Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1061
Цитата: Sensei від 10.04.2011 17:43:43
30 квітня відміняється.Якого точно числа буде невідомо наразі

йой, а шо ж так?
#1062
  Загальної картини немає, часу для файної фотосесії не було. На око у підвал залізе людей із 150-200, то якщо зайняти сходи та службові приміщення.
ЦитуватиІ чи його дійсно затоплює "по-шию" ?
Бо його дійсно деколи затоплює "по-шию" (с) 2011 Кеп. Наразі причина затоплення невідома, але є версія, що час-від-часу прориває Південно-Західний Колєктор і частина тої сили якраз осідає у підвалі Галичини.  :) :) :)
#1063
Цитата: Mike555 від 10.04.2011 16:38:04

То підвал воєнкомату на Каличій горі ?

А що, не дуже схоже?

Рой писав:

Будівля колишнього комісаріату знаходиться за адресою  Каліча Гора,5.

Капітан каже, що то таки Каліча Гора  :)
#1064
Цитата: toor від 08.04.2011 22:07:58

Хочу купити  ДП-5 з джерелом вмпромінювання може хто готовий продати? або знає де зараз можна купити?  :) :) :)
Nuclear boyscout detected! Навіщо воно тобі?
#1065
дві для мене пліз
#1066
ЦитуватиКрім того, помітив ще завалені буідвлі біля Личаківського, схоже на гаражі, фото не зробив.
Може то тіво гаражі?
#1067
перший лінк не фунциклює...  :(
#1069
Цитата: Dima_ber від 05.04.2011 17:52:02
напевно аниени чи радари, типу як у аеропортах.
Якщо буде можливість піти на екскурсію я теж не проти.

;D так точно Кеп!
#1070
HolyWar? Машиніст  vs. :-) ?  Дуже цікаво, прошу продовжувати в тому ж стилі! Багато цікавої інформації у результаті "випливає"

Цитуватищо за температури понад 600*С водень починає чи то дисоціювати
Дисоціювати на що і як? Мабуть таки швидше просочується крізь де-що.
#1071
Цитата: linuxoid від 04.04.2011 22:30:59
Щодо історії я не думаю, що дана сторінка є позором. Шахти підняли економіку регіону, дали людям роботу. Позором є не те, що було, а те що є. Зараз щоб влаштуватись на шахту потрібно платити хабар (інформація неофіційна і не є звинуваченням кого небуть особисто чи піддприємства в цілому), щоб довести профзахворювання (силікоз, бурсіти та інші хвороби шахтарів, а їх немало) потрібно платити величезні гроші. Була така історія: людина пропрацювала 40 років в шахті, в місцевій лікарні діагностують силікоз більш як третини легень, людина їде проходити мед. комісію на регрес (плата за втрату здоров'я) і, о диво, силікозу нема! Він повинен з'явитись знову після немалої винагороди. Ось це ганебно, а історія, як писали раніше, є інертною.

Тим не меньше це є історією, хоча це ганебно на нашу поточну думку. Тут трудно провадити якість паралелі, але то як у 90-х купа "пацанів" (якщо не всі) хтіли в "бригаду" незважаючи на те, що останні займались навіть більш ганебними справами ніж заперечення явного силікозу у людини, що вірою та правдою роки на шахті відпрацювала. Тоді це була норма, якщо то можна назвати так. Усе, що я хтів сказати - що історія повинна бути якимось безпристрасним самописцем, а неглупі люди рухаючись в майбутнє повинні використовувати це інструмент, приходи до власних суджень та висновків. На жаль, історію в своїх корисливих цілях пробували, пробують та будуть пробувати спотворити - ви хоч погляньте на нашого "міністра освіти" і що та паскуда пробує робити... Дякую linuxoidу
#1072
 міні-бальон із СО2 для газування води у совок-style сифонах? Здаєтья такі по 8 чи 10 штук продавали у картонних упаковках. Принаймні на те схоже.
#1073
ЦитуватиЦе на жаль все, що можу пригадати з цікавої розповіді. Але найбільше запам'яталися слова, сказані у відповідь на наше твердження, що фотографуємо «цю всю розруху» для історії: «Хлопці, та яка то історія? То позор для нас, позорна наша сторінка, про яку нам краще забути». Напевне, ЦЕЙ стан справ не подобається не тільки молодому поколінню...

