Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#121
Хз, думаю що подібний захід приречений на хаос. Тому від цього і варто відштовхуватися. Сотні бухла? Хай кожен тащить то шо йому подобається і скільки подобається - і все в такому дусі. Скинутися лиш на якесь мнєсо і тирипири шо готується і споживається гуртом. А на рахунок питної води і т.д. - в авто не гріх всунути ні 20, ні 40 літрів чудодійної водиці. Хоча і струмочок поруч був би і в нагоді - але хз на рахунок його чистоти у безпосередній близості до дестрою. Ну і важлива наявність лісу десь поруч, бо дров треба буде овер9000
ІМХО місце має виглядати якось от так:

#122
Ну я уявляю собі такі критерії:
1. Якась доволі простора місцинка
2. Щоб було зручно прямо туди під'їхати на авто та громадським транспортом було не надмірно важко добратися
3. Капітальна відсутність людей у великому радіусі - як і місцевих, так і всякої-різної охорони
4. Ну і для повного ідеалу - щоб був якийсь майданчик бетонований/з плит/тощо - ібо гарно відмітивши повзати по лісі/полі доволі тєжко

З першого погляду "складні" критерії - але ми ж то знаємо скільки в окрузі є капітально закинутих військових об'єктів, де направду немає нікого і ніхто нам не заважатиме патіхардити скільки душі заманеться.

#123
На цих ваших природах з наметами і чашліком буде зачодніше + собівартість хороша + на 2 доби. Тако якраз в ту пору коли вже в спальнику спати комфортно,але ше комарів і інших пернатих не спостерігається.
#124
Цитата: Navara від 27.01.2014 20:41:30
Оскільки знаю на нових стартових пакетах цей "0" формальний. Кожного дня за перший вихідний дзвінок "зжерає" 0.25 грн. Тож на старих стартових пакетах обов'язкове поповнення раз на рік становило 10 грн, а на нових в додаток до того ще й 0.25 грн/день, в рік виходить кругленька сума просто за користування.

Лолщо? Заходимо на сайт лайфу і не знаходимо ніяких міфічних 25 коп. Хіба є стягнення за користування не на західних областях. Роздруківку місячного звіту витрачених мною коштів (з відсутністю будь-яких нестандартних стягнень) показувати?
#125
Цитувати1) Будівництво в історичній зоні, з порушенням норм будівництва (30 метрів від лікарні та ін.), на місці будівлі, яка несе історичну та культурну цінність (нехай вже зруйновану), на місці дитячого майданчику, на місці прибудинкових територій, з вирубкою дерев, в буферній зоні ЮНЕСКО, з судовими позовами мешканців і т.д. Але це ж фігня, правда?

Подібних прикладів, коли медспоруди впритул до житлових можна навести доволі багато у Львові. Таке місто з таким плануванням. Позови мешканців приречені, "історична пам'ятка" абсолютн6о нічого з себе не представляла. Захищати сарайчики, замість будування нової споруди не логічно. Неінженерно.

Цитувати2)Документик що тобі надали - на жаль нікчемний папірчик відкушеної території під забудову, нічого нового. Ще ніхто не бачив жодного затвердженого проекту...крім забудовників.  :)

Проект можна отримати, це не секретна інформація. Користуємося правом громадянина на вільну інформацію. Мені з моїм місцем прописки таке добути буде важко, але не думаю що це важко для мешканців сусідніх будівель. Неюридично. Неінженерно.

Цитувати3) На жаль в проеткті будівництва не планується зведення дит. майданчика - немає місця. Зате планують підземний паркінг для мешканців.

Щойно ти казав що реального проекту ніхто не бачив, тепер вже деталі про те що буде чи не буде. Неінженерно.
#126
Моя думка.
По-перше - будівництво нових будинків це файно. Посилаючись на досвід новобудов втулених у мій район - майже всі укомплектовуються дитячими майданчиками, тощо. Тому "КОКОКОКО ДІТКАМ НІДЕ БАВИТИСЬ" не доречно.
По-друге - на рахунок МЕГОРУЙНУВАННЯ. Цей пункт я розділю на 2 підпункти.

  • Не руйнується шпиталь, дитсадок чи інша соціально-важлива споруда. Навіть дитмайданчику там не було толкового.
  • МЕГОСПОРУДА і "Нововиявлена пам'ятка архітектури" уособлює собою пару одноповерхових роздовбаних сарайчиків. А МЕГОТИТУЛ МЕГОПАМ'ЯТКИ вона отримала (як підказує гугл і прямі руки)
    ЦитуватиБудинок на вул. Озаркевича, 4а визначений нововиявленою пам'яткою архітектури рішенням консультативної ради відділу охорони культурної спадщини та культурних цінностей ЛОДА 27 листопада 2013 року.
    Тобто навіть пізніше ніж тут була створена тема на форумі. ІМХО - бюрократичний хід, комусь вже вкрай не підходило це будівництво, він намагався (ну і намагається) таким чином його припинити. Я не здивуюся, якщо дозволи на забудову були отримані задовго до факту НОВОВИЯВЛЕННЯ НОВОПАМ'ЯТКИ.

А тепер далі. Так як емоційне сприймання ситуації без скепсису і раціоналізму - це не характерна мені риса, я написав інформаційний запит у Львівську міськраду з проханням надати схеми нової будови. І через 7 днів я отримав відповідь. PDF-файл з фотками схеми от тут - http://yadi.sk/d/1W9WO0UxGRsJA (2.5МБ, заатачити до цього повідомлення не вдалось). Мій інженерний, але не спеціалізований погляд не бачить у даній забудові нічого кримінального. Але так як я можу помилятися у читанні схеми - краще хай хтось з відповідною освітою хоча б в пейнті домалює коментарі, обведе необхідні об'єкти.
#127
всім Андійкам - пікачу

#128
минулорічний варіант повторити анріал? було класно
#129
Цитата: Drusja від 11.12.2013 23:28:34
Якщо "інший" роутер вміє працювати у режимі репітера то можна, а якщо ні то треба шкати для цього "іншого" - альтернативну прошивку яка б розширила його функціонал і заставила працювати як репітер (якщо звичайно для наявної у вас моделі роутера вона існує).

