Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#321
В мене на ноуті "недорозширена" українська на він7 - там де в російській розкладці "Ё" - там символ  ? , на тій самій літері, тільки маленькій - апостроф, якого так дико бракує на старій українській розкладці. Символ "ге" відсутній.
#322
Цитата: Dima_Bear від 28.10.2011 14:39:47
цікаво хто і де  бачив ОТІ безплатні білети на відкриття?
Одногрупники казали що бачили безкоштовні, які роздавали на вулиці. В мене 2 квитка коштовні - ібо мені їх дають за участь.


А ТЕПЕР АПДЕЙТ ЗА П'ЯТНИЦЮ, ЙЕЗЯЯТА.
Зроблено ху*ву тучу роботи - частину даху доставили, лишився лише один куточок не змонтований. Думаю за ранок домонтують. Майже всі перила закріплені. Косметичних робіт там ше ооооч багато потрібно зробити, але їх не робитимуть. Ззові стадіон досі непривабливий, парковки або недобудовані - або також непривабливі... тим не менше всередині вже майже усе зроблено. До ЄврєйДвіТищіТринайчіМінусОдин всигнуть все-все-все зробити. Контроль тепер серйозний, усі в іменних бейждиках. Стадіон всередині здається дуже маленьким і затишним. Принаймі мені подобається. Відсутній будь-який зайвих розмах, нема бігових доріжок навколо. 
#323
Сам буш літау? На яку висоту орієнтуєшся? Можна мені спробувати роль Дастера?
#324
Плани / Re: Хеловін 2011
28.10.2011 10:47:10
ЦитуватиЩе спробую пошукати той харчовий барвник. В дитинстві, пам'ятаю, продавались такі маленькі пакетики в хлібному на Дорошенка, так ми сипали собі троха вишневого барвника в писок і плювалися 100% кров'ю (за кольором, звісно). Гадаю, на бинтах водний розчин барвника матиме такі ж кольорові ознаки.
На бинтах - так, на шкірі - ні. Адже вода надто рідка, тому зовсім не тече як кров. Одного разу експерементував з виготовленням бутафорної крові - ось результат:

#325
Нас завезли туди - а так як ми були єдиними цивілами, а отже всі з шоу. Коли підтянулися "глядачі" - то індетифікували тупим питанням "учасник?!?". Фактічєскі лазити можна було де завгодно, крім  моменту коли було дуже багато "глядачів" - стюартами всьо нах поперекривали. Але коли небуло стюартів - будь-хто будь-як будь-куди міг зайти. Всім поболту.
Походу шось пасуть на КПП. Тому крізь нього не варто сунутися. Може в п'ятницю буде така сама лафа з охороною. Якшо комусь цікаво - пробуйте прийти в гості.
#326
Так як я беру участь у шоу-відкритті стадіону - пруфіт про готовнісь стадіону за 2 доби до офіційного відкриття:
- частини даху, що на кутах сполучають західну сторону з іншими відсутні, і наврядше будуть встигнені добудовані
- 3/4 парковки не застеленіі асфальтом. на половині ще ведуться роботии, чверть покрита лише нижнім шаром лише 1 чверть нормальна
- ззовні ВАЩЕ як руїна виглідає, всередині більш-менш
- сьогодні домонтовували стільці
- даху НУ ВАААЩЕ писець - весь хвилями. Велетенськими. Треба щоб ромчик чи ше хтось з нашинських  будівельників виніс вирок даху, та й впринципі усій споруді
- всередині внутрішньої обробки нема. та й сумніваюсь що вона має бути.
-багато де перила ще не закріплені, є місця де вони просто вівдсутні.
- сьогодні робили випробування стадіону купою добровольців, ротою військових і двома ротами курсантів-міліціянтів та курсантів-рятувальників. Серед тестів було тупання, пускання хвилі, вилазіння на стільці та стрибання на них (один стілець був вдало виламаний), а також всім дозволили закурити - і стюарти стадіону ішли і виводили курців.

