Гряда Жовківська

Автор inkognito, 27.12.2010 20:45:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

    У минулу суботу рушили зо Зелею у Брюховичі на джерело води доброї набрати собі (як хто не знає де воно, згодом напишу). Набравши води, як справжні дослідники вирішили назад не повертатись старим шляхом, а освоїти новий. Отож по GPSу попрямували до Волі-Гомулецької, попри возеро мали надію виїхати на Жовківську трасу та повернувши ліворуч, дістатися границь міста. І добре шо так зробили, бо дорогою надибали на село котре сі зве ГРЯДА, Жовківського району Львівської області. Ще про нього можна почитати тутко.
  Банально проїжеючи коло бетон-паркану, пильні очі дослідників не могли не помітити польського кляштору, же виднівся за оних бетонних мурів. Охоронець виявився чоловіком добрим на вдачу, швиденько за цигарку провів нам короткий огляд місця. Отож, майже розвалена церква, за нею навіть є щось схоже на палац (у доволі кепському стані, але люди там жиют). Пан охоронець розказував про підземний хід, на око довжинов 300-400 метрів, що веде до сусіднього схилу. Казав, же матьоро замурований, обіцяв місце показати (про що зара буде тема в Плянах). Відти від Львову - 12 км, маршрутков Львів-Джовква можна дістатись за 15 мінут + 30 на дорогу від траси (це якшо власними ногами).
  У нас про Гряду ніц не знайшов, отож вирішив дописати. По тому як докладно дослідимо місце, перетворю поточну тему на повноцінний звіт за запхаю у коректне місце. Внизу пару хфото, що зроблені на дебільник.
  У Garmin-координатах місце виглядає так N 49o56.180' х E 024o01.983', а поворот із Жовківської траси ліворуч відповідно - N 49о55.984' x E 024o03.045'
 
  Обговорення тутко
  А ще Пляни во де


  З.І. А ще обіцяв про джерело у Брюховичах. Дістатись доволі легко. Прямуємо із Львову по 700-річчя, на перехресті де колись була ТРУ ЧЕБУРЕЧНА завертаємо по ліву руку і так пиляємо аж у Брюховичі до ТРУ Чебуречної (же сі залишила, не згоріла ясним вогнем і досі нас радує чарівними чебуреками, вибачте за повторюваність слова "чебурек", прямо тавтологія якась). Власне на цьому перехресті треба їхати далі просто (Чебуречна по ліву руку, є ще якась неопізнана дорога направо) аж не проїдете під джелізнодорожним мостом. Як ви го тілько проїхали, за 100 метрів розвилка на ліво & направо. Валите ліворуч - джерело за 150 метрів по праву руку серед будинків (обладнали трубу з гори), маслаєте праворуч = за 800 метрів доброї дороги попадете на  2 км добрих ям, потому буде правіше Воля-Гомулецька, троха далі і через єдне село властиво Гряда. А вже відти 2 км просто до траси Львів-Джовква
Resistance is futile

Drusja

Випадково натрапив на цю тему і вирішив дописати про серпневу велопрогулянку з Брюхович на Гряду. Дорога до розвилки перед джерелом тепер хороша і по ліву сторону перед залізничним мостом повирізали ліс - мабуть знову котеджі виростуть. Далі попри Гамулецькі озера грунтовка аж до великого загородженого озера. Потім жахливий підйом і спуск, на якому думали що позабиваємось, і знову грунтовка Волею Гамулецькою до псевдо асфальту на гряду. По дорозі назад заїхали на покинуту птахоферму правда фоток не робили, треба буде ще якось туди навідатись, бо щось мене та місцина дуже зацікавила.

1-3.Краєвиди
4. Дорога - псевдо асфальт
5-6.Загороджене озеро
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

394 Гості, 0 Користувачів