Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2161
Останнім часом ловлю себе на ностальгії як колись ходив з пивом по вулицях і ніхто мну не рухав. То в політех з пивом пройдусі, то коло гуртяг походжу, то в парку посидимо. Друзі так і казали шо побачити мене без пива можна хіба на роботі :) Ото були часи :) А шо зараз? Крокуємо в Європу, купа обмежень. Люпко не дасть збрехати як я в 2005 році казау що зараз в нас дуже кльово жити. Бо можна робити практично всьо і свободи маємо значно більше ніж "розвинуті країни". І що ніц нам не треба тут мінєти. І в америкосів слюньки течуть, коли розповідаю як живеться в "країні третього світу"... Не вважаю що в цілому в нас гірше ніж денебудь інше. Може окремі речі  - так, але ж є аналогічно що в нас краще. То ж в загальному рівновага зберігається.
#2162
Плани / Re: Ялинка-2011
10.12.2010 17:27:49
Схоже на Сколівські Бескиди... Ви намет спеціяльно для фото поставили - чи справді ночували в цьому місці?
#2163
Вертаючись до теми затронутої Міреком. Прочитав про таку от штуку Суттєво менші габарити при практично тій же ємності. Також ціна обіцяє бути хорошою, раз зходу вона не є високою. Мо колись свою Таврію на Електромобіль перероблю... :)
#2164
Зацікавивсі я якось якби воно виглядало мова програмування не на англійській. Виявляється така була для ЄВМ Наири в Союзі. Виглядало досить таки сексуально!

"
Пример. Решение системы линейных алгебраических уравнений.

i=3  j=4  
a i=2  x
1  допустим  i=0
2  допустим  j=0
3  введем  aij
4  вставим  j=j+1
5  если  j-3?0  идти к  3
6  вставим  i=i+1
7  если  i-2?0  идти к  2
8  программа  су (a  3  x)
9  печатаем с 5 знаками  x0  x1  x2
10  кончаем
"
#2165
Вітаю Lesyka! Хоч я тя особисто і не знаю, але судячи зі звітів і фоток ти класний чувак! Бути тобі щасливим і не думати ні про шо :)
#2166
+2 до усних привітань
#2167
Круто і приємно. Що таке PR для невебдизайнерів тут Звісно то всьо дуже умовно, багато сайтів займаються саморозкруткою, спеціально кидають себе на інші і все таке. То ж зациклюватися на PR, як і на "Рейтингу" на форумі не треба. Показник важливий, насамперед, для розміщення реклами. Чим вищий - тим більше за неї можна взяти. А нам то нідочого.
#2168
П Р Е С - А Н О Н С

Львів'ян запрошують у підземелля

В неділю, 12 грудня, о 12:00 Громадська Організація "Підкова" спільно з Львівською міською радою та туроператором "Крилос Ком" (www.vidviday.com.ua) проведуть екскурсію "Підземелля древнього Львова" в рамках проекту "Львів для львів'ян".
Підчас екскурсії можна буде відвідати три найцікавіші львівські підземелля. Це підземелля колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, в якому доступними для огляду є рештки княжих мурів (ХІV ст.), фрески (1741-1742 р.), різьблений алебастровий саркофаг (ХVІІІ ст.). Опісля можна буде завітати до величезних підземних галерей та залів церкви Преображення Господнього. А закінчується екскурсія в Аптеці-музею "Під чорним орлом", в підземеллях якої відтворено кабінет алхіміка.
Екскурсія проводиться Художнім салоном "Равлик" (www.ravlyk-art.com.ua), який бере участь в урядовій програмі відновлення історико-архітектурного середовища міста Львова, закінчив ремонтно-відновлювальні роботи підземель костелу єзуїтів власними коштами для виставкових залів художньої галереї "Равлик". В результаті створено новий екскурсійний об'єкт у Львові.

Запис на екскурсію: Андрій, (032)-260-04-10 (службовий), (063)-628-68-39, (097)-346-38-51, vidviday.com.ua@gmail.com.
Докладніша інформація: http://vidviday.com.ua/excursion/800

Довідка.
   Проект "Львів для львів'ян" проводиться з метою популяризації серед мешканців міста маловідомих туристичних об'єктів Львова. Учасники проекту ознайомляться з новими екскурсійними маршрутами, пам'ятками, музеями, які як правило, залишаються поза основними туристичними шляхами, але є цінними і важливими для формування цілісної картини Львова.
   Організатори сподіваються, що в результаті реалізації проекту мешканці міста будуть з великою пошаною і любов'ю ставитися до Львова, збережуть його культурні та історичні надбання для наступних поколінь.
   Організатори проекту: Львівська міська рада, ГО "Підкова" та Туроператор "Крилос Ком" (www.vidviday.com.ua).