Облазив немалу частину стадіону, поки стюартів не було. Тому можете питати - мож чо скажу. Завтра буде апдейт нумбер два. А зараз нямати, в душ і в люлю. На тому конченому стадіоні 12 годин проторчав сьогодні. ФФФФФФФФФФФФФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
#327
Цитата: Alter від 27.10.2011 00:08:22
І як такий механізм забезпечити на кожній (!!!) львівській зупинці? Це получається щось типу якщо Магомед не йде до гори, то вона йде до нього. Такий спосіб оплати актуальний тоді, коли є лиш початкова та кінцева зупинки, а піхати через кожні 300 метрів будку/бабульку/хлопчика з білетами ІМХО є по крайній мірі нелогічно.
Я десь писав про те, що подібне на мою думку повинно бути у Львові? Мені здається що ні. Тим не менше на тамтих фото кожна зупинка була такою.

До речі, я знайшов те про що говорив - така система є в Бразилії. Ось лінк на першоджерело.
#328
В Тайланді? чи де там (не пам'ятаю) - оплата проводиться на зупинці. Там і квитки продають, і т.д. Тобто водій автобуса лише возить пасажирів, а не супермегогероєм стотищпіцот в одному.
#329
емм..а що собою представляє оттой електронний квиток? Якого він формату? Яким чином відбувається зчитування інформації?
#330
Плани / Re: Хеловін 2011
26.10.2011 16:35:17
Імхо краще якимось покоцаним передертим угрупуванням шастати де попало, відкривати все що попало, вдавати з себе неодекватів. Тим не менше, знаючи ментальність наших учасників - наврядше підбне буде підтримане. Тому навіть Я схиляюся перед ідеєю костюмованої п'янки


ЦЕ БУЛО 500 ПОВІДОМЛЕННЯ! Я ТЕПЕР ГУРУ! ХЕХЕ
#331


:o А ХТО ТОДІ, ЯК НЕ ЗЕЛЯ??!?!?!??  :o

а взагалі-то образлива назва теми, імхо  :-\
#332
Плани / Re: Хеловін 2011
25.10.2011 03:27:39
ЦитуватиСьоодні з Яр-79 подумували над деталями відмічання хеловіну в пивничці.
Все таки,  ІМХО краще таки зібратися в старому доброму місці, в різноманітному тематичному одязі. Есесівець, медсестричка та альф вже можуть бути   ;D
Випити в Пивничці можна завжди, незалежно від дати. А тут говориться про саме святкування Хеловіну. Це зле коли свято = застілля. І це досить прикро, що більшість людй не розуміють цього.

ЦитуватиЯ теж за. Але в 2009 була гарна причина для таких дій, а зараз її немає. Відповідно просто так влаштовувати подібний флешмоб треба за добре продуманим сценарієм.
В усьому католицькому світі вечір-маскарад - згоден, причина в'яленька. І взагалі для чого рухатися, веселитися, коли можна поситідіти і випити.

Цитата: Alter від 25.10.2011 03:20:00
А що мішає настрашити людей, вилазячи в загримованому вигляді хоча б із тих же ж самих люків?
Якраз це буде весело. Я залюбки приєднався б до подібного.
#333
Плани / Re: Хеловін 2011
24.10.2011 22:57:27
Цитата: inkognito від 24.10.2011 22:35:45
Згадалось, мож має сенс повторити перед основним дійством?
+100500. Я абсолютно ЗА шось веселе, незвичайне, рухливе.
#334
Перш за все - це студенський та мобільний. Без них я себе почуваю однояйком недоукомплектованим.

Майже завжди екіпіруюсь портфеликом з комплектом чорних та синіх ручок, зошитом на всі випадки життя, декількома флешками, ну і в половині випадків - мацьопою Acer Aspire One 533 (через те, що він ультратонкий та дуже легкий - місця забирає як 1 невелика книжка).
Але це міська екіпіровка.

На вилазку ОБОВ'ЯЗКОВИМ для себе вважаю рукавиці (в мене Вернітекси для надточних робіт - рукавиці просто супер, пройшло вже значно більше ніж пів року активного користування - а пошкодження мінімальні, а також через своє пряме призначення - дуже добре відчувається поверхня, на яку опираєшся/за яку тримаєшся). Вже на другому місці в мому мего-рейтингу ідуть ліхтарі (мій полайсик та сільва), а далі вже все залежить від характеру вилазки.
#335
Бронь на Maglite за 5 $ на одну добу. Впродовж доби точно скажу чи забираю.
#336
Цитата: :-) від 19.10.2011 09:00:42
Цитата: Lesyk від 18.10.2011 23:02:15
Тим не менше, якщо спробувати пихнути 2 половини купюри з попаленими краями таким чином щоб на одній залишився номерок, а на іншій акуратно номерок пошкодити ч т.д. ... то це буде спроба шахрайства?
Який резон?

