Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - GreenLION

#1
Вітаю товариство! Можливо, хтось продає, чи знає того хто продає, чи просто знає де взяти фотоапарат класу Canon D500?  Мені якраз такий потрібен ;D Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію по даному топіку.
#2
Йдемо з друзями на Чорногору зустрічати Новий 2014, але бракує кілька пар бахіл. Позичу на вигідних вам умовах  ;), можна в обмін на пиво/сік/молоко. Розраховую товариство на вашу допомогу...


#3
Потрібен туристичний пальник (під казан) на завтра і до понеділка (22 квітня) - позичу чи візьму в оренду.  Готовий віддячити в гривневому, літровому чи іншому еквіваленті. Прошу форумчан відгукнутися хто має девайс.
#4
4 грудня (вівторок) о 13:30 у 69 ауд. Географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка відбудеться зустріч з Ігорем Диким.
Дикий Ігор Васильович приймав участь в Українських антарктичних експедиціях (УАЕ), на Українській антарктичній станції «Академік Вернадський» (УАС). Зустріч відбудеться в формі презентації.
Має бути цікаво!
#5
Мій тато останнім часом був не проти собі купити такий девайс, і знайшов у якомусь магазині комісійної техніки Holux 55A. Ціна питання 360 грн. Девайс б/в, але кажуть, що повністю робочий. Які будуть думки стосовно цього пристрою, або поради стосовно іншого? Бо я ніяк не можу зрозуміти на які їхні характеристики увагу звертати...
#6
Потрібен WiFi роутер, якщо хтось продає, готовий обговорити детальніше...
Цікавить якість роутерів, який краще брати за співвідношенням ціна/якість, дешевший, наприклад такий Canyon чи дорожчий, наприклад D-Link DIR-300/NRU? Є ще середні варіанти: TP-Link TL-WR543G і TP-Link TL-WR743ND
Що порадите?
#7
Десь на днях їду з друзями в Карпати, приблизно на тиждень (це покищо). Жити будемо в Делятині.
Товариство, порадьте будь ласка куди варто буде піти/поїхати. Радо почитаю пропозиції і на дальшу відстань, але хотів би здійснити декілька піших вилазок. Тому буду особливо вдячний за місця в районі Делятин-Яремче. Надіюсь на вашу, як завжди кваліфіковану допомогу! 
#8
Розклад руху поїздів по станції Львів з 1 червня 2011 подаю нижче в таблицях.
Якщо не видно зберігаєм і збільшуєм.
Джерело: газета "Високий замок"