---

Від мене. Якшо в равлику були всі, то решта підземель варті відвідання. Також цікава ілюстрація використання ГО для організацій екскурсій. Не люблю масовок. Але якшо хтось піде з ними і потім викладе фото з тих підземель - буду дуже вдячний!
#2169
Цитата: Bottlehunter від 06.12.2010 21:43:20
акумуляторні батарейки в Україні взагалі не утилізують. Треба їх складати в торбу і везти під Москву

Там і висипати десь в "бєрьозавам лєсу"
#2170


Помер Ян. Думаю всі го вєділи, без нього жоден фестиваль не обходиусі. І помічали та запамятовували більше, ніж багатьох артистів. Сидів си тихо мирно спокійно плів расточки. Ще любив коли го пригощають пивом, пив так, жеби обовязково текло по бороді та одягу. Казав шо "то панти". Завжди мав хороший настрій і фотоальбом з голими кубітами, розмальованими квітками, який залюбки показував всім охочим. Любив розповідати про свої мандри фестивалями, про себе і свій світогляд.

Вічна йому память! Його мені не вистачатиме :(

#2171
Можна розділ перейменувати на просто "Знахідки". Але тоді ще менш зрозуміло. Горища можу дописати в опис розділу
#2172
Немаю нічого проти. Назва робоча, приймаються кращі пропозиції. Про це зверху написано.
#2173
Це тому, що Повідомлення з Полтвою викинули в Смітник. Відповідно формально воно є останнім повідомленням. Але пости зі смітника не відображаються в Останні повідомлення. Тому і здаєтья шо глюк
#2174
Ще раз всім дєкую!!!!
#2175
Ще один глюк. Наприклад в цій темі фото пантери непроватермарковані. Хоча старіші фото - так. Те ж на постах в Знахідках. Таке враження шо на більші фотки воно додає ватермарк, а на менші - нє. Може в тому і є сенс, коли ватермарк займатиме пів фото. НЕ знаю.
#2176
Ще раз всім дякую. То хіба знову треба народитися, жеби тойво всьо встигнути виконати що ви ми ту набажали :)
#2177
Як багато хто встиг помітити - в нас зявився новий розділ: "Історія в Землі" Він присвячений питанням металошукачів, копу, місць і всього що з цим повязане. В нас вже досить багато матеріалів по цій темі, тож логічно мати їх всіх в одному місці.

Довго думав як назвати розділ, шоб було лаконічно і точно описувало цей напрямок. Покишо найкраще що спало мені на думку - "Історія в Землі". Другий варіант - "Металошукачі, місця, знахідки" здався мені якимось костурбатим. Наразі зупинимося на цій назві, а далі буде видно. Про місце для розділу: як підрозділ до "Краєзнавства та Історії" було б логічно. Та мало хто її там бачитиме. Тож я закинув в загальний розділ, попередньо перемістивши "Гумор" у "Всяке різне", жеби головна сторінка форуму не була пшистко довга. Сподіваюся решту адміністраторів зі мною погоджуються.

Про ідеологію розділу. Багато є розмов про ЧОрну археологію і правовий та моральний аспект копання. Інформація, викладена на форумі, до грабунку і розкрадання могил не має жодного відношення. А лише сприяє поглибленню наших знань  про історію, викопуванню з землі речей, до яких археологи ніколи так і не добралися б і просто цікавому проведенню часу на свіжому повітрі. То ж прохання відкинути комплекси та так до цього і відноситися.

Якщо ніхто не заперечує - модератором розділу буде Рой. Нехай не ображаються всі решта копачі, з більшим досвідом, кращими знахідками чи крутішими металошукачами :) Це тут ні до чого. Він був ініціатором ідеї, він має достатньо часу та бажання, активно копає.

Тож цікавих місць та знахідок, росту та розвитку розділу!
#2178
Оооо, всім дякую!!! Приємно що є стільки друзів, шо памятаєте, не забули :) Думаю в понеділок буде гарна нагода виставити :)
#2179
На ЗахідНет вийшла стаття про Полтву Фото як завжди зпіхвені. Вже їм написау

UPD: Через кілька днів виправили. Приємно. Дякую! За два з половиною роки Полтва з маловідомої річки під бруківкою перетворилася на цікавий, гарно вивчений та описаний обєкт. Зараз про неї знають, нею цікавляться, за неї переживають. Приємно .
#2180
Читай тут