Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Dexter

#282
От сьогодні получив досить гарні фото з найвищої труби в фак парку.
Автор:Коля
#283
От з чим ,з чим а з такими словами я ніколи не поспорю в нас як то кажуть дуж душевна компанія..

Еммм так шо народ я чекаю 4 частину(і думаю не тільки я)=)
#284
Вилазка переноситься на 4 жовтня.у зв"язку з непередбачуваними ситуацыями ;D
#285
Не спорю  3 частина перевершила 2 попередніх разом взятих=)))
#286
Цитата: gor_qkop від 26.09.2009 22:07:48
За то шо ти можеш нахапатись радіації, взяти собі якусь раліоактивну гайку в сувенір..., а потім сядеш в поїді поряд з вагітною жінкою, тобто штрафують за власну безвідовідальність...
ну впринципі...то є абсуртно  можу поспорити що під час того як вони тебе лапають. йде повна провірка твоєї сумки і кишень=)А якщо там нічого такого немає=)Тай під час того як вони тебе будуть випускати піде провірення на зараження радіації=)
#287
Цитата: Chuhaystur від 26.09.2009 21:59:02
2 Кшися: Підтримую, однак не надто часто, а то зіп ємос наніц! ;D
вона мала на увазі не тільки побухати=)а для того щоб зібратися і поспілкуватися =)адже в основному вилазять тільки деякі учасники форуму(менша частина)ну я там розумію навчання робота )але раз на тиждень зібратися кудась полізти або просто пивко попити(сємічкі пощолкати ;D)можна=)
#288
Впринципі то так=)Але якшо вони гроші збивають то відпускають чи вивозять з зони????

за фото полюбому +1=)
#289
  Ну дувай тепер логічно на то подитвимся якшо ми туди залізли то яка вона закрити.якшо там проводяться екскурсії то яка вона закрити..і всештаки там живуть нормальні люди ЯКА ВОНА ЗАКРИТА???
#290
    Я полюбому не зрозумів за шо потрібно той штраф платити?Ми шо 4 реактор додому собі як сувенір заберемо? ;D
#291
Ок=))Значить так сьогодні в 15.00 біля входу на СКА=)))Всьо горюче бажано закупити по дорозі=)
#292
   Але там буде невеличка проблемка...
  Нам доведеться злапати когось з тих хлопаків з якими я ходив.тому що вони мені пояснювали приблизне місце знаходження але я його непамятаю(тай навіть якби памятав незнайшов б)а їхні номера я нажаль не записав.
#293
 Ну то єст гуд.ми також зробили декілька фото в тому корпусі лікарні.якщо є бажання переглянути покажи будь ласка куди викласти=)Тому що на форумі ще здається немає теми .ну й на мою думку той корпус не вартий того щоб її для нього створювати.
#294
  Якщо не зможете знайти той вхід там де стінки нема.дзвоніть я покажу.але в середину не полізу.надто погані спогади має моя попа з того місця.і ше можна буде пролізти на вході там де в'їзд позда(там досиить цікава установка за будкою стоїть) :)
#295
    ;D ну та.але так патрулька раз,другий, третій хапне тоді вже постраждає..чи вони просто вивезуть нас звітам.і взагалі за шо ту херню платити? >:(
#296
  Ну посутті територія танкового заводу це весь другий ліс(тому його ше повністю Шувар не зніс)але сам завод оточений бетоною стіною висотою приблизно в 2 метри.на власні очі я бачив 4 входи:
1)Це на Стрийській (там де ви хочете зайти);
2)За автобусною станцією;
3)З сторони Сихова в лісі(там просто стіни нема);
4)Неподалік Хуторівки(там їздять поїзди,тобто доставка товару).
#297
 deadmeat а ми не получемо за те що зайдем в зону просто так????
#298
    Акела то водонапірна веже.ми там недавнор було.але сторож не впустив(він чи то з переляканим,чи то з нервовим лицем культурно послав мене подальше)а і ще одне той корпус про який ти розказував в середині вже майже повністю відреставрований тобто нічого цікавого там немає=(


 
#299
    Якшо я не помиляюся то метал добряче втягує радіацію??????А ми будем йти по колії (вонаж не пласмасова????)це хіба не шкідливо?
#300
   Я приєднуюсь.але якщо ця подорож буде наступного року..це місце мене вже давно мучить.тай через саму дорогу яку ти описав в мене слюньки потекли..
   Хотілосяб поспілкуватися з місцевими і побачити місто привид..а і ще що цікаво.це правда що оглядове колесо яке стоїть в центрі міста мало запуститися в день аварії???