Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3121
Який район? Гвинтівка і досвід стільби по живих цілях є :)



Наскільки нахабні щурі? Якшо боязкі і ховаються то треба буде добряче намахатися. Нецікаво. Натомість якшо такі як жили в нас в 5 гуртязі, шо ми їх комендантші до дверей цвяхами прибивали аж поки один з них не вкусиу прибиральницю і та згодом не вмерла в лікарні - то значно цікавіше. Ті гуртягівські студіків особливо не встидалисі, лазили си по кухні та туалету ніби вони тут ґосподарі. Чи, памятаю, один з них залазиу по стіні до мене на 4 поверх в кімнату через кватирку і ривсі в мому смітнику. Приходилосі вікно закривати, а то шуміу та заважау спати.
#3122
Всім хто ше не знає - навпроти СБУ через дорогу діє спеціяльна кімната, де стоять кілька компуторів і можна сісти і апсолютно охфіційно поритисі в архівах СБУ, попиваючи при тому пиффко чи каву.
#3123
Після матеріалу по Церкві на Кривоноса я навіки відулчений від церкви. Заочно. Так шо не бачити панотцям тих 666 вічнозелених. :)
#3124
Напевно шо приєднаюся в неділю.
#3125
Дякую за фото. Їх зробити я не встиг, був у відрядженні. Досить інформативні. Вертаючись до питання SOC-а як то вирішить проблему з пробками: а ніяк. Міст розширили, пробки лишилися. Бо крім мосту слід було зробити хоча б той кусок між вул. Левандівською і Шевченка, де всі машини їздять на 1 передачі бо страшна нерівність дороги. А також перекласти колію через Левандівську, по сучасному. Колись на вул. Шевченка на переїзді завжди були кілометрові корки. Всі казали, шо потяг винен. А дзузбки. Просто той переїзд був ну дуже вже горбатим. ОТ і гальмували там всі. Поставили нормальний переїзд - і все стало на місця, нема пробок. І там це ж помогло б так само.

А взагалі то на черзі у завалення наступний міст, той шо через колію, між Шевченка і Вінницькою вулицями. Він має лише одну смугу, шо стає причиною пробок. Бо хто хоче повертати на Вінницю з Рясне мусить пропускати тих хто їдуть по Шевченка. На мості постійно стоять машини, плюс їздять поїзди, та й стан його не дуже, плюс будували Совєти, а не Австрійці. Решта - питання часу.

#3126
Містика переслідує мене всюди, і робота тому не виключення. Ось подивіться який америкоси ми прислали чек :) Саме такою сумою оцінив СрайПес мою участь в підготовці ось цієї статті.
#3127
Дякую за запрошення. Пропоную всім, кому цікаво, приєднатися. Теж би хтів бути з вами, та, на жаль, як завжди інші справи.
#3128
Всяке-Різне / Re: 8DL
06.10.2009 08:34:07
Мітки належать Квестерам, це очевидно і обговорювати тут більше нема шо. Sunkatalano мінус.

"
Задание: Чорновола

Згрішив, приніс дефіцитний Вірус – і попав в Список.
Номер будинку: поставте поруч цифри, в яких найкраще проявляється EGO.
Ваша локація нагадує ззовні клумбу.
Правила поведения на локации: На завдання відправляйте найстрункішого гравця команди. Залазити в локацію строго під міткою 8DL і стрілкою. Тому, хто залізе, передайте гумові чоботи. Код один (великий), на стіні! Знайдете - вертайтесьдо виходу, далі ходити по локації не рекомендується!

Чорновола, п'Ять дев'ять
"

Взято з їх офіційного сайту Так шо маєте розгадку звідки на бомбіку на Чорновола взєусі той напис. Як і всі решта.

Особисто я не маю нічого проти квестерів. Навіть троха підтримують. Гра в них цікава, стимулює інтерес людей до рідного міста, Індастріалу. Не виключаю, також, використання цього форуму в якості джерела інформації для них. Написів, поки шо, не так і багато. Обєкт вони не псують, знаки стоп місцями корисні. Хоча в Новому Роздолі ми ночували якраз вище як пройти ті знаки :) Позитивно те, що вони ж самі радять далі вглиб обєктів не лазити. Так шо не засеруть.
#3129
Гм, може і некомерційний. Я не придивлявся. Але шось сходу він мені симпатії не внушив. Напевно тому шо згори великий напис "Порнолаб" а всюди навколо - якісь лінки на статті про хакання і дири в системах. В любому випадку дякую шо забрав :)
#3130
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 23:01:48
Щодо антивірусу погоджуюся з вами, бо тоді можна бути впевненим за користувача. Це як презерватив, врятує в якому б стані ти не був. Якшо ж я знаю, які я файли запускаю, які листи відкриваю і по яких лінках переходжу - антивірус лише займає частину процесорного часу. До речі, частина наших свідомих працівників роблять так само. І віруси, чомусь, появляються не в них, а в тих - хто юзає антивірус.

Далі мої власні здогади, які не претендують на істину. Але може комусь буде цікаво. Перші віруси під ДОС були простими програмками, які писали всі підряд просто з інтересу. І антивіруси з ними так само просто боролися. Потім ОС стали ускладнюватися і ускладнюватися. То ж врешті серйозний вірус під ХР що міг комусь зашкодити і обійти антивіруси став доволі обємною програмою що вимагала значної праці. І для цього потрібно було залучати групу програмістів якій платити відповідну зарплатню.

