Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3401
Ха, ми попали навіть всередину насосної станції, яка Львівське гамно перекачує. Пофоткали все, обдивилися. Повний ексклюзив. Ввечері будуть фотки.
#3402
Дійшли по трубах аж до переходу через колію. Най го шляк травить. Кожні 50 метрів треба було перелазити через колючий дріт обмащений шміром. Стоїмо, думаємо де ТЕЦ-2 і очисні. Здається знаємо. Рушаємо вперед.
#3403
Ну що ж, зібралися Олег Інкогніто, Ромчик, ЮзерXXL, Тарас-Тріан і Я, поїхали на АС-2. СИдимо чекаємо Артема. Ну і далі поліземо на ТЕЦ-2, очисні споруди.

TO BE CONTINUED.
#3404
Звісно шо можна! Треба!
#3405
Мегазачот і велике дякую за справжній ексклюзив та якісні фото. Особливо приперла ч\б з вентилятором!

Пеши исчо!
#3406
ааааа, я шось подумав шо то нині :)  Ну то може приєднаюсі. Але ше точно не знаю.
#3407
Молодці! Так тримати.

Як злазили, де звіт?
#3408
Оооо, бачу народ зактивізувався. То гуд, матимемо багато ходячої реклами :)

До Гулі: знак ">" також має бути.

До Дарк Вінда: буду питатисі їх за ХХЛ.

До Акели: заходь в будь-який час, приміряєш.
#3409
Круто! Можна було б зїздити. Гарний обєкт на вихідні коли навколо сніг чи дощ. Бо в штольнях завжди клімат однаковий.
#3410
То всьо гуд, але в цікавих місцях був - а на форум ні слова?! Так не годиться. Незачот!
#3411
Назви не чув, в тих лісах бував. А шо саме за скеля там має бути?
#3412
Ріст в мене 1.75м, як бач з фотки - футболка саме по пояс, для переодівання на пляжі в Ялті не дуже підійде. :)
#3413
До Дарк Вінд:

Не знаю як в них на рахунок з ХХХХХ...ХХХL футболками :). Яку мінімально можна брати? Також як варіант, можеш сам купити собі футболку по розміру, а вони тіко нанесуть написи. Ціна, відповідно, буде менша на вартість футболки.
#3414
А який нік на тій шо  М-ка(для дружини, як я зрозумів)?

З & нема питань. Корел все витримає.
#3415
Твоя і Інкогніто резервації в силі? Напишіть розміри.
#3416
Як і обіцяв, замовляємо футболки тут
#3417
Досить багато було розмов про те, якою має бути футболка Експлореру. Консенсусу так і не дійшли. Кожному подобалася якась своя. Тим не менше, трафарет Експлорера запропонований YserL викликав загальне одобрення і схвалення. Подобався він і мені. Тому на його основі я вирішив надрукувати собі футболку. Получилося, я вважаю, досить незле. Спереду напис, ззаду слоган, на лівому рукаві адреса сайту, на правому - нікнейм, шоб при зустрічі не було дурних питань "А ти хто на форумі?" Жовтий колір троха оживив написи.

Хто хоче мати таку саму - записуйтеся! Також вкажіть точне написання нікнейму та розмір. Щодо розміру, той шо на мені - М. Більша L, менша S. Ну і як на мене - то М-ка з тих китайських, тобто вліз 1:1. Більший за мене хлоп не влізе точно. Майте це на увазі при виборі розміру.

Ціна разом з футболкою - 60 грн. Якість хороша, футболку "Смерть Москалям" виробництва Константи Код ношу по горах вже з 2006 року. Оплата після отримання + пиво.
#3418
Гумор / Re: Смішні Фотки
21.08.2009 20:03:39
Як вам Русалка з Полтви? ;)

#3419
Замовив нині си футболку. Чорну, написи зелені. Спереду напис як в нас на трафареті, тіко з оранжевою буквою Х, ззаду Explore Lviv and Around, на одному рукаві веб адреса, на іншому - нік.

Як зроблять - сфоткаюся в ній і відкрию відповідну тему зі знимками і списком бажаючих. :) З усім виходить 60 грн, якість хороша, в мене "Смерть Москалям" вже 3 роки носиться по горах. Так шо думайте.
#3420
Тут знайшов як туда добратися. Та то ж майже біля дороги! Ходять рейсові автобуси, та й 12 км для туриста взагалі матрас. Неспішачи дві годинки пройтися - помилуватися Карпатами. Ше й карта прилагається. І кілометрівки того району теж є.Так шо вйо, хлопаки, вперед! Хто не має споряги - поможу ;)

Я на ці, вихідні, на жаль, пас. Останнім часом ітак досить активно лазив, треба час і собі присвятити також :)