Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - linuxoid

#1
Продаю свій черговий мак :)

Не битий, не крашений, стан як новий. Носився рідко, використовувася в офісі. Для екплорерівців скину 100$. Маю звичку не зберігати доків після закінчення гарантій, от і тут: доків і коробки нема.

оголошення (ссилко на ОЛХ)
#2
Продаю макбук про. Старенький та бачивший життя, але справно працюючий та проапгрейджений.

Intel Core i5 2.3Ghz
RAM 16 GB
128GB SSD

З допів: перехідник на DVI монітор, та внутрішній карман для встановлення жосткого диску замість DVD, сам DVD відсутній, лише для експлорерівців додам новий оригінальний блок живлення, старий в комплекті також є.
Оголошення  тут. Для експлорерівців ціна 8000грн.

#3
1) Nokia Lumia 820
Батерея тримає майже тиждень, хороша камера, Windows Phone 8.0
Стан на 3 з 5. Заходить пилюка під корпус, після розбирання для чистки зломані 2 болти, але на зовнішній вигляд і функціонування пристрою то не вплинуло. Панелька з можливість безпровідної зарядки + звичайна, обі чорного кольору.

Стартова ціна 1500грн. Можливий торг.
#4
Є думка відміти Різдво або найближчі вихідні (або й те, й інше) між териконами шахти Візейська та ЦЗФ на березі річки Рата.  Щодо ШБУ: частина будівель там все ще діє, проте вистачає й покинутих - все те трапиться, випадково, дорогою до териконів. ще буде шмат шахти Великомостівська з недобудованою, проте діючою котельнею. В якому стані будівлі я не знаю, бо востаннє там був більш ніж 10 років тому))
#5
Народ потрібен костюм на тему з кіно чи мультфільмів. Добре було б костюм з серіалу Стар Трек чи іншої хвантастики (Зоряні Війни не підходять, надто заюзана тєма). Гарно було б, якщо хтось знає де можна позичити за гроші ростові іграшки (іграшки людського зросту, що можна надіти на себе), особливо цікавить Спанч Боб (Губка Боб, в того, що штани квадратні) чи герої інших мультів.

П.С. Для тих, хто в темі: даний пост містить коткретні ідеї для образу і всі матерали є запатентовані згідно міжнародних підзаконних актів встановленого зразка, я дзвонив в Майкрософт, мені там патента на цю ідею вже замутили, так що, хто не хоче до кінця життя кодити на Бейсіку, то майте на увазі, це моя ідея ®®®®!!! ;D
#6
Куплю або візьму в добрі руки Maglite 2D, тобто той, що живиться двома батарейками типу D. Купую для переробки на світлодіод.
#7
Я знаю місце / Волинь
27.05.2013 11:01:33
Коли їдемо? Тут позначено куди саме))

Мапа репост з denied.org.ua
#8
Дочитавши книгу Олександра Солженіцина "Архіпелаг ГУЛАГ" вирішив створити тема присвячену сталінським таборам, де спочили мільйоини невинних, в тому числі багатьох наших співвітчизків і земляків.

Для початку пропоную фільм про табір Бутугичаг, що входив в підрозділ Тєньлаг управління Дальстрой (існує до сьогодні, але вже без таборів і зеків). Це табір був особливим тим, що в ньому добували і збагачували уранову руду і цеq табір був одним з найбільших і найстрашнішим у всьому "Архіпелазі". Практично всі ті, хто працював на загальних табірних роботах в копальнях гинули від непосильної праці та недоїдання (за виконання норм в'язень отримував 650гр. гліба, баланду і щось схоже до каші, але зазвичай норми не виконувались, тоді видавали штрафний пайок - 350гр. масси схожої до хліба, баланду). Порівняно легка робота була на збагачувавльній фабриці, де переробляли уранову руду - там люди жили максимум 3 місяці. пропоную до перегляду документальний фільм (якіснь не дуже, фільм любительський):



А також відео-фотоальбом "Сталкери 80-х" - один з перших схожих "звітів" про табори Колими, табір був відшуканий "ногами" на основі свідчень виживших там, так як на картах цих таборів нема, а архіви.. самі розумієте. Фонова музика Едуарда Артемьєва з к/ф "Сталкер" Тарковського:



Пропоную в цій темі ділитись схожим за спрямування фото/відео та літературою(звісно, без літературного піратства - називайте лише автора та назву твору, або шарте лише те, що дозволено автором або було опубліковано в періодиці з вказанням джерела)
#9
В Пивничці виникла ідея про відвідини об'єктів коло Червонограда.