Історія не повинна нічого забувати, вона повинна бути чесною незважаючи на те, що вона властиво висвітлює - позитив чи негатив, добро чи зло, пахуче чи смердюче, солодке чи кисле. Історія повинна бути інертною: її доля акумулювати факти та не висловлювати власних думок щодо них. Факти та гола правда - ось її участь, робити висновки є справою людей, котрі (якщо не повні матолки) повинні робити конкретні висновки на її основі же-би не встати на ті граблі, що спіткали попередників.
#1074
Цитата: Машиніст від 04.04.2011 19:22:54
Я не впевнений, що в експлуатації стара техніка набагато краща. Бо час свою справу робить все одно. У нас на Дарницькій ТЕЦ в Києві мав змогу відчути це по повній :-)

А Львівська ТЕЦ чисто газомазутна чи на вугіллі ?

Можу помилятись, але на газі здається...Що ТЕЦ-1, що ТЕЦ-2. Вугіллям там і не пахне, мазутом також сумніваюсь.
#1075
ЦитуватиО_О
ти б поїхав у чернівці заради двох бомбіків (які і так знаходяться під великим знаком питання) ?

Я б поїхав, за умов, що не маю критичних чи важливих справ на роботі, ну і звісно як мінімум за тиждень до цього попередити. Бо йнакше ніяк. І в першу чергу не із-за бомбіків, а гарного міста та компанії колег. Ось тепер подумай сам за такого розкладу - ти б не поїхав на 2-3 дні? Заодно прилеглі території можна було б (поверхнево) дослідити.
  Дякую Photographer, next time спробуй попередити раніше - мож хтось із таких вар'ятів як я приїде у гості.  :)
#1076
Плани / Re: Чорнобиль!!!
03.04.2011 01:53:10
Починає мені тут смердіти прикрим ОФФТОПОМ та порушенням правил форуму у частині 4.8.2.  Це Плани чи обговорення?

Цитуватиа сам скидаєш кінескоп в  шахту ліфта(я про відео в темі закинутий гуртожиток Червоноград)...тоді чим ти відрізняєшся від тих хто вандалить в Припяті?

У городі бузина = у Києві дядько,  або перефразовуючи : у городі бУЗИНА оЛЕСЬ, а у Львові його Зеля з ломом чекає.
#1077
Плани / Re: Чорнобиль!!!
02.04.2011 22:12:14
Цитата: naz0r від 02.04.2011 17:49:31
inkognito не хочеться тебе розчаровувати,але вїзд в ЧЗВ 9 травня все таки відкритий для всіх...знаю на 100% що в минулі роки так було... http://tars.livejournal.com/84346.html чи ти думаєш шо стУлкери в протигазах раніше там жили і документально можуть це підтвердити?

     Мене це у ніякій мірі не розчаровує, ба навіть тішить, що мене у цей день там не буде. Якщо то і правда - то на мою думку це для матрацників &  тих, хто бажає заплатити за "екскурсію"  :( ;D
    Фото по лінку - повне УГ, 100 літ такого не бачив.  Це як декілька сотень чоловік десь в омріяному тобою, забутому усіма кавалку гір - куди ти мріяв роками попасти, таки зробив це - і опа, ти там, а там - 100500+ гопів, купа фляшок від енергетиків, пива та бухла. Себто насрано в не тільки в душу, але ще фізично. Ффтопку таке відвідування!  

   Ось поїдеш туди у "поминальний день 9-го травня " -  одразу смію просити тебе намалювати нам гарного звіта, залити тру-фото тощо - ось тоді буде про що говорити.
 
     З.І.  Ти часом не думав, що ті чуваки на фото - можливо діти колишніх мешканців Зони, діти ліквідаторів тощо?
 
#1078
Ось контакти - із дівчатами можна все обговорити, кількість, ціну, обсяги - шо телефоном, що при зустрічі(якщо погодяться звісно  :) ) :

Ірина
Тел.:+380 32 264 24 23
E-Mail: ipelish<пес>ecotest.ua

Ілона
Тел.:+380 32 242 33 96
E-Mail: ilona<пес>ecotest.ua

#1079
Цитата: vovikus007 від 01.04.2011 23:10:30
Похід зірвався  :(. Іншим разом піду, як зберу компанію або до когось приєднаюся.

Дійсно шкода.Ніхто не зголосився на похід більше? (окрім нас маю на увазі, де як не прикро також ніхто не зголосився)...
#1080
звісно можемо продати, але є місце де можна суттєво дешевше придбати - http://www.ecotest.ua  :)  :)  :)