Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#361
Соррі, продано наступного дні після мого допису. Тему закрито
#362
4+ в Лесика також hard to find. Дуже. Зрештою, кров приймають не лише на Пекарській. 2+ років тому здавали кров із Стефком(a.k.a. BottleHunter) на Мазепи у тій великій лікарні - там є станція переливання кровіщи на першому поверсі, причому на мій погляд значно сучасніша, аніж та на Пекарській. Можливо,варто погуглити тамка?
#363
Завжди конає на обмін,принаймі коли -1 рік тому здавав на Пекарській.У мну 1+, допоможу в разі чого
#364
Зелена - Вашингтона ніц не чути...
#365
  Та звісно так само як і будь-якому іншому місті Неньки України. Треба мати визначні скіли, матьору харизму,
дуплитись в темі, а насамперед бути дійсно гарною людиною та кращим колєгою для колективу! А які Ваші скіли/досвід?
  У мене на роботі доволі давно відкрита посада Старшого Клінінг-Менеджера, із незлою оплатою праці
(звісно, як на таку відповідальну та поважну посаду).На даний момент, вже майже після року пітних пошуків, ми не змогли
знайти достойну кандидатуру...Можливо Ви наш Новий Старший Клінінг-Менеджер? Якщо так, ласкаво прошу резюме та рекомендації від попередніх працедавців(якщо такі були) мені у приват. Дякую!

  З.І. Я звісно забув про багато інших речей, котрі вкрай потрібні для отримання високооплачуваної роботи у Найкращому Місті(як-от рекомендація ВельмиШановних Дописувачів eXplorer.lviv.ua та довідка із психоневрологічного диспансеру). Маю надію, колєги доповнять
#366
Цитата: Lesyk від 15.10.2013 21:00:17
Кучкуємся під якоюсь сиреною і насолоджуємось передапокаліптичною піснею?

Це завше кайф як в перший раз!!! Ти сі не волочиш з того?  ;)
#367
Сумніваюсь, що у нас тут багато знавців Кіровоградської області. Можливо, на кіровоградських форумах тобі нададуть більш повну інформацію?
#368
ЦитуватиЗеленим на ній позначено початок потоку-Сорока
Зеленим на ній позначено озера Піскові Озера, вони ж Алтайські чи Франца. Заповнюються водою із джерела, що ось тут, сліди котрого в свою чергу можна знайти орієнтовно тут коло колії на Кульпаркові.

    Особисто не згоден із знайденою картою, де червоним позначено Сороку. Гадаю, якщо вернутись на 100 літ назад ми б побачили на цьому місці невеликий потічок, котрий власне впадає в Сороку. Основна маса води "генерувалась" Піщаними Озерами через притоку, що на карті позначена зеленим. Звісно, то лише моє ІМХО, і ситуація на даний момент кардинально протилежна: більшість частина води стікає якраз через Сахарова до Медика, а не від Алтайських озер туди ж. Оскільки я прихильник історичної правди  ;D то вважаю, що Сорокою має називатись наступний маршрут: Кульпарків (не факт, що зараз знайдеться) --> Алтайські Озера --> перетинаємо Чупринки(Пушкіна) --> через Лісотех та приватні забудови до Медику (зливаємось із притокою, що на карті позначена як "Сорока") --> далі вул. Кастелівка --> вхід униз -- і далі по карті.

    Якщо хтось апелюватиме до історії, що викладена на Вікі (Парк був облаштований у 1960-ті роки на місці зруйнованого ландшафту) можу сказати, що так дійсно і є - парк був облаштований, але озера були там значно раніше: давня назва Піскових озер – озера Франца, назва виникла від прізвища власника цих земельних ділянок і фабрики гіпсу, відомого львівського промисловця ХІХ ст., виробника гіпсу Юзефа Франца. Назву Францівки мала дільниця між вулицями 29 Листопада та Кшижовою. Детальніше на ЛьвівЦентрі


#369
    У далекому серпні 2009 помер Кузя, кумир, якщо не мільярдів, то точно мільйонів. На жаль, тоді окрім Golem'a та мну нікт попрощатись в Dзигу не прийшов (звісно судячи із дописів тутко та власних спостережень).
    12 жовтня 2013 року о 12:00 на Личакові має відбутись відкритті пам'ятника Кузі (ще репост тут).
    Чи є бажаючі здибатись коло Центрального входу на Личаків в суботу, 12/10/2013 скажімо о 11:40 із метою вшанувати генія, і без перевершення Велику Людину?


