Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#381
Уже пройшло два дня по тих три дні. Тому повторюю власний допис датований 21 серпням:
Цитата: Lesyk від 21.08.2011 01:31:31
Пане, swordlord - будуть якісь просування у даній темі, чи гроші забирати і всьо забувати?
#382
Вітаю усіх з 20-ю річницею Незалежності України!!!

Там де Дніпро широкий,
Де Карпатські гори,
Там де Чорне море,
Де на небо сонце сходе.
Де дрімучі ліси,
Де в полі гуляють вітри,
Там моя Рідна Земля,
Моє серце, кров моя!
#383
Щодо ставка - там кожен вівторок, четвер і субота танччіі!!1111!111
Рибяка також хоче віттягатися  ;D
#384
+1 до води та крокуючих джелєзяк.
#385
Озеро цікавіше ібо мокріше
#386
Пане, swordlord - будуть якісь просування у даній темі, чи гроші забирати і всьо забувати?
#387
Цитата: inkognito від 13.08.2011 23:07:44
я м соррі, що не приперся у ПивНичку - були на це певні обставини. Йопт, невже ви не сходили на виробництво H2SO4 та міндобрив?
Були, бачили, зацінили (©STALKER  ;D). Думаю вечоріше опишемо ше частину подорожі.
#388
450 грн - забираю  :)
(Але після потримання його в руках та вислухання причини продажу, та обов"язкова наявність документів)
#389
Можливо комусь і смішно - але на мене нападала чупакабра. Кожному охочому можу продемострувати шрами на спині.  Завтра попрошу Bottlehunter-а сфотографувати наслідки зустрічі 5-річного Сашка з великою-великою страшною волохатою ненажерливою чупакаброю.
#390
Були там у двадцятих числах липня йА, Roy, Romchik, Bottlehunter (в той самий день, коли ми відвідали крокуючі екскаватори). Погода була какацька - ішов противний дрібний дощ, було прохолодно. Нам було потрібно пройти через досить високі зарості трави, а вони були мокрі і холодні. Я вже навіть не говорю про ймовірність зустріти чупакабру (дощ, мокра трава, я у фіолетових штанях - чупакабра маст бі - інфа 100%).  Якось пробравшись через зарості мокрої трави, які просто КИШІЛИ чупакабрами (ніхто їх не побачив, але то надто мудрий звір шоб показуватися жертві перед нападом). Але нападу на нашу скромну компанію так і не сталося з невідомих мені причин.
Проникнувши вже до споруди Рой з Ромчиком почали фотографувати, Боттлхантер шукав відкриті сходи на верхні поверхи, я просто лежав на трубі над рівнем води. Представники охорони а також представники малодосліджених чупакабр не проявляли власної присутності (ну, підозрілі шорохи я чув, тим не менше face2face ми так і не зустрілися). Після оглядин трансорматорної ми пішли до великих приміщень, а одному з них стояли запаковані котушки з тонкими білими нитками. Одну з таких котушок я прийнявся розплутувати (ритуал накладання невидимого захисту від чупакабр, 57 level). Ботлхантер знайшов сходи, якими можна було піднятися на останній поверх (дверні пройоми на кожен поверх були заварені металевими прутами, на останньому поверсі була дірка). У ту дірку я просточився без жодних проблем, іншим було трошка складніше (добре бути необ'ємним). На останньому поверссі були залишки усіляких пристроїв, а також вееееелллииииииитттеееееенської вентиляції. Десь через годину досліджень ми вирішили покинути дане місце, я на той час обряд накладання захисного закляття уже завершив. Вилазячи з тамтої дірки у Ромчика випала пачка сигарет і опинилася поверхом нижче, звідки її дістати він вже не міг (антитютюнове закляття подіяло на 100500%, я навіть не очікував такого результату).
Ми ще трошки пройшлися першим поверхом, побачили дивні резервуари з джалізовими містками, на яких можна було б зняти продовження до голівудького хвільму про Робіна Гуда ("Робін Гуд - реінкарнація, 21 століття" наприклад).
Так як на мені було захисне античукабряче закляття - чупакабри на мене не нападали, троє інших дослідникв ішли поряд зі мною, тому нікого з нас не було впольовано. Крім Стіві. Жаль Стіві. R.I.P. Він був чудовим уявним другом.
Вийшовш за межі території ми пішли до Черепашки (Ромчикольот), а вже вона нас повезла до наступних пригод.

Просимо Роя і Ромчика викласти нарешті фото, ібо мені бракує нової аватарки вконтакті.
Lot of love,
Лесик та його уявні друзі.
#391
Ем.може варто перейменувати тему, бо якось не дуже лаконічно виглядає "очима уРКаїнця"?
#392
Дам пляшку квасу + міцне чоловіче рукопотискання  ;D
#393
А хто що чув/знає про закордонні паспорти нового зразка (з біометрією)? Усе що раніше чув з новин - початок їхнього впровадження повинен бути десь у другій половині 2011 року.
А власне які біометричні дані будуть записуватися на чіп? (Усе що я читав - казалося в основному про відбитки пальців... Тоді виходить що кожна людина для отримання подібного паспорта повинна провести електронне зчитування відбитків ??? чи якусь подібну операцію. Цікаво як це все виглядатиме.)

Піднімаю подібне питання тому, що закордонного паспорта ще не маю (маю закордонний проїздний документ), але через 4 місяці він втратить власне геройське звання документа, ібо я його "переростаю". А хочеццця вже новий крутий пачьпорт  8)
#394
ЦитуватиЯ Вам зустрічно пораджу почитати трішки радіоекології (можна екологію людини чи токсикологію - що як виводиться) , бажано випущеної після 1991р., бо післячорнобильські совкові видання пишуть або дуже мудро, або на зразок нічого страшного.
Віагра також дієва штука, так само як і сауна. Ну червоне вино прийнято рекомендувати, а ж не пишу водкай фсьо лічити)
Вам натякнули на конкретизацію власних слів. Адже Ви говорите загальні речі, без цифр, фото чи будь-чого іншого. Висловлюйтеся коротше, лаконічніше та обгрунтованіше, будь ласка.
#395
Там постійно працюють люди (ріжуть метал). І навіть у неділю, коли ми там були - вони активно різали. І на фото я стою на фоні шматків порізаного металу.
#396
Ем.а я і не казав що це фото з того цеху.
Ось тут було зроблене перше фото, а тут друге.
#397
I think i'll go with u there, and show u all buildings  :)

We was there (Zelja, Inkognito, Gribkoff77 and superhero - me  :)).
Here are 2 new photos by Zelja (all photos coming soon  :))

#398
Цитуватичому? спробуйте поміряти фон на асфальті і на траві біля нього, тоді дізнаєтеся
Можна дані про виміри випромінювання від асфальту та трави? (Ібо я найближчим часом не збираюсь у ЧЗВ, але даний факт став цікавим.)
А також цікаві виміри випромінювання від сухого асфальту та калюжі на тому самому асфальті.
#399
2 momastalker:
We met guards and thay don't wanna to go with us inside work teritory.
#400
1. Навіть якщо б я і зібрався там бухати, колотись (тобто смітити), я б про це не написав на форумі.
2. "Ви" - це загальноприйняте в українській мові ввічливе звертання.
ЦитуватиКстати ВЫ странный опытный.Если пойдете куда угодно, с кем угодно?!
- у даному наборі слів я не вловив логіки та єдиної думки.
3. У Правилах форуму сказано, що мовою форуму є українська, і лише українська.