Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2061
Що ж. Я їду стопудово. Тепер треба визначитися якою дорогою їхатимемо і в якому вона буде стані. І шляхи доступу всередину. Виглядає найвигідніше з Івано-Франково на Жовкву, в папірні попри озеро до Барсу. Ймовірність приїхати і поцілувати клямку доволі висока. Зрештою, є ще печери недалеко, то ж поїдемо недаремно полюбе.

Збиратисі пропоную як і домовлялисі на 9, наприклад біля Монастиря Святого Онуфрія внизу. тихий спокійний майданчик. Зі мноу їдуть Інкогніто, Рой і Цезар.
#2062
Давно не було такого ажіотажу в планах. Агов діячі від екс-туризму, хватить криївок! :) Ось тема! Одним платять щоб туди лазили, інші готові за це платити :)

і я давно хтів :) +2 якшо можна. Ну або в чергу якшо забагато вже назбиралося.
#2063
Може буде корисна"

"
ZIPPO12:08
2. Я зараз сам роблю 5 сайтів окрім екстріма і роблю їх на двіжку http://textpattern.com/
він безкоштовний, простий і ефективний
ZIPPO12:11
3. наш форум також допіхви маю на увазі двіжок - phpBB, я на своїх проектах ставлю ьтакий як у вас - SMF
Andrijko12:12
Твоя думка що треба брати движок і писати все з нуля?

ZIPPO12:12
4 галерея в нас від Coppermine Photo Gallery http://coppermine-gallery.net/ старої версії, обновляти вже не вийде бо ми суттєво змінили код і налаштували під себе, а от нові версі просто "дуже хороші", я їх вже поставив і тестую, там все зручно просто

ZIPPO12:14
двіжок сайту - Textpattern
двіжок форуму - Simple Machines Forum
двіжок галереї - Coppermine Photo Gallery

ZIPPO12:15
просто я зараз аналогічно стикнувся з тим всім і проаналізувавши то все зробив такі висновки

двіжок сайту ше можна взяти наприкад - Joomla Легшще буде зробити спільну базу форума і галереї разом з сайтом, бо ми от шукаєм в неті з Textpattern і нема, доведеться самому розбиратися і інтегрувати
"
#2064
Цитата: Romazkosmodrom від 05.02.2011 21:08:45
Недавно мене забанили, за слова дiти-дiти в роздiлi -Військові Об`єкти -. Це було людське попередження. Ви колись добавитесь з вiйськовими дiючими об'эктими. Зразу видно що дехто з авторiв у армii не був, i незнаэ чим то пахне. Адмiну сайту раджу взяти на озброэня дану пораду. Вiйськову прокуратуру та СБУ нiхто ще не вiдмiняв. Тай зраджувати Батькiвщинi то теж погано.

P.S.  Тепер можете банити хоть 1256 раз. Бо менi, як казав Вуйко - "Фiолетово".

Наведіть, будь-ласка, приклад чогось незаконного чи недозволеного в нас на форумі? Зрештою, якщо Ви читали правила при реєстрації, там все чітко написано. Ми не здійснюємоо і засуджуємо будь-які злочинні дії.

Також слід зрозуміти що форум - це засіб спілкування однодумців. І що адміністрація жодним чином не несе відповідальності за вчинки користувачів.
#2065
Сон зачотний :) Нагадало як колись снилоси ми як в Дрогобичі під костелом був Люк в Полтву. А коли спускавсі туди то попадав в Зону DOOM-2, тіко шо водичка під ногами текла і запах колектора був.

Зацікавила книжка з Плакатами. Є шось цінне всередині? Можеш відфоткати і викласти плакати?
#2066
Молодці! + Підняли тему, а журналюги з часом може докохають міську владу і там проведуть реставрацію. Будинок того вартує.
#2067
Сайт дає змогу зручно зробити багато нових елементів як ото База Даних, Фотогалерея, Відеогалерея, бібліотека, нормальні новини. Це все має бути зручним, простим і гарно виглядати. Файно, наприклад, коли б можна було ставити на сайті банер з якоюсь із тем в Планах. Тоді б коли хтось заходив - зразу б бачив куда нарід збирається. Ну і на сайті доречно розмістити якісь тези про саму спільноту і форум. Щоб новенькмим не треба було довго лазити по темах, аби це зрозуміти.
#2068
Читай тут. Пінопалсту і дюбелів нема.
#2069
Цитата: linuxoid від 04.02.2011 09:58:55
Charge Method : CC-CV 0.5C-4.2V 3h

Наскільки я зрозумів заряджати потрібно струмопо 0,5 ємності акумулятора при напрузі 4,2В  - 3 години.

Зарядна характеристика батареї.


Заряджаєш сталим стурмом рівним половині ємності і одночасно контролюєш напругу. Коли досягає рівня 4,2В починаєш заряджати постійною напругою 4,2В аж поки струм не впаде до нуля. Багато зарядників роблять лише першу половину. Це дає десь 80% ємності. Заряд постійною напругою додає решту 20%
#2070
Якшо мені вийде поїхати на анступний тиждень - зможу взяти лише 2-3, не більше.
#2071
Існують відносно універсальні зарядні. Наприклад в Штурмі. На жаль радіобазар немає свого сайту, але там мали б бути :) Дивися на ємність свого акумулятора, зазвичай в ноутах вони по 1000mAh-2000mAh на елемент, 3.78В. 3 послідовно будуть давати в районі 12В, якраз то шо треба. Перевага над свинцевим акумом - менша вага та обєм. Є сенс їх юзати якшо є в наявності на шару. Купувати нові невигідно, один елемент коштує як цілий свинцевий акумулятор.
#2072
Якшо завеликі - в мене є непотрібні 43 розміру.
#2073
Оооо, любимий ЮТ. Практично не змінивсі ще з кінця 90-их, коли я спеціяльно їздив до нього купувати деталі. Бо в Дрогобичі не було :) Так, ідея хороша. Власна так і треба. Все рівно вони всі з часом зникнуть. То ж поки є - треба фоткати.
#2074
Цитата: Roy від 23.01.2011 00:30:21
Є таке місце цікаве, знаходиться в селі Бірки.

Мо виклади кілька фото для наглядності? Ти, здається, тоді обфоткав той пагорб. Моя версія - стара церква, вже неіснуюча.
#2075
це у Львові такий дворик?
#2076
Ну і назви в колиб у Ворохті. І місця на лавочці є :)

Також гарна назва в сайту :)
#2077
А ще журналісти питалися чи обєкти не закінчилися :) Зачот за гарну ідею!
#2078
Цитата: yar-79 від 26.01.2011 12:31:19
Всім присутнім на річниці дякую за компанію! Було, направду класно!
п.с. Тякож вдячний, шо заклад сі вцілів. ;D

Дякую тобі за місце. Було дуже затишно і душевно! Значно краще ніж минулий раз в ДеруНах.

Цікаво, скільки літрів ми  спожили? ;)
#2079
Перелік всіх випусків можна знайти тут. дуже цікавий випуск "Порт Двох Морів", читав. Також цікаво було б глянути на "Бій Під лисиничами" чи "Високий Замок. Незалежна експертиза".
#2080
Доволі Цікава стаття. Скачати pdf можна з форуму по лінку внизу

Військові Гарнізони Львова Напередодні 1 світової війни.

І взагалі добре було б піти в якусь бібліотеку і відфоткати всю ту галицьку браму. Чи домовитися з реадкцією про розміщення старих матеріалів в неті. наприклад в нас на форумі.