Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2121
    Дуже гарно захищає від усякого смороду, а головне ідеально підходить для організації тру флеш-мобів по-львівську  :)
#2122
 Зеля щойно там був, ДП-5а відсутні...
#2123
   В суботу, 31 жовтня власне перед "Тру флеш-моб по-львівськи" у компанії deadmeat, zelja, Venick'a, FenRiz'a & Чугайстра попрямували ми до бомбосховища №48038, що по вул. Курмановича, 9 на території Львівського заводу фізичних приладів.
   Без проблем минувши КПП відразу зауважили вхід у бомбік, але він виявився закритим на гарну колодку. Обійшовши цей "окремостоячий бомбік ІІІ класу на 1200 писків" знайшли другий вхід, котрий зараз слугує у орендарів території заводу сміттєзвалищем. Для розгрібання того всього сміття певне треба мати незлий екскаватор.
   Зверху над бомбосховищем побудований ангар, котрий також закритий із двох сторін і явно використовується у якості складу. По праву руку від ангару знайшлись-мо 3 ВШ:
   1) Властиво на ВШ не схожа, скоріше на каналізаційне кільце діаметром у 2 метри. Заляте водов, якщо добре приглянутись, то під товщею води видно герму (туди хіба у аквалангу можна попасти);
   2) Нормальна ВШ, але для спуску є тілько дві скоби, внизу до них підставлена дошка. deadmeat cпускався, герма закрита мертво;
   3) Остання неглибока ВШ, усі скоби на місці. Спускався deadmeat та Зеля. На дні знайшли супер-мега-зачотного лома (хтось вже пробував герму відкривати). Хлопаки пробували також це зробити, але марно - герма сильно притиснута осівшим бетоном.
    Висновок = треба шукати знайомства на "Біофізприладі" чи просто проситись в охорони за ГСМ на екскурсію. Інакше ніяк, бо дуже запально зривати замки на першому вході - на території в будні дні мабуть доволі людно, а проникнути туди вночі мені видається малоймовірним. Такі с мо деморалізовані були, же навіть фоток не робили. А потому поперлись через 5-ий парк на Левандівку, сілисмо у маршрутку, що мило довезла нас до Бомбіка під Добробутом. Там ми троха випили пива, перевірили протигази та пішлисьмо на флеш-моб по-Львісьськи.
   
   Р.S. На виході із бомбіку нас спалив патруль із двох поліцаїв без масок. Поки поліцаї чекали документи, FenRiz задав їм питання про наявність відсутності у них марлевих пов'язок на писках - на, що отримав відповідь "Зараза до зарази не чіпляється". Добре си із того пореготали та мирно розійшлись.
   
