Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2461
Фото, звісно, добрі. Але дай мені, будь-ласка, відповідь. Яке інформаційне навантаження несе твій пост? Я б попросив доробити його до загальноприйнятого рівня, як звіти в інших користувачів. Думаю інші учасники форуму зі мною згідні.
#2462
Молодці. Тепер якшо тобі хтось казатиме: "Полізли в гори" зможеш сміло з нього кепкувати. Бо ти по горах бігаєш, а не лазиш :)
#2463
Молодці. Фоткали телефоном? Ну і тоді детальніше, шо бачили, шо цікавого..
#2464
Буду також!
#2465
Управління екології та благоустрою ДП «Боднарівка»

Може почати треба з себе?
#2466
надибав гарні фото з Полтви тут І ше чуваки умудрилися ментам в лапи попастися. Бідолахи :( Але з цікавого - перебігли вони Полтву прямо по течії. Правда на фотках видно як мало там води. :)
#2467
дещо тут

Всі пишуть шо то штучні руїни, ше досі час від часу їх волонтери допідбудовують.
#2468
Був вчора в легендах. Дууууже сподобалося. Напевно тому, шо є окрема кімнатка присвячена Полтві. :) По центру полтвовізор в якому постійно крутиться картинка з Полтви. :) На стінах вже відомі нам фотки з Полтви, хімза, протигази, весла, різнокольорова таранька. намальована стара карта Полтви. Короче трушно. Якшо не діґґерська кнайпа, то хоча б маємо діґґерську кімнату :)

Ну і взагалі сама кнайпа як кнайпа дуже хороша, зроблена в стилі будинку коминярів-сажотрусів. Є 7 кімнат, кожна присвячена своїй темі. Крім Полтви є ше Львівська бруківка, Леви, книжки, годинники. Можна видертися на дах, а потім ше на комин. Звідки відкривається дуде незвичний ракурс на Львів. Одним словом зачот власникам!

Зараз кімната виглядає вже зробленою. Але людей там чомусь не пускали. думаю за кілька днів відкриють. Ну і шо цікаво, це вода. навіть під час дощу вона, чомусь, не піднімалася вище бортиків. Тобто лише на півметра вище ніж завжди. Думаю цікава атракція буде у відвідувачів - слідкувати за рівнем, хто побачить вищий. До речі, художник троха лоханувся з картою, на ній не влізлося місце, де розміщена камера :)

З відкриттям цієї кнайпи завіса таємничості над Полтвою є знята :)
#2469
Привіт. Думаю доречніше було б пошукати на www.rock.lviv.ua там більша ймовірінсть натрапити на них :)
#2470
Ага. Для інформації: відкривається лише середня частина. Але він має і переваги над Білою Скелею: вхід зразу на високу ділянку тунелю де не треба пригинатися і нема води.

Також маю одну цікаву новину. В Полтві встановили камеру і прожектори. Так шо ділянку біля Оперного де шнурок тепер можна проходити навіть без світла. Відео з камери транслюватиметься цілодобово в нову кнайпу від іФесту "Легенда" шо відкрилася біля Жидівської. Так шо маємо ТРУ дігерське місце зустрічей. :) Відео не крутитиметься всяким органам. Зрештою, не думаю шо ППС-ники захочуть туда спускатися. А на поверхні чекати нецікаво, бо невідомо де ми вийдемо. Також довести факт правопорушення без забороняючих таюличок на всіх входах неможливо.

Так як камери і прожектори встановлювалися за сприянням адміністратції, Прохання до всіх хто читає цей форум. Бережно ставтесь до цього обладнання. Не нищіть, не крадіть, не ламайте і не закидуйте гамном. Все таки це крок до Європейського міста. А диких місць нам ітак вистачить. Ше досі не дослідили Сахарова і Личаківську.

Нині спробую домовитися шоб зробити відео коли починається дощ. Думаю вийдуть бомбезні кадри.
#2471
Вітаю! І почастіше заходь на форум!
#2472
Ок. Дякую всім за інфу. Мо хто має фотку шо там за будинками обсаджено деревами?

ПС: подумав: а мо і ми коло хати такий знак поставити...
#2473
Хто знає шо це за обєкт на вулиця Вінниця 1 ?

Лінк на Вікімапію

Навколо таблички висять шо проїзд заборонений. Навіть в лісі. Але ззовні звичайні будинки, нічого такого. Хіба шо троха стоять в стороні від решти. І дорога до них йде явно не міського значення, так ніби то якесь село. Ну і зверху видно шо шось деревами обсаджено, так часто в ВЧ роблять. Мо якийсь пункт на кабелі сидить, чи ше шось... Я, як законослухняний громадянин, на знак їхати не хтів, тим більше вдень :)

Буду вдячний за інформацію!
#2474
Вуйкостан
#2475
Цілу ніч і день падав дощ. На літачки не поїхав, то вирішив хоч Полтву сфоткати.

На Липинського - дупа, води мінімум на метр вище і валить з шаленою швидкістю. Ось відео



І то саме в цей час падав середній дощ, не максимально можливий, щітки автомобіля працювали в переривчастому режимі, а не на повну.

Рівень на виході коло очисних десь на два метри вищий ніж мав би бути. Можна бачити недавній слід від води, троха вищий ніж теперішній. Бо саме в цей час дощ призупинився.

Зрозумів шо вони мають на увазі, коли кажуть "по коліна в воді ходять". Бо так і є.
Станція первинної очистки вся в воді. Основна маса лимончиків, презервативів та лушпиння тече без зупинки прямо в Балтійське море.

Так що будьмо уважні! Слідкуймо за прогонозом погоди і станом власної дупи, перед тим як лізти в Колектор. Бо навіть невеликий дощ піднімає там рівень води. А сильний спричинить повне затоплення і повітря для дихання не залишиться. А ше є ефект лійки. Якшо дощ раптово починає падати на великій території, утворюється хвиля, так шо навіть зубами за бетон не втримаєтеся.

#2476
можна і дорвше. але 10 хв зазвичай хватає по горло а може і вище :)
#2477
соррі, очепятка :) Тільки не подумайте шо я хтів барижничати. До речі, можна потім в Черляни, а також ковбаски посмажити
#2478
Гумор / Re: Смішне Відео
15.05.2010 19:08:53
http://vkontakte.ru/video14816735_129982351 Відео жесть. Знято телефоном, як дівчина хотіла виграти конкурс :)
#2479
Так і є, якшо ти йдеш вчитися на курси пілота. Там тільки пальне. А за разові польоти - всі так беруть.
#2480
Завтра якшо буде погода їду політати на літачку в Цунів. Якшо кому цікаво - паадйте на хвіст. Коштує 80 баксів 10 хв. Але задоволення ше то!