Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - gor_qkop

#21
Перш за все я хотів би звернути вашу увагу на те що зарили - імовірно отрутохимікати (конкретно пестециди з державної програми "На докорінне покращення земель"). Я б не брав цю тезу одразу на віру, оскільки пестециди це "хімікати, використовуються в сільському господарстві і садівництві для боротьби зі шкідниками. Хімічна сполука, яка використовується для захисту рослин, сільськогосподарських продуктів і боротьби з переносниками небезпечних захворювань." http://uk.wikipedia.org/wiki/Пестициди
Очевидно що вони мають малозрозуміле відношення до програми покращення земель, оскільки принципово не впливають на родючість грунту.
Особливості технології захорононення (навіть якщо припустити, що цим свідоцтвам можна вірити) також говорить не на користь пестицидів - особливості технології захоронення відповідних хімречовин описані тут http://www.newchemistry.ru/letter.php?n_id=5342. Близкість до ріки підвищує імовірність швидкого проникнення отрути до водотоків, що швидко вплине на Сколе, яке знаходиться нижче за течією.

Таким чином, сподіваюсь що дав відповідь на перше запитання (швидше залишив його відкритим :)...

Щодо третього питання, то швидше за все неправильно зрозумів, оскільки попередні два пости присвячувались коментуванню саме державної програми, тож я подумав, що і твій, третій на сторінці пост, також відноситься до неї. Приношу свої вибачення.

Щодо до доугого питання - місцева громада може бути взагалі нідочого, оскільки при формуванні НП до його складу було відносено землі цілого ряду землекористувачів (лісгоспи різних субєктів господарювання), в тому числі і військового лісгоспу, але процес передачі земель дуже довга і не проста справа..., а проблеми розмежування земель не входять в тематику форуму...
#22
Цитата: yar-79 від 09.01.2010 13:26:36
А в Карпатах не потрібно взагалі нічого садити, там треба туристикою займатись, гриби ягоди збирати, мед вирощувати, вівці пасти і все буде добре. Inkognito правий, всьо в нас через дупу! Треба з кожної місцини витягати максимум, і не займатись дурницями. На піску садити бульбу, а на черноземі пасти худобу. Все гниє з голови, а в нас воно почало гнити одразу після революції! Тепер травимо пестицидами землю і людей, і думаємо, що так воно і має бути.
Ну не треба все валити на помаранчеву революцію, революції ідеї не народжують а лише виштовхують на поверхню...
#23
Вмиваю руки...
#24
Цитата: stinger від 08.01.2010 23:58:44
Перепрошую, а в чому він не правий? хіба заривання в грунт ядохімікатів та добрив то є добра справа? а порахуйте скільки уряд відмив грошей на цих "гарних" програмах покращення земель. Ващі аргументи будьласка.
Заривання в грунт ядохимыкатів це нормальна справа повязана із технологічною спецфікою (якщо вже присуіпливо ставитись до цього питання то проблема передусім у місці захоронення). Само по собі проблема родючості грунтів для Карпат стоїть дуже гостро, в свій час моїй родині вдалося збільшити врожайність бульби  в півтора рази за рахунок використання нітрофоски.
Основний тезіс з яким я не погоджуюсь в Інкогніто, це те що программа підвищення родючості немає під собою ніякого сенсу.
А щодо Вашого зауваження то я заздрю людям які не мають практики сільськогосподарських робіт в умовах Карпатських суглинків.
#25
Цитата: inkognito від 08.01.2010 17:22:09
   як я полюбляю наш уряд та його програми, словами не скажеш. То гірше ніж бидло, це як (прошу пробачення) срати в власній хаті регулярно і спати на цьому!
Я перепрошую, але ця фраза свідчить лише про принципове нерозуміння суті питання...
#26
Цитата: Chuhaystur від 21.12.2009 20:56:25
ЦитуватиА от поясніть мені як це КНЯЖИЙ двір КОРОЛЯ Лева??? як так може бути???
повторю вже саказане: так, Лев не був королем, однак корону, як атрибут влади мав і то факт (ту корону потім з успіхом поцупив Казимир 3, коли в 1340 вдерся у Львів і спалив ВЗ) І якшо я не помиляюсь, то Леву вона трималась у спалок від Данила, якого все ж МОЖНА вважати королем, оскільки такий титул йому надав тодішній Папа Римський. .тому дискусію тут вести можна ;)   До того ж потрібно не забувати, шо кореспонденти газет - не історики і судити їх за мінімальне прикрашання тексту не варто))
Дик Тато з Рима коронував Данила, корона такі дісталася у спадок, а князь лев не був Коронований папською короною, тому королем він не був. (та й не мав потреби бо найвищий титул на словянських землях був Великий Князь)
#27
А от поясніть мені як це КНЯЖИЙ двір КОРОЛЯ Лева??? як так може бути???
#28
невже ніхто не знає історію як почав розвалюватись палац потоцьких?
#29
Дякую всім, хто прийшов! Якщо хтось не зміг потрапити може подивитись ПРЕЗЕНТАЦІЮ вдома...
#30
площа Коліїївщини, 2
#31
Приходьте, а я вам тоді столік займу  ;)
#33
Це не виставка, а презентація, я десь хвилин 20 буду розказувати ідею, що зроблено, покажу фотки, а потім відповідати на питання. Тобто це буде щось на зразо прес конференції...
Якщо ти буш ше й в хімзі, або хоча-б в бахілах - то взагалі просто крутота неймовірна !!!
#34
Завтра (середа 11.11), о 18.00 у фотоклубі Ч/Б 5х5 (біля лабораторії паронормальних явищ) відбудеться презентація проекту широкій громадськості, запрошую всі, хто має час і натхнення :) Якщо хтось прийде у футболці експлорера буде взагалі шик!!!
#35
Фото з середини Іскри:
що де розписано http://gor-qkop.livejournal.com/16546.html ТУТ
#36
Гхммм... Колись, як відомо, там був музей Другої вітчизняної, ще до того цвинтар, залишки якого ми досі бачимо в Стрийському парку. Дітлахи, що ходили в цей музей а потім гралися в чорних археологів поряд - набирали в землі гільз патронів і такого всякого... Музей закрили ще за радянської влади, куди поділись експонати, а може і лишились, я не знаю. Зараз на воротах на території висять попереджувальні знаки.
Є підозра на наявність сторожа - вставлено кілька шклопакетів. Висновок - тре йти стукати, в готелі, що його там збираються будувати селити депутатів.
#37


А на маленькі двері на фасадах в стінах звернули увагу?
#39
Бомбік, якщо не ваше, то дуже перепрошую і прошу модераторів видалити цю тему
#40
щоб не бути голослівним, фото Юрій Чемерис