#2124
І від мене +, жаль шо я оферма і не запросив на пиво. Але то все через емоції++  ::)
#2125
   Таки книга була помічна, недаремно із New Роздолу забрав! А остатня фотка, э така сама але видом зверху. Але то вже потому як зберу усе і уся, зроблю гарну компіляцію від усіх&уся, залию на Пікасу - да лінк тут відпишу. Таки має вийти супер-файно.
#2126
 Не так же би багато чого дісталось із цікавих фото, усі викладати тут не буду - бо фактично ті самі фото, що були вище залиті - тільки із іншого ракурсу. Аффтар - Андрій Артим, власник "Старих Мурів". Ще як зловлю останнього фотографа, буде апдейт теми. Фото далі
#2127
Богу Слава же тілько 16% ним користується...
#2128
  Епідемії нема, то все еретики пишут  :) Просто не хочеться пропустити місце, котре можуть заварити доволі скоро. А бажання його повторно відкривати у мене немає зовсім...Дуже ми цікаво, чим той чувак відкрив ту заварену герму...
#2129
    Законно не вийде, бо то є незаконно (і законно бути не може). Але сам факт того, же він відкритий та пограбований звільняє нас від долі відповідальності (принаймі моральної). Я однозначно підписуюсь, як і Зеля писав. Прохання усіх дописувачів, що виявлять бажання їхати туди - не брати із собов інструменти чи предмети, котрі можуть бути розцінені нашими органами як такі, що можуть бути використані для проникнення/дестрою. Себто маю наувазі плазмові різаки, електро-газозварки, болгарки, молотки, ломи, викрутки, швейцарські універсальні ножі тощо. Іно документи свої, лятарки та хфотоапарати. І ніяких ГСМ категорично, хіба вже після у Львові.
#2130
маємо нового рекорда колєги!
#2131
   Слушне зауваження - уже поправив у шапці. Справа в тому, що тема була написана мнов ше до того, як я взнав про те, що із нами був RoMeL
#2132
   Отримали сьогодні гуманітарну допомогу від Хмельницької філії  :)
#2133
Гумор / Смішні фотки 1
02.11.2009 14:21:37
    Оскільки основна тема "Смішні Фотки" закрита Golem'ом через досягнення об'єму в 10 сторінок, починаю тут нову тему
#2134
ось ше троха:
#2135
   А во тут лежит відео та текст як ся вечірка в Одесі відбувалась. Користуючись моментом, хочу привітати Одеських колег із чудово проведеним заходом! Так тримати!
#2136
і на хозяйстві пригодиться!
#2137
   Реально, але справа уся в тому же покійний при страшно високій температурі ніц си не лікував (чи не лікували його, чи не спромігся за себе подбати) доволі довгий час...
#2138
  Брехня чистої  води, кладовища там ніколи небуло(наскільки я знаю). А головне, холєра - це бактерії, а не віруси. А бактерії гарно гасяться форсованим вприском в організм антибіотиків. + у холєри симптоми не ті, що коло нас творяться.

ЦитуватиМоже то і брехня, але я вже від херурга чув, що привезли хлопака 15 років до лікарні, зранку флюра нормально а ввечорі вже всі легені чорні-на ранок помер! Щось то на грипу не схоже...

   а перед тим 4 дні лежав із температурою під 40оС
#2139
   ну і частина друга звісно

   (c) фотки by Romashka
#2140
   Отож, панство було так файно же словами не описати і у казці не розказати. Здибались коло пам'ятника Шевченку об 15-00 (там де москалів вішают), було багацько людей - зокрема іа із жонов, Zelja & Stinger, Едуард & DeadMeat, Dexter & Кшися, Fenriz & VeNick. Потім сі долучив ше RoMeL. Із тих нещасних, що незареєстровані на форумі були Андрій Artym, Юрко, &  miss_Po.

  Не встигли ми надіти написники, як нас почала фотографувати маса людей (зважаючи на безлюдність міста на той час, результат був супер). Приклеїлась до нас одна полька, котра повідала, шо вона репортер із Газети Польської із чи то Любліну, ти то із Варшави = не відпускала нас із своїм напарником аж до Оперного, де ми троха прикормили шальоних голубів. Репортерці повіли же ми із explorer.lviv.ua, не виступаємо  ні за кого із політиків, же ми грипу не боїмось і маємо його в сраці, що не всі тут студенти чи учні та те, що на форумі  300+ зареєстрованих писків. На тому сі вона втішила та тікла.

  Вітди попри Вернісаж (чули охи бабусь - "шо то вони із дітьми зробили") по Краківській поперлись на площу Ринок, де був короткий перекур та фотосесія із доїжеючими із столиці. Йдемо до Дзиги, по дорозі робимо фото коло Рудого Кота із пілотками-туристками і пару фоток із молодою парою, котра мала щастя нинька одружитись.

  Хоча Дзига була закрита, нас радо пропустили і дозволили трішки поексперементувати із фотографуванням.  Вже від Дзиги зайшли у PRIMUS, трохи нас фотографували, троха ми їх.

 (c) фотки by Romashka

 З.І. Посилання на альбуми із фото будут в понеділок тут у шапці.