Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1601
Супер! Дякую за гарну новину!
#1602
Можу рекомендувати готель 12 місяців в Мислівці. Святкував там минулих вихідних своє ДН, враження тільки позитивні. Всередині купа місця, господарі привітні, кімнати великі, вільно влазиться 20-25 людей. Великий хол, більярд, тренажерний зал, сауна. + Там навколо є де погуляти, походити, покататися. будинок знаходиться в стороні від села на підвищенні. Відповідно гарні краєвиди і крім вас нікого нема :) Правда не знаю чи там на НР ще не зайнято.
#1603
Таке враження що він постраждав найбільше. Напевно, далася взнаки військова форма в якій він завжди ходив. Подумали що він причетний. :( Важко сказати. Дуже сподіваюся що його теж скоро відпустять і можна буде до нього навідатися, підтримати.
#1604
Дуже всім вам дякую! Приємно шо не забуваєте. Ну і я старатимусь не пропадати! :) Слава Україні!
#1605
Мовою оригіналу, хоч і проти правил форуму, але, думаю, в даному випадку виправдано:

"
Плачет и мать Егора Превира:

- Его так побили в воскресенье. Черепно-мозговая травма, он все время теряет сознание, - заходится в рыданиях.

Мимо снуют спокойнейшие сотрудники суда. Наверное, у них, как и у врачей, вырабатывается резистенность к слезам и горю. У журналистов, говорят, тоже. Но случаются среди нас и бракованные экземпляры.

Егор - выпускник КНУСА, пока нигде не работает. Сестра Кристина говорит, что он не состоял ни в каких организациях, драться с милицией не планировал.

Сестра Егора, Кристина, рассказывает, что избили его уже после задержания, а не до, как остальных
Суд назначил Егору все те же 2 месяца под стражей. Пока судья зачитывала решение, он держался за стену, за лавку, а потом и вовсе лег. Из здания суда его забрала "скорая".

2 месяца содержания под стражей - это самая жесткая мера пресечения из всех имеющихся вариантов. Следователь настаивал на ней, как необходимой. Мол, если отпустить задержанных на подписку, они вернутся к массовым беспорядкам и втянут в них других людей. Весьма странное предположение, если учесть, что у большинства задержанных - сотрясение мозга, а Егор едва стоит на ногах.

В фабуле следствия, которую зачитывает судья при оглашении меры пресечения, говорится, что эти девять парней (называются пофамильно) и еще 350 человек специально пришли на Банковую, чтобы устроить массовые беспорядки. Цифра невообразимая - во время штурма АП там было всего около 300 людей. И это включая журналистов и зевак, включая даже тех, кто пытался не дать протестующим подраться с "Беркутом".
"

#1606
Дивився відео і сльози на очі находили :(

Найгірше, що покращити швидко нічого не получиться. Бо влада - це верхівка айсберга, питання насправді у народі: Хто бреше, кидає, краде, хамить, грабує і товче писки один одному? Хто смітить, ламає, вставляє палки в колеса? Думаю всі з цим стикалися в повсякденному житті куди частіше ніж з беспредєлом влади. Нормальні люди повинні не здаватися, робити все правильно і цим поступово збільшувати кількість нормальних людей. Аж поки не переважить.А тоді і влада буде нормальна.
#1607
Люди які знали його краще казали, що вони організують збір коштів на адвоката.
#1608
Наш користувач Yegor_Previr попав в руки "беркуту"



Звідси

Дуже позитивний київський Діггер. Лазив колись зі мною в Полтву, по Сірці і в Гори. Тримаємо кулаки за Єгора і сподіваємося що все буде добре!





Пишу щоб побільше Людей дізналися. Бо розголос одна з зброй проти влади. Ще троха тут

#1609
Плани / Re: Євромайдан
01.12.2013 13:56:30
Повністю погоджуюся що в нас не влада а лайно. Тим не менше, не потрібно тему в Планах перетворювати в політичну трибуну.
#1610
Сир "Селиський" з легким запахом Полтви. Роблять на Закарпатті, у Львові продається в Опера Маркеті і Кумпелі.



