Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - RomanMiller

#3
Цитата: Electri4king від 03.05.2019 13:39:07Координати в студію, будь ласка
49 24 50 24 00 18 та 49 27 56 23 45 54 просто в гуглі введіть)
#4
Цікаве місце знайшов біля села Держів, Миколаївський район, там є бетонна опора 330 кв з цілими двома!!! "лишніми" стовбами, яку функцію вони виконують? Шкода, що мені туди далеко, дуже хотів-би фотку побачити, можливо зацікавлю автора або любителів туди поїхати)
#5
Цитата: Golem від 18.09.2018 14:46:27
Говорив сьогодні з одною розумною людиною що звязана з ЛЕП. Він дивився нашу тему і застеріг про війну яка зараз триває. Ми викладаємо опори і пишемо де і в якому вони стані. Відповідно ворог бере цю готову інформацію і тихенько робить диверсію ніби опора сама впала. Чи дріт обірвався і все таке. Так шо ніби і не прикохаєшся. А збитки будуть значні. Ще й по ОРТ покажуть яка в нас розруха в країні.
Він помиляється, таке було б актуально в 90-ті, але зараз гугл мап чи вікімапію може легко знайти і відкрити будь-хто, скільки років цій розумній людині? Він не знає сьогоднішніх реалій, бо в його час такого не було... Тим паче, тонну заліза досить не просто завалити, і ми на заході, війна на сході. Щодо "пишемо в якому стані" - ну ти й загнув...
#6
А ще я забув додати трасу Долина-Хуст P21, повз неї проходить ЛЕП 400 Кв, дивіться фото в папці "400" та "Шутяк", розпізнати легко, хоча для вас, львів'ян, не дуже актуально, може захочете туди поїхати?
#7
ЛЕП архів, який було врятовано мною))) Є близько 50 фоток з інших областей України, деякі поганої якості, та в основному на вас чекають Карпати+ЛЕП=Чудесне об'єднання 8)
#8
Цитата: Golem від 05.08.2018 16:44:26
Класна тема і гарно розписана. Думаю цілком заслуговує на Звіти. До речі, ти літом в Карпати хоітв по ЛЕП? Ходив?
Досить цікава та захоплююча тема, в Карпатах краса у ЛЕП неповторна, особливо Воловець та Стрий-Мукачево, у мене є архів фоток ЛЕП з колишнього Панораміо, усі фото не мої, я їх збирав для особистої колекції, якщо адміністрація не проти, можу опублікувати архів
#10
Не буду кожне фото на форум ставити, опублікував на Гугл фото, зацініть околиці Франківська, я впевнений, вам сподобається і це далеко не все, періодично буду додавати. Щодо kmz файлу, ось він


прикріплений файл Energetika.kmz, більше неактуальний, оскільки карта ЛЕП появилася офіційно на "публічній кадастровій карті".
#11
Їх легко знайти, координати GE 49 59 38 24 09 24. А взагалі, у мене є kmz файл з усіма ЛЕП 220 і вище, нажаль 110 і нижче досить важко тасувати бо вони малі та їх багато
#12
Обожнюю фотографувати ЛЕП, у Львові для мене одне з найцікавіших місць знаходиться в Сихівському районі, вулиця Луганська. Друге місце знаходиться біля села Звертів, там є дуже гарні бетонні опори. Також зверніть увагу на "Західноукраїнська 750кв" у Ходорові. Нажаль я з Франківська, і не зможу туди поїхати, прохання до тих, хто зможе.