До цього часу вже існувала ціла індустрія антивірусів, і самі користувачі вже були підсаджені на ці програми. То ж для підтримки свого бізнесу самі ж розробники почали писати віруси. І за кілька годин випускати від них заплатки. Тобто сучасний антивірус реально захищає від простих програмок написаних за кілька днів, троянів на порносайтах, всяких викрадачів паролів і від власних вірусів. І не спроможний захистити від справжніх вірусів, бо взломщик завжди йде на крок попереду від захисника.

Всі, хто жив в гуртязі памятають, що коли зявлявся справжній вірус (було це не частіше ніж раз на рік) він проходив всі антивіруси і не лікувався нічим, як перенести диск на здоровий комп і звідти витирати. І антивірус до нього випускався не за день-два, а за кілька тижнів. Бо написаний вірус був професійно, але не ними.

Ситуація подібна на СНІД: всіх лякають шо це може статися з кожним, тим самим вибиваючи гроші на свої програми. Хоча насправді стається тільки з наркоманами та повіями. І то не всіма. Пригадую колись була тема, шо вкололи когось в громадському місті голкою з написом шо ти тепер заражений СНІД-ом. Чистої води пропаганда страху, яка не має нічого спільного з реальним станом речей.

Так шо судіть самі.


Ну але це моя власна думка. Наразі живу без антивіруса і якшо шо і підчеплю - то вилікую DrWeb CutIt який лікує все на ходу і ніц на комп не інсталює.

#3131
Дуже дякую! Справді цінна і детальна Інформація. Думаю вона багатьом стане в нагоді, хто надумає відвідати цей район. Від мене +.

Я ж планую 1 числа вертатися з Осмолоди на авто. Дорога ітак йде через Калуш так шо гріх буде не відвідати. Хаба шо поки виберемся то вже стемніє. З опису я зрозумів шо найбільш перспективним для відвідувань є Калійний район міста. Спробую там полазити, шось пофотографувати. Якшо є можлиівсть - викладіть пару фото для оцінки. Там мені легше буде переконати моїх супутників, з яких не всі захоплюються індастріалом, погодитися на зупинку в Калуші!

Також я приємно був вражений картою. Не часто в необласних містах є карти хорошої якості. Напевно "Є" постаралося. :)
#3132
ya-ya. Відео є з Аварії на Саяно-Шушенскаій ГЕС Як виявилося, причина аварії, в якій загинула маса народу - звичайне словянське розпіхвуйство :) При керуванні різко міняли тиск води на турбіну + не всі гайки були на ній закручені. Шо перше шо друге робити категорично заборонено.
#3133
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 21:31:36
Любимий всіма адміністратор теж ніколи подібний проблем не мав.

Ну і є в мене кілька простих компютерних правил:
- Юзати стандартну вінду без будь-яких кастомних тюнінгів спеціальними програмами для "вумних". Все шо треба вона собі скачує сама з апдейту.
- Юзати не Інтернет сЕксплорер, а Оперу. І не АутГлюк Експрес а Бат.
- Ніколи не юзати ніяких антивірусів а просто виключає автозапуск (хто не вірить - можу продемонструвати, віндовси в мене стоять до фізичного зношення вінчестера.)
- Інсталювати лише мінімально необхідні програми і викидати ті, якими не користуєшся. Особливо з автозавантаження.
- І взагалі тиснути лише на ті кнопки, дію та необхідність яких чітко усвідомлюєш і мотивуєш.
- Якшо чогось не знаєш як зробити - зразу питати чи просити тих, хто знає. А не пробувати самому методом перебору.

І все моє залізо та софт успішно живе роками і приносить немалі прибутки їх щасливому власнику :)
#3134
Підтримую. Якби ти використав, наприклад, банер "Спілкуйся рідною" Я б нічого проти не мав. Бо він би підтримував Українську мову яка є офіційною на нашому форумі, плюс це є некомерційний ресурс і на його популярності заробляє лише Українська держава. Чи якби ти рекламував свій власний сайт я б теж зрозумів і ніц проти не мав. А UASC - явно комерційний ресурс який не має жодного відношення до тематики форуму.

Буду вдячний за розуміння.
#3136
Хто шо знає про калійний комбінат в Калуші? По розмірам він повинен був бути не меншим ніж в Стебнику. Чи є туда доступ, мо хто які фото має. був би дуже вдячний, так як в листопаді поїду туда в Горрри, то мо б заскочиу.
#3137
Всяке-Різне / Re: 8DL
05.10.2009 11:52:33
Ага. А можна подетальніше, шо ті стопи означають? Бо часто бачив і на Сріці, і на Шевченка 357 і так далі.
#3138
І ше непевно з тих часів лишилисі тру лямпічки в коридорі :)
#3139
Цитата: inkognito від 05.10.2009 02:14:44
  є звісно, але то за 2 будинки від мене. і пасажом тут навіть не пахло  :)

Ще й як пахло, Пассаж Міколяша колись був одним з найвідоміших у Львові.
#3140
Ага, а колись був концтабір де людей вбивали :) Ше внизу є військові склади часів бабці Австрії. Недалеко на місці Краківського був Єврейський цвинтар а на станції Клепарів складували цистерни з 0Жидова. І я живу якраз посередині цього всього: Між Тюрмою, Цвинтаром і Медвитверезником :)