Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#221
+1 Дрова можу позбирати ...
#222
Про ножниці по металу не забудь ... До речі є варіант конструктиву дров"яної/спиртової пічки , але треба лазерна порізка або набиті руки ( себто кілька штук запороти
нафіг )
П.С. Про пічки під спирт ,якщо таки треба пишіть в чат , щось придумаємо .
#223
"Над прірвою в житті " Д.Селінджера ,як виявилось важка за настроєм - проста за сюжетом .
#224
Цитата: YserL від 27.04.2016 16:01:34
Який розмір пачки із горючим? відповідно і пічки всередині.
Судячи з пачки ( 8 таблеток 2х4х2 1 таблетка має десь 3,5 см в діаметрі ) десь так 7х13 см +/-1,5 см , але краще 9х9 таблеток тобто десь 12х12см . Маю бляху шматком
50смх16см і ще кілька різних , але маленьких тобто на 3 штуки (залежить від габаритів певно стане ( + розпірка всередину щоб не склалася самовільно ) замість заклепок цвях звичайний  :) щодо верху такого способу стику країв як на картинці робити не буду , але вирізати матеріал під вихлоп можу. А щоб зробити тре бути уважним ( щоб пальці при мені зостались )  і мати бляху або трубу водозливну із загнутим краєм .
П.С. Що можна зварити на сухому спирті ,крім шкарпеток ?
П.П.С. Якщо треба пічку під совок казанок то є більші практичні конструхції ( не помилка друку фанати прахвопису )
#225
Wolff я тобі таку з жерсті міліметровки за 20 зроблю
#226
Основна тема : http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,7385.msg48475/topicseen.html#msg48475
Може хтось ще не висловився до кінця і не матюкнувся , не запитав щось ,що зацікавило ?
#227
Ніяк не можу знайти в якому розділі сховані обговорення ...
#228
Найліпше те , що трьох осіб поліція так і не побачила  8) .
П.С. А чи можна буде перенести дописи без  матеріалів по звіту в "обговорення "?
#229
Пишу поки в пам"яті свіже . Ранок неділі , звичайний весняний ранок у центрі Львова з обльованим  пішохідним переходом ( поганий Львів ніколи не спить ) патрулями поліції ,що не менш сонна за мене і кількома авантюристами ( аж 12 чи більше штук ) з яких двоє експлорівців  Дедміт молодший і Я  ;D.
Підйом небезпечний і ,тому не робіть так ( це вас НЕ зупинить ) самі у частині відзнятого побачите про , що Я пишу ( поки буде лише частина з підйомом )
Також не варто вилазити на доступні до огляду з площі точки бо спалитесь як це було із нами . Але не хвилюйтеся поліція нікого не била . Фото одного із наших 2.5 фотографів будуть епічними  :o . Дах був мокрим , а риштування брудним ( реставрація все таки ) . І все ж мабуть ніхто з нас ( аж 12 осіб ) не пошкодував , що піднявся тудт ,краєвиди такі як і має бути. Адреналіну повні штани з чоботами ( анонімні збори адреналінових наркоманів відкрито : " Я Чоловік у чорному ( Волтер  ) мені 19 століть і я не можу припинити лазити там де заборонено , я адреналіновий наркоман " . Зал : " Привіт Волтере , нам байдуже " )

