Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - T.a.Z.z.Z

#41
Доброго чогось там)
Я знаю приблизне місце розташування повстанської криївки(радіус пошуку метрів 300), знаю що криївка мала 2 поверхи, коли москалюки дізнались про криївку взірвали, але тільки перший поверх, в середині криївки були вояки, які звідтам і вибрались, це розказував учасник тих подій. Криївка недалеко Миколаєва.

Потрібно знайти, де вона. Копати все дурість, а ще як то зробить незнаю.
#42
І у мене такий ж є, требе буде перевірити
#43
Ахахахаха))) ;D ;D ;D

ACE-150 в районі 230-250, нова, може б/у знайдеш за 150, цей ще норм, а решту, це майже те що зверху))
Я собі за 2200 грн ACE-250 взяв, ще не пробував, але по тому що начитався то найкраще для початківця, тому збирай краще ще доляри)
#44
Ця фотка то околиці Миколаєва, а в стільську і в дуброві так не дуже цікаво, там пару підвалів в скалі, камін дирявець тай всьо)
#45
А якщо будете на приймі може ще і сюди зганяти по дорозі якраз, рукотворні та все ж, якшо ще захочете можу вас до оборонних рубежів першої світової зводити.

А індастріал то можна і на сірці усьо там під рукою.
#46
Сволочі в Миколаївському районі ітак всякого добра повно, і ще львівську каналізацію запхати хочуть.
#47
Ту ювылейку я маю тыльки 1, а решту 61, 7*-79, 90 рр.
#48
Є вдома латунна медаль зєднання британської колумбії з канадою http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3740.msg28135/boardseen.html#new шось коштує ?
#49
Кому можна у Львові продати монети є юбілєйка ленін 1870-1970 і 10 коп 1917-1967 ідеальний стан.
#50
Немає, хз як вона в мене опинилась ???
#51
Здоров всім, найшов дома таку штуку : воно шось цікаве ци фігня якась ?
#52
Та з вами нема про що говорити, в Стільську так можливо, а в Миколаєві печери 19-20 ст., по терену Миколаївщини печер дуже багато є природні і штучні і називати їх всіх храмами буде по простому тупо, і хто б будував храм хер зна де, місто постало тільки в 16 ст. а до того було пусто тільки недалеко в с. Дроговиж були поселення, то для чого будувати храм там де нічого не було ?
#53
Ну це що в с. Стільско може й так, а в Миклоєві ну просто недуже похожу що б це кісь храми були стіни рівні, приблизно однакова відстань від входу до кінця( невелика ), мій вчитель історик каже що то австріяки будували, імено ті печери які біля Миколаєва, і шо для цего було задіяне населення міста, і як на мене це більш схожу на правду, ніж дохристиянські храми
#54
 ;D , він нехай фізику тобі розказує, тай взагалі як можна було на око не побачити що всі печери за однаковою технологією рити
#55
Та ти що смішний які язичники, ті печери того ж походження й перші, тобто австріяки довбали, і вони мали видовбати свізні тунелі для гармати і на теренах Миколаїва повинні були проходити основні бої, але москалі знали про ці споруди і там була дуже довга історія про головного архітектора того який був геєм, і москалі свої хлопців підігнали так і закінчили будівництво, а Ярко то Конопельник ?
#56
От блін з сейфом реальна запара кручю верчю а толку 0, разів 30 покрутив вже а воно мені дулю показує
#57
при сходенні на пікуй )))
#58
Да Да ТТ крутий я просто го не побачив, мій виховник з курення Чорноморці, служив на флоті і тим захворів теж
#59
Якщо не помилаюсь тут були з вами пластуни Тарас і Петро Садові
#60
В Тараканові стоїть ІС-2 тараканів це околиці  :)