Тож 12.10.13р. О 12-00 годині на Личаківському кладовищі (поле # 50), буде нагода згадати Сергія, вшанувати його пам'ять і сказати: "Дякую, Кузя" – кожний за щось своє...
#370
Вітаю дядька Roy'a із ДН, щастячка та здоровічка, усяких благ!!!
#371
  Яка країна - такі і геодезисти  :) Не годні навіть рівно табличку прикріпити  :) Траса на Немирів одразу після с. Коти, ось тут
#372
Продам планшетку:

ТТХ:  ASUS Google Nexus 7 2012  7" IPS (1280х800), NVIDIA® Tegra 3 Quad-Core (1.2, 1024Mb DDRII, 16 Gb, Bluetooth, Wi-Fi b/g/n, 1.2MP, Android 4.1, Li-Ion 4325mAh, Чорний, GPS,G-Sensor


     Детальніше можна поглянути тут, огляд читаємо тут.Стан ідеальний, юзався 3 місяці, усі документи та кабелі включено. За все про-все прошу $150, нахаляву додам оригінальний чохол, що сам окремо вартує $22 (в комплект девайса не входив, докуплявсі окремо). Причина продажу - планую придбання нового Nexus'a о 10-и дюймах.
#373
ЦитуватиЯк зміг, шановний пане Модераторе, як зміг. А по цінах зараз там все вписується в межі 100 грн і нижче.
Дякую! Дуже дивна ціна - мало б вартувати дорожче, відчутно. А саме про які ти ножі говорив? - себто цікавить тип та розміри.
#374
Цитата: Alter від 27.09.2013 17:31:02
Сьогодны просто прозрів із асортименту та цін на Спутниковські ножі. Разду всім зайти, переглянути.

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=49.846254&lon=24.017588&z=18&m=b
Так просвіти нас будь-ласка! Свої брав (у залежності від типу/призначення) від 140 до 300+ грн за штуку, більше року тому. Ще раз зауважу, що жодного разу про це не пожалів!
#375
ЦитуватиСхожі грузинські пекарні з'явилися нещодавно і у Львові, тільки не знаю точного їх розташування.

Ось тут, коло базару на Чорновола, 67. Просто у кіоску побудована туркменська (чи то ба вірменська) піч-тандир.
#376
ЦитуватиДобре, що ви її не пробували, оскільки вона є отруйна + володіє сильними проносними, сечогінними, і блювотними спецефектами. :)

Хто сказав що не пробували? Ще як пробували - і ніц, жодних подібних ефектів не спостерігалось
(можливо, замало з'їли?). Окрім того, дуже смачна, солодка та свіжа. Сергій си навіть до хати бокс
цього щастя набрав.
#377
ЦитуватиДоречі, а де в нас ті ножі у Львові можна помацати і придбати? Якраз треба зміну кухонним провести.
Можеш забігти в гості і помацати. А якшо вже - то в магазині із посудом на кутку Театральної, що
напроти Добробуту. Ну і по факту придбання одразу нести на Братів Рогатинців на початкову рихтовку -
без неї ніяк.
#378
Підтверджую, свої ножі в них і гострю - Братів Рогатинців, 10 (або 12), ось тут - зліва кнайпа, справа - секс-шоп.
До-речі, саме чуваки відти порадили мені додому ножі "Спутник" - українські, в Донецьку (!!!) продукуються. Ще ні разу не пожалів, що їх придбав. Victorinox, гадаю, без проблем заточать (мій Opinel там же гостриться).
#379
ЦитуватиДобавив ще троха своїх грн. і оплатив  хостинг до 17.03.2013.

Маєш на увазі 17/03/2014?
#380
Цитувати
Назбирали аж 1300грн.  :D

Тож дуже добре було б, щоб повна зібрана сума попала до RoMeL'a одразу та у повному об'ємі,
що цього разу (як я розумію) із певних причин не відбулось.Не маю бажання питати чому так сталось-->
мабуть були об'єктивно-поважні причини для цього