Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2141
Відписав в ПП
#2142
Цитата: Chibis від 20.12.2010 16:25:37
Доброго дня! Шановні панове, показав матеріал свому шефу (ну і дурак!  :) ): очі загорілися, випитав всьо шо я знав про Вашу вилазку, напряг їхати, dow. Куроче, в мене проханнє такого роду: чи хто знає де ше є старі закинуті лаби, можливо реактиви ітд. Як є інфа пишіт, або сюди, або краще туди де модератори/адміни скажут. Буду дуууже вдячний!
П.С. Всьо "награбоване" піде на розвиток науки (тому не сціт ;) ).  

Для цього в нас вгорі форуму є база даних обєктів. Щоб легко можна було знайти що і до чого. По памяті можу сказати: Сірка в Новому Роздолі, Львівприлад, Львівський Автобусний... Думаю нарід ще підкаже.
#2143
Дякую за класний звіт! Давненько не їздив залізницею, а будка з замурованими вікнами - ностальгія! Ідея організувати вилазку по скнилівськоій промзоні - хороша. Колись обїздив то всьо машиноу, досить гарно!
#2145
Конопляна Правда Досить таки цікаву газетку видають (лінки вверху справа)
#2146
Був в нас колись такий предмет: "Охорона в Сраці". З тих часів в мене завалялася книжка яку придбав щоб мати на бал вищу оцінку. Віддам якшо вона комусь ще потрібна.
#2147
Перепощення, використання в пресі та будь-яке інше публічне використання матеріалів з даного сайту дозволене лише з вказанням джерела та автора.

Приклад: "фото Golem з Explorer.Lviv.ua"
#2148
Залік! Схоже на словянський знак СОнця :)
#2149
Дякую всім! :) І від імені тих Андріїв які вже не в стані подякувати особисто :)
#2150
В нас з"явилося дві вакансії для тестерів. Робота полягає у виконанні функціональних тестів для PSoC1, PSoC3,5 контенту.

Тестові Завдання в Додатку.  Якщо хтось має бажання спробувати - звертайтеся, компанія надасть всі засоби розробки. Умови будете обговорювати окремо з шефом після успішного виконання тестових завдань. Ми зацікавлені знайти висококваліфікованих фахівців, тому ЗП буде відповідною.
#2151
Гуд. Від себе додам що обєкт наніс на вікімапію, аби решту знали. Основний і найбільший обєкт знаходиться посередині комплексу і додатково обнесений колючим дротом. Тобто обєкт в Обєкті. Червоний будинок з вивіскою ніби прохідна, а основне - далі.
#2152
Плани / Re: Ялинка-2011
12.12.2010 23:12:07
Цитата: yar-79 від 12.12.2010 18:37:42
За кордоном це питання вирішується просто, якщо люди живуть приватному будинку-наряжають ялинку що росте надворі, якщо в квартирі-купують карликові ялинки і тримають їх на балконах, або на подвір"ях в друзів, а на Новий рік заносять до хати і прибирають, і запах є і пиляти нікого не треба!

Ага, і платять спеціяльний податок спеціяльній службі, яка на різдво і хеловін прикрашає місто в нарядний вигляд, який ми звикли бачити. Це не стільки заслуга самих америкосів як частина їх культури.

На рахунок вирубки - більшість існуючих карпатських гір були вже вирубані і відросли. Пройдіться густим лісом і всюди знайдете ледь помітні залишки старих доріг і час від часу елементи гусениць. В бескидах 100% 40-50 років тому була вирубка, а зараз - ліс як ліс. Ану, в  кого вдома нема жодного предмету з деревини? У всіх є! І в мене також є. А звідки її взяти? В степу ліс не росте. До речі,в  Європі всіляко пропагують використання деревини, бо це є екологічно чистий і відновлюваний ресурс.

Є поняття ЛІсове Господарство і ліс рубають згідно з планом коли він доспів, а не як їм хочеться. Є звісно зловживання, але меншість. Ану заберіть з Бескидів всі лісовозні дороги та стежки, всі просіки і села, які живляится лісом. В результаті получимо дикий непрохідний масив, малопридатний для туристів. Хто пробува йти по бурелому в лісі без стежки знає, шо таке кілометр в годину. Для грибників рай, для туристів - жодного задоволення.
#2153
Цитата: explorer від 12.12.2010 20:21:55
Може то водозабір "Стрий"?

Хороша ідея! Але читав шо вони "секретні" і охороняються. Буду їхати - обовязково перевірю!
#2154
Цитата: still від 11.12.2010 17:03:46
Цитата: Golem від 11.12.2010 16:27:23
Тут в дорбре здавалосі знайоімй царині Стрийської траси є якісь три крути схожі або на Обєкти ленд арту, або якісь камяні карєри, правда невідомо чого такої форми. В кого які є варіанти? Мо хто бачив їх вживу?
З правої сторони є ще четверте, а трохи ближче до Стрия ще до 40 шт. видно.

Ти ці мав на увазі? Виглядають як давно недіючі і зарослі. Спочатку убв подумав навіть на відстійники
#2155
Плани / Re: Ялинка-2011
12.12.2010 12:16:07
А чо б її не посадити в центрі? Най би си весь час росла... Та й зрештою, мало в нас ялинок в місті? Краще поприкрашати їх. В сумі це дасть значно святковіший настрій, і можливо навіть менші витрати. До речі, ялинку біля Оперного совєтська влада ставила ше навіть в 50-их роках. То може варто змінити традицію, або краще її скасувати взагалі?

Особисто мені наша ялинка ніколи не подобалася, якась шкарадна та некрасива. Та й, думаю, не тільки мені. То ж може не варто її щорік ставити, підтримуючи ще Совєтську традицію? Думаю якби Львівська мерія зробила свідомий крок і заявила що не будемо ставити ялинок і точка вкупі з жорстким контролем на привокзальній - це б дало суттєвий ефект + позитивний піар місту.

(Фото з Львівцентру)
#2156
Тут в дорбре здавалосі знайоімй царині Стрийської траси є якісь три крути схожі або на Обєкти ленд арту, або якісь камяні карєри, правда невідомо чого такої форми. В кого які є варіанти? Мо хто бачив їх вживу?
#2157
Надибав ще дві знимки в альбомі Taras Globetrotter
#2158
Цитата: Roy від 11.12.2010 15:48:54
з його слів підвищеної радіації там немає, все в межах норми.

Цинічно і по дитячому. Але направду, шкода що там нема ніц підвищеного та небезпечного :(
#2159
Дякую! Дуже цікаво! Думаю нfйближчими днями поїдемо і переміряємо :) Від мене + за цінну інформацію.
#2160
Виклав ці ж знимки на Пікасу. Там всі вони попорядку, + додав знимку ТИсовця.