Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#845
Тут основна сторінка ультрамарафону.

В рамках підготовки до пляжно-нудистського сезону я записався на 42км. Є і менші і більші дистанції. Кожен може знайти під свої можливості. Бігтимемо нещодавно прокопаним тунелем, що додає цікавинки події. Ну і де тунель та підземелля - там і Експлорер! :) Так що приєднуйтеся!

Щоб покінчить з бодуном, пробіжись із Риштуном!





Карта Маршрутів
#847
Акція пройшла успішно. Дуже вдячний Сталкеру що він прийшов і допомагав. Звіт тут
#848
Вчора було завершено розчистку від будівельного сміття тунелю що йде під залізницею і дорогою. Це в районі залізничного моста через дорогу на вїзді в Винники. Тепер можна пройти чи пробігти зі сторони Чортових скель у ліс Вульки не перетинаючи дорогу.

Дякую LTRC і його команді за чудову ініціативу. Було приємно троха покопати разом. Тут є як воно було до того.

Стан до нашого приходу


В сумі було 7 чоловік


За дві години інтенсивної праці винесли купу тачок битої цегли та пластикових пляшок


В паралель з тачками працювали відрами


Єдина цікава знахідка


Проміжний етап


Майже вся наша команда


Провірка тунелю на прохідність


Там де йде дорога тунель троха просів, треба прикріпити тут подушку щоб хтось бува не вкохався головою


Готово! Вибачте що не позамітали


Частину землі ми вивозили в Австрійський тунель який продовжує ці кільця. Щоб забіг був плавний і спорсмени не поламали собі ноги на тих каменях


Разом ми сила!


Карта для всіх бажаючих. Тепер треба донанести цю стежку на Вікімапію. Хай народ користується





#849
Дякую за точку! А є фото самої затопленої шахти зверху?
#850
Цитата: graveDigger69 від 03.04.2019 09:34:39
а нащо ходити ще раз на лаз коли ти там вже був? і по два рази на ту саму щоглу лізти

Умм, руки чешуться тебе забанити назавжди за порушення кількох пунктів правил, але відпишу. А зараз усне попередження.

А навіщо з дівчиною займатися сексом вдруге? Хіба одного разу не досить ? ;)
#851
Що то все нічні та нічні фотки. Успішно злазивши на ЛАЗ я був озадачений. Якщо прийду зараз на роботу то начальство подумає що я ненормальний. Тому вирішив ще троха пофоткати вже боянні обєкти. Світлини вийшли інакші, більш інформативні...





Ці памятники на фоні Сихова це просто чудо :)












Старався зробити лице схоже на Васіча коли його фотографують


Вагіни на Лугандонській :)


Щойно фоткав той кран з іншої сторони


Клозельники


Хімічний Завод


Всевидяче око Саурона






гамнОфіс Срайпеса і Катєльня Чорного Кочегара




Крадибанк


Податкова і труби ТЕЦ


Мені б такий вагінчик щебеню дорогу підсипати :)

#852
Дах "Одягу з Європи" і "Туалету Керамічної плитки". Наверх йде гарна драбина. Низьким зростом прийдеться підстрибувати до неї.



Руїни енергоблоку ЛАЗ :)


Видавництво Вільна Україна


Символ Району




Споруду зараз орендують багато малих ПП, так шо з фінансами в них не дуже. З кращих часів, коли тут продавали побутову техніку, на даху лишилися сенсори руху. Але по мене ніхто не вийшов. З чого робимо висновок що вони або відключені, або часто дають хибні спрацювання вранці зі сходом сонця, або їм на них просто пофіг. Або все разом :)
#853
Щойно списувався з хлопцями. Все в силі. Завтра троха полопатимо :)
#854
Цитата: STALKER від 01.04.2019 23:45:57
Підійду то під носом.

Супер! буду їхати попри тебе можу підібрати.
#855
Результати Голосування просортовані за загальним балом.

Клікніть щоб все гарно роздивитися :)


Якщо подивитися на автогенерований бал то він доволі точно корелюватиме з тим що люди проголосували вручну. Тобто на майбутнє можна використовувати його як метрику.

В топчику є Полтва, Лощина, Цитадель, Телецентр, ЛЕП, ЛАЗ(включаючи майбутні мега-звіти), Стебник, Крокуючі Екскаватори і Чорнобиль.

