Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - matvs

#1
Де можна подивитись відео хамла? Лінк не відкривається.
#2
Ще там на фотці він тримає змій в руці. Чому вони його не кусають?
#3
Цитата: inkognito від 02.01.2013 17:14:24
Головне питання: навіщо туди пхатись? що там такого цікавого та поважного? Себто я хочу сказати, що є багато значно кращих локацій для дослідження в радіусі 500+ км від Міста Лева. Цитую: "В Поліському 80% площі - це напівзруйновані природою приватні будинки" - то лише на це варто дивитись там? Який сакральний зміст Вашого допису? Щиро дякую!
Головне питання: навіщо туди пхатись?  - та пхатись як і на інші об'єкти. Я був там лише один раз і все місто не оглянув. Звичайно можливо є багато цікавого. Те саме з Припятю - все те саме - усі ж такі подібні зруйновані будинки. А цікавим об'єктом є АЕС, на яку все одно не пустять нікого.
#4
Цитата: Dexter від 02.01.2013 13:57:18
В Прип'ять також впускають на день відкритих дверей, але тільки по наявності дкументів, про колишнє місце проживання в відчуженому місті.
Хіба в цьому містечку не буде такоїж проблеми?
В 2012 році документів щодо проживання не вимагали. При цьому можна було заїжджати автомобілем в місто без оформлення перепустки.
#5
Поліське - це безлюдне місто, яке знаходиться в зоні відчуження на відстані приблизно 30 км на захід від міста Чорнобиль.
Люди в цьому містечку були відселені трошки пізніше від дати аварії на ЧАЕС, проте тут живуть кілька домів з самоселами.

Як добратись в Поліське?
Офіційно в'їзд в місто заборонений і на в'їздах стоять КПП. Проте, можна попасти в містечко кількома способами.

1. Офіційний дозволений спосіб автомобілем.
Автомобілем можна попасти офіційно без будь-яких дозволів тільки в період Пасхи, коли сюди люди їдуть на цвинтар. В цей час місто дозволено для відвідувачів. При цьому можна навіть взяти перепустку на КПП, хоча як я зрозумів, військовим ця перепустка не дуже потрібна. Ще перевагою цього способу є те, що можна походити і поїздити комфортно по місту автомобілем. Дороги в місті досить ще збереглись на більшій площі. Крім того, в цей час тут людно і якщо заблудитесь, то можна зустріти людей.

2. Інший спосіб повз КПП.
Недолік цього способу, що по місту потрібно ходити пішки.
Попасти в місто Поліське можна скориставшись автобусом, який їде з міста Овруч до міста Київ. (До Овруча можна добратись поїздами з пересадкою в місті Коростень). Коли будете переїжджати через річку Вуж, попросіть водія зупинитись вийти в туалет. Переважно в цьому місці водії самі зупиняють автобуси, щоб пасажири пройшли провітритись. Вийшовши з автобуса можна піти повз річку до міста або по дорозі до КПП, але непомітно повернути направо.

3. Є ще способи добирання іншими дорогами автомобілем повз КПП, але ця інформація не для загального розголосу.

Що можна побачити в Поліському?
Місто пусте і всюди руїни... В Поліському 80% площі - це напівзруйновані природою приватні будинки. Адміністративні будівлі збереглись. Є кілька багатоповерхівок.
Проте є кілька хат, в яких ще живуть люди. Також є ще незанедбана православна церква, яку підтримують в нормальному стані.
Цікаво, що асфальтове покриття збереглось в багатьох місцях.
В Поліському можна побачити багато цікавих інших місць, так як це місто було районним центром.
Рівень радіації в місті в нормі, так як на Пасху пускають сюди людей.


