Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#981
  Гадаю, Повстанцю тут Profit тобі не світит  :) хоча все може бути, хто го зна... Слава Україні!
#982
    Чи хто із Кристонопольців пробував піднімати бучу із цього питання? То жахливо, тим більше як я розумію зелених  там не дуже шанують...?
#983
Цитуватихто має знайомих із уарнету?
Гадаю, багато хто  :) Я в тому числі.
#984
корпусів у мене цілий підвал - сам бачив, тому можна хапнути шось там.
БЖ при потребі спрезентую
#985
ЦитуватиСучасні бомби мають, дуже малий період напіврозпаду складових, тому, якщо не попадеш під опромінення, а прийдеш десь через місяць, фону вже небуде, і ворогів теж))

Це ж виходить, що сучасна технологія змогла приборкати період напіврозпаду елементів?  :) Кільо плутонію чи урану, що зараз, що 50 років тому мали такі самі ТТХ - якщо говорити у плані напіврозпаду. Дуже цікаве припущення, можна приклади в студію? Пруфлінки?
#986
йой, курва, ви во всі тілько не накаркайте.

ЦитуватиІ ще, помітив таку річ, чим ближче смерть, тим сильніше жити хочеться
Жити не хочеться, якщо ти один - нема рідних, друзів - якого куя тоді жити питається?
#987
ЦитуватиНэ, жеби вижити і відродити людство  Сміюся
Я який то бункер має бути, що сидіти там, скажімо, чекаючи напіврозпаду плутонію? (про швидкі та активні ізотопи не говоримо). Які по тому будуть новонароджені діти, якщо їм таки пощастить народитись? Хто знає?
     Розумію тебе, бо у людини правдивої є така фігня, же зветься бажанням  жити, усі  рефлекси, же від природи їй дістались. Люди будуть боротись, шо б не було і чого б не сталось. ІМХО
#988
    Достатньо кинути оком на старі карти = і ви побачите, де то кладовище було та його маштаби. Але це далеко не перше кладовище, котре люди втоптали у землю та обжили зверху - коли всі залишити недоторканими, то вже дуже мало залишиться місця для життя. Катастрофічно мало, нове тисячоліття диктує кремацію у якості відповіді на злободневні проблеми.
#989
    У нас є (можу гнати, але здається як їхати на Жовкву - по ліву руку від траси, звісно не під землею, а наземні = схоже на ангари), по всьому колишньому союзі є, майже у кожній державі світу. Просто інакше не можна - мабуть, у кожного із нас є НЗ запас валюти, у декого продуктів. Те, що ці місця засекречені та їх розташування не підлягає розголошенню ІМХО є правильним та необхідним кроком. Гарне відео є тут
#990
Цитуватибез машини то всьо  ризикує плавно перейти у фазу АЛКОТУРА, що канонічно не є... ІМХО
Варіант можливий, але не обов'язково. АЛКОТУРОМ тут і не пахне - ледво на вечір на 5 писків тоді запхали 0,5 для профілактики і спати. А як там спалось добре! Усім, окрім мене та Зелі - вночі порпали БАРС
#991
Цитувати+1, але на вікенд і на авто, православно б було, нє?

Ну чого ж так одразу православно? Може бути ще по католицьки, наприклад. Машина - файно, проте не обов'язково. Це вам усым шановне панство вирішувати, чим швидше дойдемо консенсусу - тим буде краще.
#992
   оскільки я навмисне не визначав часових координат - желающіх прошу тут сі домовити коли всім буде зручно. Явно не раніше кінця червня - початку липня. Із свого боку візьму відгули щоб долучитись. Вперед панове!

Цитуватине повторити, а побувати вперше, дуже хотілося б.
Кому повторити - кому спробувати вперше. Але, гадаю, шальона маса вражень гарантована.
#993
     Все описано у топовій темі ВЧ навколо Франківська: Грабовець, Ценжів, Міжгіря Перегінське. Чи мали б кулєги бажання повторити цю подорож цього літа? Прошу сі висловлювати донизу
#994
   Віддай YserL'у - він її десь точно притулить. А мов першов був NMT-термінал від Ericsson'a (ше без Sony) вагов в грам 300 як мінімум.
#995
Цитуватиа відео - лайно.фє...
такі мажливості - і таке лайняне виконання цього всього. :-/
?  навіщо тоді лити лайно на eXplorer ?
#996
ЦитуватиПро це ІР шла мова?
Так точно, саме про це. iPod Touch - дійсно файна річ, був приємно здивований якістю твого Чорнобильського відео.
#997
 Я ось хочу Samsung X-Cover 271. Але у нас нема, треба із москалії замовляти чи привозити через когось. Файна річ, все-ж таки ІР-67
#998
    Вітаю із придбанням, але таке щастя явно не для мене - скільки я вже тих китайців бачив: Dual-Sim , із вбудованими телевізорами, GMS, FM-трансмітерами, і взагалі всім чим не хочеш. Шось сталось із акумом на Apple'і - і все, журналюги моментом роздують із того страшний ґвалт, щось на кшталт гусячої х;%ні. Цікаво, а по "китайцях" є десь статистика скільки разів вони горіли, диміли та відривали руки бідним кастомерам  :) І чи китайські виробники відкликали після інцидентів партії телефонів  :)
  Найцікавіший фігня мала місце із одним модним тачевим china-gadget'ом - відняло йму тач по правій стороні екрану сантиметра на два. Була б невелика біда, як би саме у цій області не були б закріплені (жорстко зауважу, без можливості зміни) всі елементи керування телефоном. Операційка незрозуміло яка, скоріш за все була на основі якогось лінуха написана чи що, доки - зеро. І бідний юзер, щоб позвонити, почитати - взагалі будь-що зробити із телефоном мусів перевертати його в горизонтальне положення (Слава Богу датчик положення працював справно) та задовільнятись лише нижньою частиною екрану  :) З його слів, на ремонт ніхто його брати не хтів, про гарантію мовчу...
 
  З.І. №1 Старий, маю надію ти залишишся фізично неушкодженим юзаючи цю трубку. Ще раз мої вітання!
  З.І. №2 Почитай обов'язково тут, зокрема FAQ та можливі трабли.
#999
   Шановне Панство! Прошу конструктивно підійти до сабжа = Linux'oid старається для благородної справи, тому далі прошу дописи коректно і по-суті. Дякую!
#1000
ЦитуватиВ шахті заборонені радіопристрої, крім радіомаячка в коногонці

 Маячок у коногонці? Дуже цікаво, направду чую перший раз. Мабуть дійсно заборонені радіопристрої, якщо ти так кажеш.