Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#481
На мєйл.ру (де в мене 2-гий поштовий ящик) вичитав цікаву новину про те шо всесвітній бум у побудові подібних споруд для порятунку життя торкнувся і теренів України. Якщо цікаво - перечитайте статтю.
#482
О, ну значить вони нормальні виховані люди  :)
#483
Побачив ці фото на VisitLviv.net. Фото ти там виклав, чи то їх так акуратно свиснули (хоча впринципі порушень нема, ватермарки на місці, просто цікаво...) ?
#484
Думаю ти правильно думаєш щодо моєї думки. Одне діло лізти на завод, навіть напівробочий, навіть з охороною. Інше діло - режимний об"єкт. І досить нам обом офтопити.
#485
якщо ітиму на подібний режимний об"єкт, то точно не поставлю у відкритій темі "+1".
ліпше хай кожен охочий пише тобі в ОП шо він тики бажаючий, і час з датою змініть, також в ОП це обговоріть... (імхо юного досліднка)
#486
імхо такі речі не варто писати "в наглу" в планах.  :-\
#487
ой, а я думав шо вже забрав :) завтра подзвоню, домовимось  ::)
#488
вітаю вчорашнього аманінніка Ромчика і сьогоднішнього Зєлю  :)
#489
Плани / Re: Paintball
20.05.2011 21:08:23
а що з липівкою? далеко?
#490
Цитата: astrolon від 18.05.2011 09:51:45
А що за прікол з батарейкою? На двох фотках батарейка та сама, а вага різна ?

на скільки я розумію це АА і ААА
#491
Гісметео каже же буде гроза, яндекс - же шо лише в п"ятницю трошка подощить. От і перевіримо хто крутіший.

П.С. - хочу грозу, гарну, якісну  :P
#492
заберу коврика, ібо в епіцентр їхати далеко/довго/лінь/немає часу - далі ве обговоримо в ОП  :)
#493
А ось мої улюблені кіна:
1. Леон - з одного боку історія про кіллера, з іншого - усе "активне м'ясо приховане, максимум психологізму. Сумний фільм...
2. Професіонал - історія одного французького війскового-спецпризначенця, якого зрадила влада його ж батьківщини. Він потрапляє до полону, але визволяється і закінчує почате. Такий сумний кінець, я аж просльозився.
3. 500 днів Саммер - про стосунки між хлопцем і дівчиною протягом 500 днів...безнадійно закоханий хлопець намагається "розтопити" серце дівчини, яка не вірить у кохання, зустрічається з ним, покидає і одружується на іншому мужику. С_ка.
4. Реквієм по мрії - історія про життя 4-ох наркоманів, про те як вони мало-помалу скочуються по соціальних щабелях на саме дно протяхом трьох умовних періодів - Літа, Осені та Зими.
5. Хатіко - фільм, сюжет якого був написаний з правдивої історії. Пес приходив чекати свого хазяїна кожного вечора на вокзалі, але одного раз його хазяїн поїхав - і не повернувся (загинув від інфаркту). А пес продовжував ходити і чекати його. Протягом 10 років. Ось що таке справжня вірність та дружба.

Ну і мій найулюбленіший фільм - Достукатися до небес - фільм про двох безнадійно хворих, які вирішили поїхати до моря, адже на небі лише і розмови про море, про його красу...

Якісь сумні всі мої улюблені фільми - не спроста це все...
#494
Плани / Re: Paintball
15.05.2011 10:09:15
+1

То ніби на наступну неділю?
#495
Цитата: Drusja від 14.05.2011 10:48:54
Придбав собі ось таку штуку http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_171_640_361.html
Правда вона не тільки USB а ще й від неї ноут можна живити чи заряджати. Єдине трохи важка.

і як тобі даний девайс? як веде себе в роботі?
#496
дуже гарні фото :)
особисто я завжди хотів зробити фотографію оперного з 20-гривневою купюрою, зігнутою навпіл (так як в штатах роблять фото з пентагоном, білим домом і т.д.)  8)
#497
Цитата: Golem від 12.05.2011 18:13:30
Військовий обкєт на Княгині Ольги

Раніше там були військові ангари, склади і т.д. (так само як і на тій території, де зараз стоїть КарпатБуд), адже раніше цей весь район вважався дуже суворою окраїною (ще років 40 тому), але через початок забудови купи високоповерхівок їх звідти кудись перенесли. Там відсутня нормальна нумерація будівель (на аптеці, що біля КарпатБуду взагалі дикий номер - 5ж, на Яндекс.Картах там взагалі цілий квартал непронумерованих будівель...

Цитата: Golem від 12.05.2011 18:13:30
Ніколи не задумувався шо там, але підозру викликало шо це місце на гуглі позначнено як болото. Хоча насправді там будівлі. Може це все баг гугла, а може якась угода з урядом по маскуванню обєктів.
Немає вже давно там ніяких будівель, і там таки великий пустир з великою калюжею. Лише 1 будівля з самого краю вціліла, там зараз компанія ТКС (продаж нерухомості).
#498
а можна зробити два баннери - як 2 окремі теми сайту, таким чином шоб кожен користувач в налаштуваннях міг вибрати те оформлення, яке йому до вподоби?  ::)
#499
А мені якось зовсім не подобається цей баннер.
Імхо виглядає зовсім не цікаво. Починаючи з "вузькопрофільності" (як Пан Рой сказав), закінчцючи тим, що надпис "eXplorer.lviv.ua" виглядає якось зовсім "неприродньо".
Хоцю попередній баннер  :'( :'( :'(
#500
Цитата: Mike555 від 09.05.2011 23:47:10
Де у Львові можна замовити виробництво стікерів
у нас багато компаній, мав справу з якимось "підвалом" позаду міленіуму, та з "феніксом" (що на сахарова), "підвал" надрукував значно краще, тим не менше їхній друк не годивсяя для дрібних малюнків - усе було "пікселями". Ціна в тому "підвалі" була 100 грн за 1 м2 на самоклеючому оракалі (я друкував а2 - мені обійшлося у 25 грн). Різав сам, адже усі малюнки в мене були різні і з різними контурами. А на рахунок трафарета - видруковуєш на звичайному папері на принтері малюнок, клеїш на картон - і вирізаєш. Це важко і довго. Але дешево  :)
Ну і ось мій трафарет, який я вирізав 3.5 години (малюнок для досить відомої в деяких колах краватки) -