Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Блондинка в кедах

#242
Чудеса сучасного тюнінгу, або може я чогось не розумію?!


#243
Схоже на якийсь бред...
Чому в статті фото не Львівських колекторів і чому на інших інформаційних Львівських сайтах нічого про це не пишуть?!
#244
Вітаю!!!
Гарна лопатка монеток  :)
#245
Підтримую, +1 за похід в медунівер
#246
Lesyk, нахаляву і хлорка - цукор ;D
#247
Ага,  колись ще маршрутку викрадали з пасажирами ;D
#248
У п'ятницю ввечері невідомий викрав трамвай і протаранив ним будинок, розташований на перехресті вулиць Замарстинівської та Гайдамацької.
В результаті аварії ніхто крім будинку і трамваю не постраждав.
Міліція почала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).
Детальніше читайте тут
#249
Вчора випадково надибала ось такий сайтик з старими фотографіями нашого міста.
Серед них знайшла фото з ватермаркою Еxplorerа.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30828
#250
Молодці, гарний звіт і фотки цікаві. Надіюсь безпорядку ви на заводі не дуже добавили?!  ;)
P.S. Navara, навіщо тобі ті пробірки?
#251
Моя бабуся теж колись жалілась, що у неї завівся домовик-пустунчик, який вночі наливав на плиту води. Після детального дослідження присутність домовика вдалось спростувати. Ним виявився старий чайник в якому гріли воду. Через іржаве дно вода сочилась і за ніч її натікало достатньо  :)
Тому, вважаю, що переш ніж говорити про аномалію і привидів, слід спокійно оцінити ситуацію, адже в більшості випадків можна знайти логічне пояснення.
#252
Цікава місцинка. Я за, якщо мої 50 теж поїдуть :)
#253
Плани / Re: Лощина. 23.02.13
18.02.2013 18:06:22
А й справді, що Ви всі налетіли на Woody.
Він молодий, ще не досвідчений, але повний потенціалу explorer. Давайте підтримаєм його. Хлопець молодець - організовує вилазку, потім напише звіт, прикріпить цікаві фото...
Woody, не ображайся на них. Сарказм - своєрідне бойове хрещення.  ;) Бери бахіли або гумові чоботи, explorer в BOSSах - не солідно, і вперед на пошуки сенсацій, але акуратно. Хлопці праві - 23.02.13 коло  Лощини може бути людно.

P.S. ставлю + авансом   ;)
#254
        Нарешті відбулась довгоочікувана поїздка в Атлантиду, яка до останнього моменту була під великим питанням.  Але цікавість взяла гору і ми, не зважаючи на погодні умови і інші фінансово – простудні фактори, вирушили до с.Завалля.
   Приємно здивувала дорога. Вона не була настільки жахливою, як нам її описували інші водії. Нам повезло – траса була засніженою і ям майже не відчувалось, а дерева і хатинки милували око своїм білим кожушком. 
        7 годин дороги і наша пані Наташа GPSівна каже, що ми приїхали.  Швиденько переодягнувшись у відповідний одяг та перекусивши вирушаємо до печери.   Велич кам'яного світу Атлантиди мене манила з перших розповідей Le-i-3o . Дуже хотілось її оглянути, адже маю досвід спуску до печер Тернопільщини (Оптимістична, Славка, Озерна...). 
        Оглянути печеру ми змогли тільки після того, як дали клятву на «Священній книзі спелеолога», яку окремі з нас, і я в тому числі, ледь не розвалили.
        Печера бомбезна!  Милує око величезна кількість кристалів різних за розміром, кольором та формою, унікальні кришталеві квіти, натьоки, плафони, гіпсові сталактити... Величезна кількість кажанів висять тюльпанчиками в залах з таємничими назвами: «Радості», «Динамо»,«Золотої осені», «Казка», «Ніжність», «Пам'яті Рогожнікової» .  Le-i-3o  старався нам розповісти історію відкриття більшості з них.
   В одному із залів Руфус зміг перехреститись і  біля підземної церкви зліпленої чиїмись умілими ручками. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sanct...
Можливо це саме в цьому місці під землю пішла сільська церква, яка за легендою «завалилась» і тим самим дала назву селу «Завалля».
Мали можливість покататись на глиняній гірці, поповнити колекцію зубних протезів дракона, народитись на світ.
   
        Підсумки спуску, вірніше підняття в печеру: враження залишились позитивні незважаючи на синяки на колінах і викид адреналіну при спуску по канату в слизьких рукавичках.
        Мінуси: в таку поїздку потрібно їхати мінімум на 2 -3 ночі.
Судіть самі:
1.   Гостинна спелеохата ХСК Атлантида ну просто мааанить своєю польовою банькою.
2.   На території села і округи є багато ДОТів і ДЗОТів.
3.   Не ввічливо не заїхати в гості до Кудринецької Кізі.
4.   Замок і архітектурні цікавинки Кам'янця - Поділського та інших населених пунктів, які траплялись маршрутом Львів – Завалля, залишились не дослідженими.
#255
А ще - це дуже хороше органічне добриво. В неті пишуть, що продають його по 2.50  - 5 грн/кг

Непогана ідея для бізнесу  "з нуля" :)
Шуруєш собі з мішечком на вул.Франка 71 (колишній магазин "Дари Моря")... і встигай підставляти мішечок

P.S. з вас +1 за ідею ;)
#256
25 січня - Тетянин день, день студента.
Вітаю вельмишановного Studentа з його, можна сказати, професійним святом ;) Студентського фарту тобі і халяви!!!
Також вітаю всіх Тетян - форумчанок, якщо, звичайно, тут є такі з іменинами.
#257
Було б ще цікаво відвідати Ужгородський замок та дерев"яну церкву Архангела Михаїла (Шелестівська церква), що була збудована у 1777 році
#258
Обговорення / Re: Зубра
24.01.2013 16:20:49
Знайшла цікаву статтю про "Порт двох морів".
http://zik.ua/ua/analytics/2012/08/02/361758
#259
Обговорення / Re: Зубра
24.01.2013 13:37:13
Ставлю заслуженого + STALKERу за роботу.
Детально все описано в трьох частинах-томах, карти, фото, відео... Супер!
Цікаво, чи колектори р.Зубри,  в силу того, що з"являються несанкціоновані підключення з приватного сектору, на запах дуже вдрізняються від колекторів р.Полтви?  ;)
#260
Зі всією тією "кашею" з шапками та фотіком забулись мо подякувати колективу пабу Underground за гостинність, Модераторам за організацію, а шановному Studentу за бочку пива.
Свято вдалось на славу!!!
P.S. хто має пристойні фотки - викладайте, не соромтесь ;)