Дрогобичька Солеварня хоч і не увійшла в десятку по загальному балу, зате всі за неї одноголосно проголосували по 10. Думаю це вагомий аргумент.

Поки шо робоча назва залишається "АльмаНах Дослідника".

Roy -> До роботи! Я вже в відклав гроші на 20 примірників :)

Буде потрібна допомога - кажи. Ну і тримай нас в курсі як воно просувається.
#856
Добру справу робите! Я буду орієнтовно на 19-00. Все таки скучив за тру-діггерством :) Можу дві годинки покопати. Матиму тачку і дві лопати. Візьму з собою лобковий ліхтарик.

Народ, приєднуйтеся! Там орієнтовно 5 кубів землі залишилося вивезти. Пропоную в середу познайомитися і почати копати. Скільки встигнемо стільки встигнемо. А далі по ситуації запланувати на якісь вихідні.

Це тут, правильно?

Докину сюди ще кілька ваших же фоток.






#857
На цей раз тут є Таз, Полтва і кЕксплорер :)

Вибори Чорного Кочегара

«З ранку пиво робить диво», - подумав Чорний Кочегар (ЧК) та й пішов у магазин коло заводу. На прохідній висів плакат з надписом «Новий курс країни 36,6». Поруч на плакаті красувалася велика фотка Вахтьорші (Вах) з жирним розплетеним волоссям.

«Це як, за один дОляр вже 36.6 грн проситимуть???» - подумав ЧК, - «Може піти поповнити заощадження, поки ще не пізно?».

Як відомо, у галичанина існує три фінансових стани:

1 - Є гроші
2 - Немає грошей
3 -Треба продавати долари

ЧК лиҐнув си пива і роздуплився, що це ж настали вибори директора заводу! Тому вірити всім цим лозунгам не можна.

На виборах було два реальних кандидати і купка сан-технічних. Найбільші шанси мали Горох, діючий директор заводу, та його давній опонент – Вахтьорша з прохідної. Гороха всі добре знали за його пердьож, що туманом накривав територію заводу. Аж деколи на Варті писали про сморід у Львові, який невідомо звідки береться. Робочі біля станків стояли в стиряних з їхнього ж бомбосховища протигазах. З часом вони навіть навчилися пити не знімаючи протигазу! А чому б і ні! Вугільний фільтр непогано очищав сивуху, тому зранку голова менше боліла.

Вах не перділа, хоч і мала таку здорову дупу, що аж не пролазила в турнікет на прохідній. Спеціально для неї на завод був прорубаний окремий прохід. За відкат Вах випускала крадіїв без перевірки, через свій ходок. Вибори Вах таємно фінансував директор танково-автобусного заводу (ТАЗ) Чуркін, давній ворог Гороха.

Території двох заводів розділяла вулиця Лугандонська та прилегла до неї залізниця. По колії, в основному, їхали вагіни з людьми та краденим лісом. ТАЗ випускав броне-автобуси, незмінні ще з часів закінчення війни. Клієнти знали про їхню «високу» якість, тому вимагали аби автобус їхав до них своїм, а не колійовим, ходом. Через це схабарити на ТАЗ-і не виходило. Чуркін люто заздрив Гороху який, замість стиряного шоколаду, завжди міг продавати пресований кал.

Чуркін задумав підступний план. Він допоможе Вах стати директором. Коли та доведе завод до банкротства, то Чуркін прихватизує його за безцінь. Тоді замість шоколаду їм доведеться випускати туалети до автобусів Нео-ТАЗ. Це включатиме розробку давачів зайнятості бильця, проектування вимірювачів рівня сцяків та калібрування сенсорів смороду в кабінці. В його рідному ТАЗ-і ніхто цього робити не бажав.

За Гороха завод не те щоб процвітав, але точно тримався вище рівня Полтви. Шоколадки йшли на оборонку, вільні площі під ІТ офіси для «Дубових Мікросхем». Зароблені кошти вкладалися у дешевий самогон для працівників, а їх зайва енергія витрачалася на боротьбу з ТАЗ-ом. На місці вже пустих бомбосховищ Горох побудував ЖК «Клітка». У підвалах, що поруч, почали зводити клініку з Полтво-терапією. Ніби все добре...