Умовою до вибору об'єктів є присутність кажанів, самі знаєте чому  ;D, тому першим буде покинутий склад вибухових матеріалів, є імовірність зустріти там велику кількість ромів, тому бажано, щоб нас будо 4+ чоловік.
В тому ж місці є багато ДОТів, теж, можливо, з кажанами і на сам кінець якась з діючих шахт і завод мін. добрив.

Імовірна дата вилазки - наступні вихідні після Пасхи 11-12 числа.

П.С. Власним транспортом не варта їхати, бо дороги нема, її треба по обочині оминати. Виликі Мости планують перейменувати в великі ями.
#11
Гугл започаткувала новий сервіс Гугл Ніс, котрий створить нову революцію в пошуку і технологіях взагалі. Розроблено технологію, котра дозволяє шукати запахи, але не просто назву, а ви справді зможете відчути запах прямо з монітора.
Ось офіційна сторінка сервісу, там є відео про те, як цей сервіс працює: http://www.google.com.ua/intl/uk/landing/nose/
ЦитуватиЗадійте органи чуття: тепер можна не тільки вводити, говорити й торкатися, але й відчувати.
Інтернет-сомельє: підібрані експертами відповідні зображення, описи й запахи для панелей знань.
Вдихніть на повні груди: колекція запахів Google – це понад 15 мільйонів аромабайтів.
Нюхайте лише те, що хочете: щоб результат відповідав вашому запиту, ми використовуємо Безпечний пошук.
#12
Отаке тільки но з офісу зазняв
#13
Коротке, але дуже красиве відео "Into coalpit" ("В вугільну шахту"):
http://vimeo.com/58775504
#14
Проект моєї команди номінований в конкурсі від www.igbaffiliate.com і потрібні голоси. Проголосувати можна тут:

http://www.igbaffiliate.com/events/igbaffiliateawards/voting-open

Щоб проголосувати потрібно перейти за посиланням вище,  ввести своє ім'я, назву компанії (може бути будь-що написане, але бажано свою компанію вписати) та email. Після введення даних треба обрати номінанта: Best Newcomer -> Affiliate -> в випадаючому списку обрати betegy.com. Під категоріями є капча у вигляді простенької арифметичної операції (додати два числа), далі тиснемо SUMBIT YOUR VOTES.

Всім проголосувавшим +100500 до карми і моя щира вдячність))
#15
У понеділок увечері на 80-му році життя помер російський письменник-фантаст Борис Стругацький автор, зокрема, роману "Пикник на обочине". Вічная пам'ять і дякую за творчість!
#16
6-7 жовтня у місті Червоноград відбудеться Всеукраїнський мотефестиваль bike rock`n roll fest «Кристинопіль 320». Жителі Червонограда святкуватимуть його 320-річчя, а байкери закриватимуть мотосезон цього року.
На фестивалі не регламентується, яким повинен бути байк. Об'єм двигуна, кількість коліс, ціна — усі параметри залежать тільки від фантазії та можливостей байкерів, наголошують організатори.

Також відбудуться семигодинний рок-концерт за участі гуртів альтернативної сцени України (Цвіт Життя, Десенс, Iмpеrа, SwampFM, Jonny B Gut, Механічний апельсин), та майстер-класи кращих ремісників краю та безліч конкурсів.

Джерело ZAXID.NET

Хто схоче їхати, зутрінемось на вокзалі, можливо, ще якусь вилазку зробимо.
#17
Потрібні меблі будь-яких часів, але в більш-менш пристойному стані. Потрбіні: писемний столик, шафа і тумбочку. Буду радий прийняти в дар, виміняти на пиво або купити на невеликі гроші.
#18
І така робота буває.. (англ.):
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2190251/And-thought-bad-job-Indian-sewer-diver-paid-just-3-50-day-plus-bottle-booze-unclog-Delhis-drains.html

Професія: каналізаційний дайвер, обов'язки: прочишання заторів в каналізаційних трубах шляхом пірнання в стічні води, далі без коментарів:

Ілюстрація (Republished from http://www.dailymail.co.uk/):


Заробітна платня $3,5 за день...
#19
Ось надибав місце на Вікімапії. Дивно, що воно кругле і коло нього, імовірно, типові для 50-60 рр ХХ-ст двоповерхівки і ще якісь невеликі споруди. Що це може чи могло бути?
#20
Продам вживані куски ноута:
- модуль пам'ті DDRII 800MHz 2GB - 180грн;
- процесор Core 2 Duo P8400 - 500грн;
- привід DVD/CD-RW Slim SATA Lite-on DS-8A2S - 400грн;
- відеокарту NVidia 9600M GT (Aspire 5930G, 6920G, 6930G, 6935G, 7530G, 7730G, 8930G, TravelMate 7730) - 600грн;

Ціни суттєво нижчі за ціни в Інеті, але на все можливий торг в межах розумного, пишіть в приват.