Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#361
атомні ракети... як звучить! ;D
#363
Відео по темі



Боротьба зі снігом на Львівській Залізниці. Ділянка "Підзамче-Личаків-Дріждзавод"... 16-03-2013 р.





#364
Ходив сьодні на Кряківський ;D

В мене в дворі


Коня занесло




Городоцька 




Шолом-Алейхема






Кряківський






Початок Золотої


Ну і відео на додаток
#365
На брэд не схоже, бо описане місце інсталу, яке нам відоме але не є популярне через небезпечність залазу, не думаю щоб якісь журналісти стали видумувати адресу і місце, якщо там ніколи не були...
#366
Мої вітання!!! Думаю ще не один викопаєш :)
#367
Статейка

Думаю інсталились вони ось через цей ракохід 


#369
можна сходити ;)
#370
маю таку, не надто надійна, розкручується постійно, не розбірна краще
#371
Само собою зірки, тому щоб не банити, тре окремий чат ;)
#372
Мда, холівари про поні та гомосексуальні баталії в контексті форуму, якось не надто привітно виглядають для людей які тіки завітали на форум і потрапили в чат, тож тре розділити на два окремі чати: "свій" та "для всіх", а то скоро всі логи на цитати розберуть на бащі ;D а Лесик та Смайл стануть зірками тирнетів)))
#373
Та Смайл правильно каже, тре коллайдер будувати і усьо гуд буде 8) Наукова робота потребує розрахунків...
#374
Що цікаво, що опариш сам по собі в принципі не є бацильним, звісно якщо це опариш мухи і вирощений на мясі, як то продаються на базарі для рибалки ;) Щурів ми вже рясно одного разу форумом стріляли біля добробуту, є звіт. В Полтві можно теж постріляти, але то не цікаво, вони і ногами там давляться непогано.

to Смайл: синички то є добре, самі підгодовуємо, навіть снігури та свірістєлі прилітають ;)
#375
Цитата: antihunter від 24.01.2013 22:01:40
ЦитуватиКотиків ніхто не підгодовує, вони свійські і просто шаряться від двору до двору заради погуляти)
Ваші "Котики" - зло куди більше, ніж голуби - вони обісцяли все місто, бо за ними господарі не дивляться. І взагалі - виберіть мені наудачу кілька видів тварин, і категорій людей, я вам обгрунтую за що їх можна стріляти. "Мотивації" вистачить на всіх :)

Котики принаймні мищів та щурів давлять (часто заради забави), а голуби навіть літати розівчилися, тіки жруть на сруть, по центрі йдеш, лізуть під ноги, хоч копай, наглі стали ппц, купа на дорогах пернатих пляциків, бо тупі і не бояться машин, вони скажете краще? чим?
#376
Котиків ніхто не підгодовує, вони свійські і просто шаряться від двору до двору заради погуляти)
#377
Котиків теж стріляємо час від часу, але не на смерть, а так, за для профілактики, аби не лазили де не треба і не обсикали двері і підвіконники. Від синця ніц не станеться, зате подумає перед тим як лізти і ссяти ;)
#378
Цитата: antihunter від 24.01.2013 09:54:16
Це легко пояснити - тварина абсолютно беззахисна, і абсолютно залежна від людини. Як мала дитина.

Ага, особливо ворона, яка є хижак і падальник ;D Беззахисна тваринка... Ви ще щурів згадайте...
#379
 :) Мені доводилось вбивати курей, відчикрижувати їм голови сокирою, потім гарненька зупа виходила, барана різали, гарний шашлик робили на кісточці, свиню кололи з подальшою розчленьонкою, були ще голуби різні, деякі перетворювались в їжу, деякі в експонати, ворони час від часу траплялися, правда в їжу не використовувалися... Баклана колись над Дніпром збив, правда теж не їли, тільки фоткались, один з перших трофеїв)))
#380
Цитата: antihunter від 22.01.2013 18:02:57
Ну, це більше схоже на правду - просто подобається їх вбивати. Я просто сказав, що це необов"язково, є гуманніші і дієвіші методи, та якщо тобі таке подобається - прошу дуже. Коли в тебе будуть діти - візьми їх з собою, їм буде цікаво подивитись.

Ха! До речі мене в дитинстві батько часто брав на полювання, вчив стріляти з різної зброї, за що я йому дуже вдячний, і своїх дітей я буду вчити, адже гарний хлоп має вміти і курку зарубати і свиню заколоти і ворону стрілити якщо треба, і гуманізм тут ні до чого. І я не закликав знищіти всіх ворон, як хтось навів приклад про китайських горобців, але принаймні допомогти в зменшенні популяції пернатих завжди радий, звісно ж по можливості :)