Та Вах заявила, що коли її виберуть, то прохідна рахуватиме день за два. Що вона понизить поріг хабар-детектора на виході втричі, а корупція буде лише по перерахунку. Також вона пообіцяла відкрити на заводі філіал OLX і Нової Пошти, для ще зручнішого розхабарювання активів.

Чорному Перегару було би пофіг на всі ці вибори, якби Вах не мукнула про наполовину дешевше опалення. «Та це ж повний жіночий орган в чоловічому роді!» - думав ЧК. Це ж йому прийдеться зі своєї кишені доплачувати їм за тепло! Тому ЧК вирішив завадити Вах перемогти на виборах.

На заводі існував гурток хуйдожньої самодіяльності. Її керівником був пан ГЕ. Він давно мріяв крутити свою «Чорну руту» з усіх гучномовців заводу. Цілодобово. Знаючи це, ЧК легко переконав ГЕ також взяти участь у виборах нах.

«Перемогти популіста може тільки ще більший популіст», - казав ЧК. Тому головними лозунгами його кампанії були «Директор – слуГе заводу» та «Вісім вихідних на тиждень». Ге зробить надбавку за нетверезість, а опалення буде безкоштовним взагалі. Бо Ге заставить Гороха виробляти біогаз. Завод перейде на Agile. Замість нарад та планерок, де нема як випити, усі задачі етикетками висітимуть на склі прохідної. Задачі закриватимуть Вах огляд і, тим самим, полегшуватимуть вихід з награбованим.

Поки Горох та Вах шукали агітаторів, палаточників, об'єднувалися у всілякі шлакоБлоки та готували армію тітуханів; ЧК застосував схему «Рукавичка». Він прописав в Катєльні всіх, хто бажав закосити від армії. Завод рахувався стратегічним об'єктом, тому на військкомат було пофіг. За це косарі мали поставити свій голос або за Ге, або за Гороха.

Явним прихильникам Вах, а саме відділам кадрів, клінінгу та комплектації, - ЧК посеред зими вимкнув опалення. Як наслідок вони захворіли на гриппер і просдудіфіліс, та на вибори не пішли. Потім ЧК «спалив» на кЕксплорері дирку-залаз на територію ТАЗ-у. Чуркін перестав втручатися у їхні вибори, бо тепер мусів ганяти всяку школоту по власних необ'ятних просторах.

Та працівники заводу все прекрасно розуміли. Що нАвалон і Жлобус, будівельні компанії Чуркіна, віданексували у Гороха землю під свої новобудови. Що Вах була німфоманкою і тільки й мріяла про поглиблений огляд в каптьорці. А Ге він і в Полтві Ге.

Вибори пройшли спокійно і всі з нетерпінням чекали на підрахуй. Та Його і отримали. Бо лише два голоси були за Гороха, один голос був за Ге і один - за Вах. А всі решта бюлетені виявилися зіпсутими широким написом від руки: «за ЧК».



#858
Хтось накекав і видалив тут свої старі пости. Звісно шо можна було б все відновити з бекапу бази даних. Бо в інтернеті, як відомо, нічого не пропадає. Але вже хай буде як є.

Додам троха своїх світлин зроблених вчора з авто. Не мав багато часу там лазити. Але вхід на територію вільний. Люди виглядають привітні. Думаю при нагоді можна напроситися всередину.

"ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ІНФОКОМУНІКАЦІЙ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ЗВ'ЯЗКУ ІМ. О.С.ПОПОВА"







І репост кількох фоток з Вікіпедії поки їх і там не потерли. Думаю репостити з вікіпедії цілком законно якшо вказувати джерело.







Судячи з аналогових осцилографів вони працюють на передовому краю науки :)
#859
Цитата: STALKER від 26.03.2019 22:15:15
А в неділю на вибори.

Ідеальний час кудись лізти! Охорона теж голосуватиме, а міліція охоронятиме урни :)

Буду ці вихідні сидіти з Дзвінкою. Нікуди не їду.
#860
Маю багатий досвід авто-подорожей на Будапешт. Центр Львова - Центр Будапешта займає 8 годин +-30хв. Ніколи довше. Пробки на кордонах найкраще перевіряти по гугл мапс. На Закарпатті широкий вибір пунктів перетину, це не Польський кордон. Стоятимеш хіба якщо Чорний Кочегар компутори там попсує.