Сир дуже смачний. Характерного запаху йому надають умови дозрівання: вологий підвал з бетонною підлогою вкритою водою а стіни плісінню. Ще троха фоток сироварні тут

Ну і не до теми, але скупнутися в воді дуже схожій на полтву по вигляду і запаху можна в Косино. Воду там щодня міняють, тому для цінителів Полтви рекомендую вечір. Людей мало, а вода якраз :)
#1611
З Ямельниці можна виїхати на Хребет Цюхів і попри Карпатські Полонини (мням-мням смачно попоїсти) вниз в Трускавець скотитися.
#1612
Також ще вчора проголосував
#1613
Мені теж так здається. Що це просто гра світла, коли не видно вікон і виглядає як колони в соборі чи шось в тому роді.
#1614
Дякую за класні фотки. Хто знає що це за будинок на місці Магнусу? Виглядає на якусь церкву.
#1615
Цитата: Polaris від 15.11.2013 16:04:16
Класно, а як ви ідентифікуєте, що зображено на фотографії?

Тут два випадки: коли взлітаєш поступово трекаєш своє положення, ну і по памяті визначаєш над чим летиш. У випадку гір тут ще простіше - вони всі унікальні, легко ідентифікуються візуально якщо бачив їх перед тим вживу.

Коли летиш до Львова складніше, бо потрібно знайти точку привязки і визначити коли ж ти перетнув кордон України. Але і це можливо якщо бував в тих краях. Зазвичай траси, великі річки, міста. ну а далі все просто :)
#1616
Цитата: Kartoid від 07.11.2013 10:46:53
P.S. До речі це місце хоч і зв'язано частково з Підголоско но до Брюховицьких лісів відношення ніяких немає.

Так, але перейти лісом з одного масиву в інший можна без проблем. :) Тому для простоти так було названо тему.

Додав на вікімапію точне місце. Але троха лоханувся, поставив його на 100 метрів південніше, тепер не знаю як змінити :( Ну але на місцевості можна знайти без проблем.

По простому: з Галявин на дачі веде добротна дорога. По ній і вийдемо на печери. Я туди заїжджав на авто :) Їхати можна і зі сторони Брюховицької, і зі сторони Винниці. Галявини гарне місце для пікніка.
#1617
Цитата: RomanMural від 22.10.2013 02:46:20
Поділіться досвідом як ви шукали роботу? Куди звертались, які сайти, газети, можливо якісь агенства?

Першу серйозну роботу на Техприладі мені запропонував викладач ще як я вчився в коледжі. Потім з Техприладу працівник пішов працювати на Сайпрес, звідти скоро подзвонили і мені та й запропонували працювати. Така от історія
#1618
Цитата: STALKER від 17.10.2013 18:48:20
та вроді подяють тепло. труби були теплі. і ті ланки були поремонтовані.

Круто! Молодці! Запустили нарешті :)
#1619
По цій теплотрасі, що йде відкритою коло Луганської тепло на Сихів не подають, поки що. Може подадуть цього року. Її два роки як вже ремонтують на ділянці Луганської, доробляють. Кілька років тому на цьому куску взагалі бракувало кількох ланок.

Тепло йде по підземній теплотрасі, один з люків. наприклад, тут Всю зиму вони парують, гріють нам заїзд до офісу. Також мінімум раз на рік її розкопують, міняють труби що прорвало за минулий опалювальний сезон. Коло Офісу ТВД розкопували минулого року. Глибина котловану сягала 8 метрів.
#1620
Цитата: YserL від 16.10.2013 19:51:50
Зокрема винна освіта і держава.

Думаю, крім самих же людей, ніхто ні в чому не винен.