Ось деякі фото:
















Ще кілька фото тут: https://plus.google.com/photos/114029478143547241046/albums/5828805467674289393?authkey=CL-ZtInYyKHogwE
#7
Я був у місці впадіння Бистриці в р. Дністер (пропливав на байдарці). Сморід страшний. Відразу після цього Дністер колір інакший має. Жаль фоток не маю.
#8
На жаль Я того року купив собі такий ніж у Львові і добряче переплатив.
#9
Ще додаю:

кожного дня безкоштовна кава з печивом.
в обід безкоштовні булки.
кожного року організовуються корпоративи, які часто оплачує фірма.
Оплачувана Відпустка - 2 тижні + 1 один тиждень в рік.
Дружній колектив.
Додаткова оплата за патенти та статті.
На фірмі є безкоштовний тренажерний зал, більярд та тенісний стіл.
Організовуються безкоштовні футболи та волейболи.
Знижки в аквапарк...
Ще в компанії є безкоштовні якісні курси англійської мови.

#10
Цитата: Golem від 10.11.2011 17:45:05
ТзОВ НТП «Галекоресурс» м. Львів, вул. Д.Апостола, 7, тел. 242-32-89.

40 грн за одну лампу. Офігіли!
цке вони платять гроші тим, хто здає, чи платить той хто здає?
#11
Кілька моїх коментарів

При виїзді з Новоград Волинського з півдня по трасі на Житомир є чудові скелі над річкою. Ці скелі відразу біля мосту через річку.  Їх варто було відвідати.

Щодо сіл, яких немає на трасі Новоград-Волинський - Овруч, то насправді ці села є - вони розкидані від траси на відстані в декілька кілометрів і ці села зазвичай не видно, так як біля траси переважно ліс.
#12
100 штук АG4 1,55 - краще куплю один раз ніж в нас на базарі переплачувати в 20 разів.

НА Фа(о)кал-прайс значно дешевше та і приходить значно скоріше. На деалстрімі я замовив - вже два місяці чекаю.

#13
Я замовив AG4 1.55V 100 шт. батарейок :
http://www.focalprice.com/detail_EB125S.html

Кому треба, звертайтесь. Через два тижні прийдуть мені по пошті.
Якщо ще цікаво, то давайте разом батарейками та іншим китайським хламом закупимось тут:
http://www.focalprice.com/goods_250_1_c.html
#14
Від себе додам: на Родоні колись випускались мікропроцесори КР580. Також мені відомо, що там виробництво зараз законсервовано до кращих часів.
#15
Карта Коростеня (місто в Житомирській обл.).:
http://depositfiles.com/files/qietr28r5
#16
За фінансовими показниками комбінат вже 2й рік працює збитково.
Я в Жидачеві був років 5 назад. Тоді я думав, що то туалети від сусідів смердять. А виявилось, що то сморід від комбінату.
Крім того цікаво подивитись, що з нього витікає. Я плив на байдарці по р. Стрий і пропливали ми поміж місце, де впадають стоки від комбінату в р.Стрий - жахливе видовище: сморід та на воді велика кількість мильних бульбашок (жаль, що фото не маю), і ці бульбашки пливуть ще 5 км по течії Стрия.
#17
Супер. Жаль, що мене там не було. :(
#18
Цитата: Golem від 28.11.2010 20:50:00
Таде, зовсім не те. І масштаб дитячий. Якшо біля тої бочки шо в тебе в журналі описана піти вниз стежкою, зразу попадеш на описані тут скелі
ті  скелі, що я знайшов, теж великі. Їх тільки фоткати незручно, тому що вони у лісі і фотоапарат у мене з дешевих. Я виліз на них, то було страшно трошки. Хоча з них краєвидів на долину Стрия не видно - тільки сусідній схил видно. Але я обовязково поїду гляну і на інші скелі. Ще планую поїхати до села Ямельниця. Там теж багато скель на карті показано.
#19
Та я знайшов же скелі. І фотки зробив. Хоч, я думаю зимою фотки би кращі би були, тому що листя заважає ці скелі фоткати.
Ось звіт на моєму щоденнику:
http://smatviyenko.livejournal.com/5435.html
#20
А що то за печера на 2й фотці?