Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Dexter

#343
   Вчора гуляючи з Кшисею по центрі шукаючи (нескажу шо але то точно ніякого відношення немало до того шо знайшли) чисто випадково вийшло попасти на вулицю Наливайка (гарна назва для вулички) ми замітили дивну загорожу (вона просто ледве стояла  була закрита на дротик і підперта бруківкою).
   Заглянувши за забор ми побачили невиличкий закинутий дворік з двома будівлями(одна з яких точно старіша за всі ті що її оточуюють)але сама суть було в тому що вони були досить побиті і майже зруйновані.
   За наявностю часу і великого бажання обдивитися це все ми пішли шукати нормальний вхід.але в всіх підїздах був вихід тільки на тупіки.Тож ми повернулися до загорожі ,ну так як іншого входа не знайшли,вирішили просто перелізти забор(хоча збоку була ще пара дверей які ледве трималися купи але також були закриті)
  МАйже весь дворік густо обріс виноград(ну або щось похоже на нього),також там стояли два будиночки:
1-одно поверховий
2-двох поверховий з горищем,досить старий на вигляд=)
  В самому дворіку валялося купа кумедного сміття(побачите далі на фотках).Одноповерхова будівля  в середині виявилась майже повністю закидана мотлохом.але саме цікаве в ній це те що там була вевика квадрітна яма з входом кудась далі(скорше всього в підвал)через відсутность фанаріка ми вирішили туди не пхатися=)Друга будівля виявилася цікавішою в ній є досить багато кімнаток різних розмірів(доречі одна з кімнаток була досить висока і зверху на драбинці було щось похоже на металеву кладовку)але так само як і в першій будівлі в наявності був брудний одяг,купа металу і просто маса простого сміття(ну колишній готель для бомжів)другий повер нічим не відрізнявся від першого.а от на горищі колись був гарний пожар(ну або електрики після водки вирішили через вогонь пострибати.або бомжі погрітися)
  Вийшовши на дах ми побачили бабульку яка бігала по балконах сусіднього будинку.чемно привітвшись з нею вона зупинилася і розказала нам що тут колись давно ,за царя гороха, розливали вино.це мене досить здивувало адже табличка на дверях говорила що це колись була дільниця електриків.А також ми дізналися шо тама має бути сторож але за містичних обставин він кудась пропав ;D
  Попрощавшись з бабцьою ми злізи на низ і "тихенько" перелізли через браму(настільки тихенько що в прохожих були вевикі квадратні очі ;D)
#344
О_о я так і не поняв в якій і де ми залазим??
#345
І я може прийду..але не даю гарантії. :)
#346
Всьо був сьогодні в Лощині.прикрили наш власний фонтанчик=))))

Зель то ти зробив чи водоканал перекрив воду???
#347
Цитата: Gulya від 16.09.2009 21:56:59
до Dexter . Давай. так  нарешті вже  і  Зберемся=)) я згідний.
Тобто на наступні вихідні????якщо так то я 100% їду=)))тай думаю ще хтось зголоситься.адже ще нічого такого не планувалося=)
#348
Емммм я можу але якщо на наступні вихідні=)
#349
Голем скинь мені розміщення того бомбіка.дай балончик і я завтраж піду замалюю=)))
#350
Цитата: inkognito від 15.09.2009 22:31:13
    Дякую колєги. Не забувайте про YserL'a! Зачекайте но, на фото коли Ярослав усе це гарно відчистить і гарно у макро перефоткає. По його словах (а він спец у тому) там ще ніхто не рив "як має бути"(або рив давно і слідів незалишилось). Із непоказаного на фото, мушу сказати шо була купа осколків свинцевих від снарядів, гільзи від них, шрапнель тощо - проте ніц із того у доброму стані не збереглось, так шо просто мусіли викидувати.
    Судячи із кількості гільз (та часу їх виготовлення) жорстокі бої там тривали як у Першу, та і Другу Світові. Багацько чого ше можна знайти, тому виникла думка стати там табором на два дні коли у всіх зірки зійдуться і все гарно перевірити.
Зроби тему в планах думаю так лекше буде підібрати зручний час для всіх=)
Особисто я за от тільки на яких вихідних=)))
#351
І відмене всім плюсик=))))Зелі з Далі-буде за фотки а Інкогніто за прікольну екскурсію ;D
#352
Ухххх прікольно і від мене плюс всім=)))
тільки мене наступного разу беріть я копати люблю в пригоді буду=)
Цитата: Golem від 15.09.2009 22:10:24
Скажу чесно - я вражений. Скептик по натурі я б ніколи і подумати не міг, що шось корисне може бути і в нас під ногами. Завжди вважав що усе вже давно знайдено і до мене. По плюсу обом за

- Приклад
- Знахідки

Побільше б таких людей і у Львові стане значно менше загадок.

а чого двом?Їх ж троє було=)
#353
Цитата: RIDER від 12.09.2009 19:23:31
и ребята никто не задумывался над тем что в бункере есть лифт но нет его выхода на поверхность.
да может быть он засыпан, но я не думаю что где то на верху могло быть видно не вооруженным глазом верхнюю щахту лифта так как это всё таки военный стратегичесский объект на случай бомбордировки...а вдруг разведка с воздуха.
кароче шахту сверху я искал но так и не нашел...
Там є вихід з ліфтової камери просто він гарно заріс травою і її подібним.я сам декілька раз лазив по ліфтовій шахті в верх (там з самого вершечку стоїть ліфт в туфтовому стані і коридорчик який веде до вихода прикритого бетоною плитою)
#354
І я не можу приєднатися в мене невеличкий байкот=(
#355
Цитата: inkognito від 12.09.2009 12:56:46
а не полізеш знову наверх по шахті ліфта?  :)
емммм я після тамтого останього разу получив добрий прочухан.і шось мене не дуже тягне знов туда лізти ;D
#356
Гггггг знову в Лощині??? ;D
Я тож звами якшо ви ше не ходили=)
#357
Цитата: gor_qkop від 11.09.2009 22:50:31
Ну по перше їх мають в цьому році почати ремонтувати і потім знов відкрити..., а по друге зразу попереджую, що всіх взяти я ніяк не зможу... :-[
ну а хочаб приблизно ти можеш сказати скільки людей може бути вдостоєне такої шани?=)
#358
Я ніразу=(
Але я не то мав на увазі.а те що туда дуж важко дістатись..і проігнурувати ту нагоду шо є зараз для мене булоб ідіотизмом.
#359
Ох колєги візьміть і мене з собою будь ласка.така нагода побувати під політехом буває дуже рідко=(
#360
Скорше я сам ліпше схожу зроблю замовлення=)))
Подякував ;D