОМ. Дівчинка (3600/52), ім'я наразі не розголошується. Від щирого серця вітаю батьків, а насамперед здоров'я та щастя дитинці, витримки батькам!!! Чекаю Ваших щирих дописів нижче!

    З.І. Створив власне тут, тому, що так серце підказує. Вважаю за правильне!
#16
   Згадав, же скоро День неЗалежності, на котрий ми зазвичай ходимо на очисні (дуже символічно в політичному пляні, особливо в світлі грядущих виборів та всепоглинаючого штину). Нижче цитата із теми за 23-08-2009, звіт тут. А ще зимою 20.02.2010

ЦитуватиІз наступаючим св'ятом шановні краяни! Виникло питання - шо має робити тру-дослідник на День Незалежності? Ясно, що не паритись в місті чи на концерті, а йти explo-рити звісно. Тому виникла ідея завтра прямо зраня дослідити очисні споруди Полтви та недобудовану ТЕЦ, що за ними (і все цікаве, що шляхом трапиться). Збір на 09-00 сраня коло пам'ятика Шевченку на 100-метровці.

     Мож, повторимо?
#17
     Панове, Панянки, Ясновельможні Дописувачі! На носі маємо останню суботу літа, же сі стане 25.08.2012. GisMeteo.УА та RP5.УА прогнозують на востанню пєтницю літа від +30 до +34, сонячно, низьколетячих москалів сі не передбачає. Відси пропоную маслати сраня о 09:00 на Яворівський кар'єр (коло крокуючих) та насолодитись, можливо, останнім файним літнім сонечком.
     Попередньо дав згоду Romchick, BottleHunter, та ймовірно Gribkoff777. Рекомендую їхати усім незалежно від способу добирання - зустрітись на місці, попливати/позасмагати, випити пива - взагалі гарно провести час в кумпанії друзів.
     Час та дата виїзду буде сі вуточнювати по ходу. Красненько дякую!
#18
Звісно, основна тема тут
#19
   Якщо вірити матеріалам, же розміщені на просторах Павутинки, завтра сі чекає матьорий звіт ботанів (через 12 год 21 хв від юш) щодо досліджень на Великому Гудронному Коляйдері стосовно Бозончика Хіґса. Що воно таке ви мабуть усі знаєте, а як нє - цикайте посилання у цьому повідомленні.
   Ваша думка, Шановні Дописувачі щодо даної події щиро вітається в ффстудії!

   Джерела:  СERN та HabraHabr.moskal
   З.І. №1 - прохання не боянити цим
#20
Плани / Чорнобиль 2012
25.04.2012 21:49:30

   Дивно мені, ба навіть якось прикро...Спеціально чекав поки міг у сподіванні, що хтось свідомий створить відповідну тему, адже за бортом 25 квітня...А 26 квітня, о 01:23 чи о 01:24 то сі стало...

   Через пару років будемо відзначати період напіврозпаду стронцію-90 та цезію-137, у ВРУ готуються до прийняття закону про освоєння 20-км Зони (10 км залишаються в силі) - там тепер як дописують джурналісти можна буде навіть рекреаційні поселення створювати...

   Поставте нинька свічку на вікно (точніше завтра, орієнтовно за 3 години із копійками від часу створення цієї теми), най палає хоча б добу. Так у мене в родині є, гадаю це добре, до чого і Вас закликаю.

   Вшануйте пам'ять Героїв, котрі поклали власне життя та здоров'я заради нашого майбутнього. Слава Україні!