П.С.  Crazy Ukranian в теги 8)
П.П.С. Кінцівка назви відеофайлу підйому ...007
#230
Тільки рефлектор і тільки з алюмінію  :P бо лінзовані  ( з рухомою головешкою)  НЕ герметичні  , Не ефективні ( оптично ) і пластикова лінза банально втрачає прозорість   . Діоди можна всілякі (але обов"язково гляньте специфікацію виробника бо з  тим буваю дурять ) від фірм Cree ( флагман тому якість дуже висока  ) , Nichia ( конкурент "крііішнаїта" зустрічаєься в самопилах і модифікованих ляхтарках ) , Osram (спірна позиція бо в основному йде в продукції цієї ж фірми ,але між іншим досить якісні ) , Samsung/Philips ( лампочки і підсвітка телевізора/ мобілки ). Є і інші , але з кращих Cree , Nichia та  Osram ( maxiWELL ГЛЯНЬ НА ПОЛИЦЯХ ТЦ МЕТРО там є ляхтарки Osram до 200-300 гривень правда рефлектор з пластику і потужність в районі 2 ватів ,тому варіант бюджетний ) Якщо треба недороге ,але якісне  ручне світло до 400-600 гривень є 1.fonarik в гуглі , там є різні варіанти драйверів . Якщо налобник сміливо можна брати Petzl ( СПИТАЙ наших адміністраторів вони порекомендують )  і аналоги , якщо є гроші ( себто 1000-3000 гривень ) тоді Zebralight або Armytek. Живлення  теж по різному , для десь колись світити краще брати щось під АА лужні батарки , для кожного дня літій ( ліпше з захистом , але і без нього норм , але НІКОЛИ не порушуй ТБ ) або Low Self Discharg NiMh в АА форматі,  якщо їх їсть твій фотоапарат . Якщо треба випалювати світлом своє псевдо на огорожах звернися до самопильників на зразок Українського підрозділу фонарівки і продай кістковий мозок ( ЖАРТ хоча це досить прибутково )
П.С. Економити й справді не слід ...Електорошокер під дощем краще не вмикати ...
#231
Отака ракета , тільки габарити змінити у складеному стані .
#232
Чи можна ще це чудо купити ( чи подібне ) ?
#233
Сліз більше буде ( соплі з хробаками ) А , щодо звітів тут багацько моментів ( себто простору для росту ) щодо сприйняття як на мене тут кожен випадок інакший ( хто який калейдоскоп із себе і чи прагне щось сприймати ( згадав чомусь новелу "Останній листок " одного зека-сім"янина) ) .
П.С. Пане Рой ( так ви праві мені варто піднімати якість моїх звітів ( схвалюю конструктивну критику , тут суто думка про якість )
П.П.С.43. Вибачаюсь перед товариством же відступив від теми обговорення теми ( тавтологія ) Десь межи тексту назва чийогось твору була ...
#234
Стівен Кінг Темна вежа всі сім томів щоб мене шляк ...( самовдоволений писок з посмішкою Джокера )  :P 
П.С. Після відчувається не слабенька екзистенціальна криза ( чи може посилюється наявна )
#235
Цитата: inkognito від 26.02.2016 12:09:42
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 25.02.2016 20:30:18
Маю знайомого ,що хоче збути 9 штук б/ушних літій-іонних акумуляторів формату 18650 ( без захисту ) . Наскільки він заявив кожен має ємність до 1000-1300мА .
За банку ( один акумулятор  ;D штіклом не торгує ) просить 25 гривень ,  якщо берете кілька штук певно буде знижка .
Ось його номер 063 939 7020 .
П.С. На перспективу можна буде купити і більше акумуляторів .

Не можу зрозуміти цільову аудиторію: невже є люди, котрим потрібні б/у літієві банки, незважаючи на обмежену кількість циклів їх зарядки, просідання та різнобій характеристик? Це при тому, що ціна на нові Panasonic'и стартують десь від 180 грн/шт.
inkognito адже написано вище 25-20грн за штуку ( 9*20=180 грн якщо берете всі , хоча мені мало віриться ,що буде попит ) тобто по ціні того ж таки Panasonica з ємністю 2600 мА і 800-1000 циклів , що беззаперечно кращий ніж б\у банки і вартий тих грошей , але inkognito є експлорівці яких жаба вдусить стільки заплатити ( чи просто грошей нема  :'( ) за одну банку . Тож цільова аудиторія всі ті хто має електроніку під 18650 літій яка не їсть маґавати електроенергії , чи просто всі хто хоче мати недорогу запаску крім основної банки або  не визначились чи треба їм той Panasonic .
П.С. Мене просто попросили допомогти їх продати , тому якщо вони вам ( шановні читачі і учасники форуму )  не потрібні , подумайте про тих кому вони потрібні або напишіть ,що про це все думаєте ...
#236
Маю знайомого ,що хоче збути 9 штук б/ушних літій-іонних акумуляторів формату 18650 ( без захисту ) . Наскільки він заявив кожен має ємність до 1000-1300мА .
За банку ( один акумулятор  ;D штіклом не торгує ) просить 25 гривень ,  якщо берете кілька штук певно буде знижка .
Ось його номер 063 939 7020 .
П.С. На перспективу можна буде купити і більше акумуляторів .
#237
На жаль бахіли мої запізнюються  >:( , тому ( яка різниця чому ) мене не буде ...
#238
Якщо немає заперечень теж приєднаюся ( пролежні болять :-X )
#239
+1 допоможу чим зможу , мені  дуже подобається АКІС , крім того маю досвід пересування в Полтві ( хай і невеликий )
#240
Отже нарешті після 5 інсталу ( в цей підвал  ::) ) зняв відео вмісту підвалу , одним дублем в ім"я ненависників ( може аж дуже драматичне ставлення ) моїх псевдо-операторських здібностей . А тепер безпосередньо звіт . Вулиця Коперника , центр міста , під"їзд вже не нового будинку , інсталимося Сталкер , bodyabighit і Я через відчинені навстіж двері по сходах , які повертають на ходу ( в процесі дивимося в гратчате віконце , крізь нього видно внутрішній дворик ) . Оглядаємо коридор в кінці якого зачинені двері , прислухаємося до шумів сантехніки , обстежуємо кімнати з"єднані між собою кількома проходами. Бачимо вмикачі ( всередині є світло ) сходи в інший під"їзд , польську чи може австрійську цеглу ,  :o каналізаційні люки ( є труби що ведуть в бік Полтви ) щурика ,що прийшов зігрітися . В деяких кімнатах є пластикові крісла з сталевими ніжками ( чомусь згадав Метро 2033 ) в дальньому коридорі розумію ,що над нами автівки .

П.С. Дякую  bodyabighit за фото .