Пихнути 2 половинки наприклад 50 гривневої куп'юри, в різних місяцях - і повернути собі двічі по 50. Фактично акт незаконного привласнення х2 сумми вкладдення, а отже шахрайство (ще раз повторюю що у ККУ несильний, після вивчення ПДР до рівня трошки вище ідеального (на то в мене 1 місяць  ::) - займусь кримінальним).
#337
Тим не менше, якщо спробувати пихнути 2 половини купюри з попаленими краями таким чином щоб на одній залишився номерок, а на іншій акуратно номерок пошкодити ч т.д. ... то це буде спроба шахрайства?
#338
Почав штудіювати даний закон (чо я на юрфак не пішов? я ж хотів...а, ну точно, зно з історії ...щоб його Юранц Йосиф тричі через плече >:() я набрів на пунктик який ламає дану ідею "заробляння" в банках:
ЦитуватиБанки мають  приймати  без обмеження від юридичних і фізичних
осіб для обміну  на  придатні  до  обігу  банкноти,  а  також  для
зарахування   на   рахунки,  вклади,  акредитиви,  для  готівкових
платежів тощо пошкоджені банкноти без ознак підроблення, які:
     зберегли цілу   частину   площею   не  менше  ніж  55%  своєї
початкової площі;
     розірвані (розрізані)  на  дві  частини,  на  яких збереглись
обидва однакові номери та серія,  і загальна площа цих частин є не
меншою, ніж 55% початкової площі банкноти.

Фактично я не докінця зрозумів закончєг, дочитаю, подумаю, і тоді зможу супер-вердикт висунути.


UPD1:
taras1 - твій випадок регулювався (мав би регулюватися) даними словами:
ЦитуватиУсі інші пошкоджені банкноти,  які складені з двох або більше
частин,  банки  мають  вилучати  як сумнівні щодо платіжності та в
установленому  порядку  надсилати  для  проведення  досліджень  до
відповідних   територіальних  управлінь  Національного  банку.  За
результатами цих досліджень експерт Національного  банку  оформляє
відповідний  акт,  на підставі якого банкноти (монети) можуть бути
визнані платіжними, неплатіжними чи підробленими.


UPD 2:
Фактично можна повернути купюру з пошкодженням понад 55%:
ЦитуватиОкремі банкноти, площа яких разом з обвугленою ділянкою менше
ніж 55%  її початкової площі, та група значно пошкоджених банкнот,
серед  яких  є хоча б одна така банкнота,  за бажанням пред'явника
надсилаються територіальними управліннями в установленому  порядку
до  Операційного  управління  Національного  банку  для  прийняття
Департаментом готівково-грошового обігу  остаточного  рішення.  До
акта  про обстеження обов'язково додаються ксерокопії (фотографії)
банкнот,  що зроблені під час їх пред'явлення  до  територіального
управління.
Також я розібрав процедуру вивчення купюри і розрахунку "уцілілої частини" (впринципі згрубша я таке і очікував :)  - кому цікаво - хай гляне внизу закону, в додатку).
Фактично щоб повернути шматок купюри менший за 55% -вона повинна бути пошкодженна вогнем/водою/хімікатами/т.д., а ще потрібно ше писати заяву, де вказувати першопричину пошкодження купюри і т.д., потім це все діло вивчатимуть мудрі науковці, які наврядше полінуються поцікавитися чи уже така купюра у них проходила. І коли вони це все перевірять (наскільки пам"ятаю - 2 тижні на то їм дається, вже не пам'ятаю  ::)) - вони висунуть вердикт "давати бало чи не давати бабло".

А, і ще моя думка, не підкріплена законодавством ібо я не знаю карний кодекс України, - подібна дія по-ідеї повинна розцінюватися як спробу шахрайства, нє?
#339
А що відомо про  мего-супер велику реформу з маршрутною системою Львова? Раніше казали що вона відбудеться в вересні, зараз уже середина жовтня...
#340
Вчора мав нагоду повертатися з центру на маршруті "Нічний 1" (від готелю Львів і до нового ЦУМу). На скільки я знаюї - там три маршрути, і вони ходять раз у годину. Мо хто знає їхні маршрути?