Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2881
Цитата: stinger від 23.11.2009 03:04:35
до речі десь читав що під вул Коперніка, біля 9-ї школи, під землею проходить велика природна печера, і туди можна потрапити через колодязь в воротах біля палацу Сапегів. Туди можна потрапити та дослідити, знаю в кого ключ... :)

Напевно тут
Вхід там зараз закритий досить добротними і новими дверми, вікна - шторами жалюзями.
#2882
До Яра: а нік тобі так і лишити, yar-79 ?
#2883
Скориставшись на вихідних вільним часом після обіду зробив давно задуману справу: а саме перевірити чи піднімається рівень в ПЗК кілька разів на день. Для цього взяв довгий білий шнурок, привязав вантаж і закинув всередину. Прийду перевірю в понеділок. Якшо не буде дощу, а шнурок буде з яаними ознаками намокання - значить все атки підоймається і справді там знаходитися смертельно небезпечно. Якшо ж буде білий - значить всьо чотко, можна сміло лазити. З дотриманням ТБ, звісно.

Знаю шо з того району Дарк Вінд і Ромчик. Якшо матимете можливість - ффтикніть бажано завтра, шо там і до чого. Бо я аж в понеділок обідом зможу заїхати. А шнурок потім закиньте назад, для продовження дослідів.
#2884
Бу-го-га, ото насмішив. Багато пилюки. Любко погодиться, шо в нашому в гуртязі пилюки було значно більше і причому всюди :) Бо забруднювався він не від вентиляторів, а просто, бо був відкритий а в кімнаті не прибиралося. Та й я колись працював в Дрогобичі зборщиком компів на Палладіні(фірма така), їздив на виклики. То бували справді запорошені агрегати. Думаю т309 по роду діяльності такод ше не такі бачив.
#2885
Майже всі бомбіки мали по два і більше входів-виходів. Дуже часто бувало шо в бомбосховищах входи далеко рознесені одне від одного. Наприклад в Новому Роздолі більше ніж на 100м. МОже бути і тут то одне і те саме приміщення, просто є кілька входів. Наявність візка і нетиповий плоский заїзд теж легко пояснюється необхідністю евакуації лежачих хворих. Не виключено шо всередині буде досить велика площа як на таку кількість людей, з розрахунку на ліжкомісця.

В Дрогобичі старі корпуси лікарень були звязані підземним ходом. Будучу хлопчаком випадково з друзями попали туда через вхід попри стіну лікарні: сходи вниз, двері, навіть світло вмикалося. Пройшли до сусіднього корпусу але почули як хтось йде і втікали шо було сили.
#2886
Що ж. Усі бажаючі записуйтеся тут
#2887
Перша партія наших фірмових футболок пішла на ура. Та не встиг я її роздати, як появилося багато бажаючих мати такі ж. :)

Спеціально для них:

Хто хоче мати таку саму - записуйтеся! Також вкажіть точне написання нікнейму та розмір. Щодо розміру, той шо на мені - М. Більша L, менша S. Ну і як на мене - то М-ка з тих китайських, тобто вліз 1:1. Більший за мене хлоп не влізе точно. Майте це на увазі при виборі розміру. Можете попробувати в когось вже готову.

Ціна разом з футболкою була - 60 грн. Думаю суттєво не зміниться. Якість хороша, футболку "Смерть Москалям" виробництва Константи Код ношу по горах вже з 2006 року. Оплата після отримання + пиво.

Реєстрація триватиме до 15 грудня. Далі будуть за тиждень-два футболки.
#2888
ше може пригодитися якшо лізти на мобільну вишку :) Але треба треба йому тоді зробити дводіапазонну антену
#2889
Хто знає ці місця порадьте, шо воно і до чого.

"SLOD ?(19:20):
біля Камянки-Бузької є велика ВЧ або навіть невеликий полігон. Не знаєш такого?

Andrijko ?(19:21):
Знаю, чи не це? http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,788.0.html

SLOD (19:2й):
хм... у напрямук на Батятичі знаю. Там ще 2 роки назад РЛСники стояли, зараз не знаю що там. Але це не воно Є і на південний схід, є і на схід... Чутики про якісь "полігон" строго на схід. Тому і така кількість РЛС частин навкруги
"
#2890
Попередня партія футболок давно вже зроблена і роздана. Коли буде достатньо бажаючих - буду робити всім знову. Або мож сам, в темі є всі потрібні координати.
#2891
Можна використати катушку виконану на друкованій платі. Просто менша антена - менша чутливість.
#2892
Згідний. Трейсер не виклав ще жодного людського звіту на форум, зато написав  аж 15 повідомлень. В анс ерсурс інформаційний, а не стіна в контакті. Цінуються насамперед змістовні інформативні пости.
#2893
Наверху гвардійської такі ж.
#2894
Гумор / Re: FunStuff в тему
19.11.2009 15:46:08
Шукаючи в неті кабелі вирішив скористатися польським сайтом TME тіко на Українській мові. Але я наржався!

"Вимірювальні Реквізити"
"Бананові Гнізда"
"Крокодилячі зажими"

і ше багато чого іншого.
#2895
Територія територією. Там же сидить лохайка(lohika) і міська дорога з залізничної на шевченка проходить. Все відкрито. Охорона сидить справа в старому польському будинку, На початку огородженої зони з написом "Злі собаки. Ведеться відеоспостереження". Також вони час від часу вилазять і йдуть в закинутий корпус навпроти, перевіряють чи все тихо. На плечі обрізаний калаш. службова вівчарка. Так шо всьо серйозно.
#2896
Цитата: Khimik від 18.11.2009 17:58:36
Цитата: Golem від 18.11.2009 17:27:19
на Новому Львові всьо було тихо. Певно тіко в центрі пеервіряли.
[/quotе]

Шось ти завтикав. Валило, як має бути  8)

Можливо. Як запрацююся - не чую хто там шо в кімнаті говорить :)
#2897
на Новому Львові всьо було тихо. Певно тіко в центрі пеервіряли.
#2898
Так, в далекому 2007 :) Головний прикол - точність виставлення кольору 0,005 шо відповідає роздільній здатності ока. Але так кастомеру то і не пішло :( Зараз от маю гарні лямпочки.
#2899
Там можна підключитися по ЮСБ і колір мінєти ;) також є оптичний давач, який стабілізує колір і яскравість. Тобто якшо посвітити в нього ліхтарем, то він автоматично зменшить сякравість 6)
#2900
Пропоную поступити наступним чином. Я маю кілька таких плат. Вхід 12В, 6 ледів, зєднані по 2 послідовно. Кожна пара має свій регулятор. Леди правда старі, але ше троха світять. Колір можна міняти з дуже високою точністю і роздільно здатністю. так шо на випадок інтіму червоний гарантований :)

Постараюся найближчими днями їх запустити і принести. В головну кімнату можна дві. Чи є сенс мати більше ніж дві кімнати?

До речі, найбільшу ефективність Люмени\Вати мають лампи денного світла. Так шо можна купити шось подібне 12В на радіобазарі.