Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#141
Бігхіт трохи прибрехав бо 12кг то була вага торби під час спуску вниз, вверх він уже менше 10 кг важив, що там було не знаю, але якщо відмінусувати штатив (десь 2кг)  хвотоапарат, акумулятори, 4 літри води (якраз при деінсталі 1 літр на екслорівця залишався) то будемо мати хавчик і одяг для відкупу від шахтарів. А взагалі як хто згадає мою появу в Новому-Роздолі  ;D ( дякую за броцик Фляшкохантеру ) то справді був пакет з Васерманом .
П.С. Якщо хто піде в цю шахту знайте там +14-15 градусів Цельсія, тому одяг шарами рулить.
#142
+1, якщо без фейс контролю  ::).
#143
Чомусь забув хоча він провів мене в мою першу печеру  ;D ...
#144
Є питання, чи ти сам займаєшся дігерством ( якого саме рівня ) чи втулена фотографія тобою зроблена. Щодо спелео-клубу шукай Magnovski або Onyx.
#145
Цитата: Soulstorm від 19.01.2017 14:31:50
Та дійсно, нема шо там шукати вже ;D
Якщо взяти лопату, можна відшукати підлогу в одному приміщенні ;D.
#146
Вуйко Максим написав же не приймає замовлень :'(.
#147
Цитата: Дядька Яр від 14.12.2016 19:44:38
У лінійних драйверів в конвоях у низькому та середньому режимах є ШІМ з частотою приблизно 4кГц, так що він мерехтить.
У гарних імпульсних драйверів пульсації дуже малі.
Дядько Яр тут ви самі написали про лінійні драйвери і про ШІМ у них, отже або це помилка друку, або це не лінійник.
Вуйко Максим в гугло пошті мовчить, в вкінтакті шукав не міг зрозуміти де ж треба писати.
#148
Шановні Експлорівці, мені терміново (до 12січня) треба зробити два корпуси для ляхтарок (креслення є готові). Порекомендуйте токаря з рівними руками і мозком в голові, який ві Львові міг би допомогти.
П.С. Дякую за увагу.
#149
Фото пацієнта в студію, будемо грати в Кашпіровського. Імовірно дав дуба світлодіод, якщо при ньому не було резистора, для обмеження потужності, через це він перегрівся і в нього деградував кристал (незворотній процес, спершу діод втікає в синій спектр, падає яскравість, а потім RIP). Лікується заміною світлодіода (який встановлється на радіатор якомога більших розмірів). Друга версія якщо були режими забезпечені мікросхемою краплею ( чорна крапля не більше 1.5 см в діаметрі ) яка чутливіша до змін обстановки за деяких аутистів, тоді світлодіод має бути живий. Якщо то був багато-діодник тоді може бути банально ніяка якість світлодіодів чи пайки самої плати, чи знову ж таки відсутність резисторів.
#150
Японська розробка, рай перфекціонізму
#151
Новий дослідний агрегат піролізної пічки. Пропорції робочих зон влаштовують (на вихлоп гляньте), в процесі конструктив підставки для печі з регуляцією об"єму вхідного повітря, ще треба зробити розкрійку для складаної версії (нержавійка 0.5мм, не знаю де купити в малому об"ємі). Витрачено 2-2.5 кг сухого грабу або 4 шматки (циліндричні) розміром 16,5 см х 5,5 см. Так як забув увімкнути секундомір , про час закипання можна говорити за тривалістю відео (дата 24 грудня температура на вулиці 0 градусів за Цельсієм)
КИПІННЯ можна побачити з 35:00 хв.

П.С. Чи має хтось 10 літровий баняк для випробувань ?
#152
ЛІНІЙНИК Карле лінійник, ШІМ може бути тільки коли є дросель ( дс-дс конвертер ) отже як може бути пульсація якщо мова йшла про лінійник?
Цитата: Дядька Яр від 14.12.2016 19:44:38
У лінійних драйверів в конвоях у низькому та середньому режимах є ШІМ з частотою приблизно 4кГц, так що він мерехтить.
У гарних імпульсних драйверів пульсації дуже малі.
#153
Питання було про  лінійник і те звідки мигання в режимах які передбачають постійне світіння .  ;D лампочка мигає бо її годують змінним струмом.
#154
Цитата: Дядька Яр від 14.12.2016 19:44:38
У лінійних драйверів в конвоях у низькому та середньому режимах є ШІМ з частотою приблизно 4кГц, так що він мерехтить.
У гарних імпульсних драйверів пульсації дуже малі.
В "хороших" драйверів пульсація має вищу частоту і тому її не бачить фото-відео апаратура і очі, в кепських драйверів пульсація має малу частоту і тому її можна побачити ( озброєним оком ). Чи мова йшла про стробоскоп режим ? Лінійний драйвер тому лінійний бо в ньому немає імпульсної схеми перетворення напруги ( дс-дс), тому, що це значить прошу пояснити, може мені щось невідомо. Просто звідки в лінійнику широтно-імпульсна модуляція мені не зрозуміло хіба, що це імпульсний, а не лінійний драйвер.
П.С. Можливо, флуд, а може й ні.
П.П.С. І як завжди надруковано неграмотно.
#155
Розміри напиши ( і доріжок теж ) і скірн розводки плати теж бажано побачити , може хтось візьметься .
П.С. Мої перші платки ( не складні і невеликі ) десь з 10 разу виходили. Проблема ЛУТу в тому, що бажано дізнатися тепературу нагріву заготовки при якій тонер переноситься на мідь .
#156
Боян страшний , але тепер у повній версії  ;D. Дедміт будь обережніший на форумі тільки 2,5 фотографа .

П.С. В наступному році на верхівку треба вилізти .
#157
А який бюджет ?Є таке чудо з 10 річною гарантією http://www.fonarik.org.ua/product/Armytek_Wizard_Pro_warm.html або дешевше http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_241907.html?admitad_uid=1fa14ab94adc2985965ba49d7c78703d ( по суті аналог зебри) це якщо потрібний ідеальний  налобник , якщо ручний ( для осліплення пілотів  тоді http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_176964.html і купити начинку за смаком тут http://www.dx.com/ru/c/lights-lighting-1399/flashlights-1307/flashlight-parts-1374 , якщо треба зліпити швидко то тут http://1fonarik.com.ua/category/fonariki/ є і готові вироби і запчастини за демократичними цінами ( купував там рефлектор , скло , гумки , все ніяк креслення токарю не віднесу )
П.С. Якщо будуть конкретніші вимоги ( розмір, час роботи, оптика, режими, взагалі призначення ) можна буде підібрати щось не таке сумбурне.
#158
Нарешті запиляв касету з тим приємним дійством . Тільки подумати, майже півроку минуло , це точно прокрастинація . Здибанка на кінцевій 7-го трамваю ( "обережно" зона ностальгії ). Ходили до стіни колонії, в стайнях пахне ширкою . На схилах бачили пивного равлика і журнал "Всесвіт", а ще диво електрод ( він навіть фарбує зварний шов  ;D ). Після 10-20 розчавлених равликів ( в дощ їх як грибів ) дійшли до джерела ( там дуже гарна стежка , можна забути, що знаходишся в місті ). Краєвид на Львів мабуть один з найкращих. Через теперішні стрільбища ( приходь, плати, пульни)  спокійно можна повернутися до реальності . Опісля дехто пішов в оперу , а парад сосисок пройшовся в Лощину і зустрів кажана на стелі .

П.С. Не те щоб щось змістовне, але ...
#159
А скільки коштує помповий Аквафор ?
#160
Roy це буде актуально