Не зовсім вдала порада, адже вже казалося шо доступу до першого роутера немає. Також підібрати репітер, встановити та налаштувати - досить трудомістка затія. Ну і площа, на яку потрібно розповсюдити сигнал - це лише 1 кабінет (на скільки я зрозумів), а не ще одне 25 метрове поле. Тому вловлююча концентрична панель (навіть з фольги виготовлена кустарно) цілком покриє вимоги.
#130
А як на рахунок старіших ноутбуків, рацій та мікрохвильових печей? Нічого такого поряд немає?
Яка відстань від роутера до кабінету, з якого матеріалу виготовлені стіни?
#131
Постав надрізану бляшанку на антену роутера, щоб вона спрямувала сигнал в сторону твого кабінету. Також рекомендую зробити з фольги напівсферу навколо верхньої частини твого телефону (якщо у тебе Самсунг) чи нижньою (якщо НТС, Блекбері, Нокія, тощо). Правда якщо у тебе Айфон - то нажаль така напівсфера повинна бути навколо усього лівого борту апарата, що є дуже незручним рішенням. Ще рекомендую перевірити чи на шляху сигналу немає ніяких високочастотних пристроїв ( сібі-рацій, мікрохвильовок, тощо). Також якщо стіни не залізобетонні, а цегляні - можу порекомендувати зробити "вловлювач" - прикріпити на стіну, яка найближча до роутера фольгу, площею десь 70х70 см, до якої буде прикріплена алюмінєва планка, бажано між планкою та фольгою покласти трошки сусального золота (продається в художніх майстернях, доволі дешеве). Таку конструкцію доволі просто приховати - повішати поверх неї календар чи якесь офісне оголошення, тому це не викликатиме дискомфорту. О, а ще перевір чи в твому кабінеті немає ноутбуків, виготовлених до 2009р., так як у них зазвичай була доволі невдала реалізація модулів вайфай, які в свою чергу дуже сильно "зашумляють" сигнал довкола себе (не критично для інших ноутбуків, але доволі часто це відображається якраз на телефонах та планшетах).
Маю надію що якась з моїх порад допоможе  ;)
#132
Пасибі, посони  :)
Мені тут по фасту треба закордонний паспорт - залюбки прийму будь-яку допомогу та поради у його виготовленні в якості подарунку 8)
#133
Плани / Re: Євромайдан
02.12.2013 14:10:13
Цитата: inkognito від 02.12.2013 09:51:38
Вважаю, що тему взагалі потрібно закрити. Тут не місце для політики як не верти.

Давайте ще пару дняв покидаємось какашками, а потім вже можна буде терти це вссе нафіг  ;)
#134
Плани / Re: Євромайдан
02.12.2013 03:30:35
Посони, вангуємо подальший розвиток подій?
Моє вангування: Яник лишається на посаді, максимум - розгоняють кабмін. (Немає альтернатив - Кличко не має права ставати президентом (не жив в Україні), Яценюк з Тягнибоком нікому не потрібні. Тігіпко, хоч і тру (імхо) посан - все ж таки у народоненависній ПР, тому йому також не світить. Всякі Порошенки і йому подібні вже не в тих позиціях.
Хто має інші міркування/вангування?

П.С. тему - в обговорення може перенести? Або у всяке-різне?
#135
Плани / Re: Євромайдан
01.12.2013 12:30:49
Цитата: stinger від 01.12.2013 03:05:20
натерпілися вже... досить...

Всякі революції мають таку одну малюсеньку-міціпусіньку особливість - завжди має бути хтось хто замінить скинуту владу. Є якась адекватна альтернатива? Я покищо не бачу. Думаю не потрібно пояснювати який саме кличко верещить більше всіх шо яника треба гнати і так далі.

Фактично зараз люди воюють, мітингують, збираються в понеділок массово страйкувати заради однієї кінцевої мети - ВНЕЗАПНО яник має піти з посади і на заміну прийде кличко. Тєже яйца, тільки в профіль.

Сумно це все.
#136
Чого це так у всіх бомбанулр ВНЕЗАПНО..?
Влада якою і була з 2010 року, такою і залишається до сьогодні. Чому саме зараз, а не 2 роки тому, чи через 2 роки?
#137
Плани / Re: Євромайдан
30.11.2013 22:24:00
ІМХО здивований я цим всім Євромайданом.
Спочатку зібралася купа студентноти, яка банально не розуміє що торгова асоціація і вступ в ЄС це різні речі, і ніяких відкритих кордонів з Євросоюзом нам не світить.

Пруф:


Тим більше що до асоціації Україна трошки більше ніж ніхера не готова ні з якого боку.

Тепер після вчорашньої бійні вже взагалі тема протестування змінена повністю на "розпуск кабміну" і "імпічмент Янику".
Таке враження що бідна опозиція для здобуття профіту готова на все - минулорічними демонстраціями в кожному місті не добилися переваги над ПР (за результатами соцопитувань), цього року вже жорсткіше. Тепер вже пішло м'ясо.

Сумно це все.
#139
кожному аманінніку - бобра!



#140
сьодні ж типу день студента, тому щастяздоровля мені, вдачі та безмежного кохання. Також до поздоровлень варто долучити вічномолодого Student-a, ну і якшо ше хтось себе відчуває студентнотою десь в глибині душі - то їх також вітаю