Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - _BuR_

#1






Стан ідеальний(лайк нью)2-3 походи.
Причина продажу - мало світла. Куплений був на виграшний сертифікат (500грн) в екстрем стайлі.
(єдине що мож було адекватне купити на ту суму)
#2
Ще один туристичний рюкзак.
Стан дуже добрий.












Є мацюпусінька пропалина)) на боці.
#3
Якщо може в когось пилиться, куплю.
#4

Командорівський рюкзак ще з тієї невбиваємої кордури.
Так виглядає збоку.




Від таких експлуатацій наступні дефекти:

Дві пластини каркасу прорізаються на зовні. (при правильній кривизні рук можна нашити поверх укріплення)

Зашито в похідних умовах в Криму, замість наперстка використовувалась ракушка)))
тримається вже 2рік.

і ще тут (теж прошито власноруч, теж тримається)
Обидва шви на одній і тій же ж лямці, на яку приходиться найбільше навантаження при закидуванні на спину.
Всі решта швів в доброму стані, фурнітура теж.
300 грн.

Теперішній варіант від того ж виробника
#5
Продаю свою камеру Canon 50d
Був міняний затвор роки 3-4 тому, в сервісному центрі цифровичка. З того часу ніяких проблем.
Пробіг 83тис(загальний)
Причина продажу (інша камера)

Є коробка, новий ремінь, якісь шнурки,кришка, інструкція, зарядка - все як має бути,
Додаю також картку CF 4gb, додатковий акумулятор.

Ціна 3800грн.

#6
Продам намет Hannah Target S (б.у.).
Причина продажу: купівля нової.
Намет 2+1.
2 тамбура-входа.
Вага: 3 кг.
3 дуги(фіберглас)


Зовнішній тент має одну маленьку 3-4мм пропалену дзюрку, в самому низу, це єдиний дефект.
Всі замки справні, ліпучки, кишеньки, застібки.все ок.
Дно також ціле.

Внутрішня палатка має пропалене місце з внутрішньої сторони пальником. Розмір 3-5см.


Дуги цілі.
Кілків 10шт.
Опис на сайті

Як завжди доставка по місту незалежним велокур'єром безкоштовна)
#7
Зміст і мета теми наступна.
Якщо хтось збирається щось купувати і це може бути цікавим іншим, з метою заощадження на доставці чи кількості замовлених одиниць товару, пропоную кидати сюди пропозиції, лінки і тд.

Можливо ви не збараєтесь купувати, але вам на очі потрапила цікава пропозиція із знижкою чи ін. вигідними умовами, теж можна про це написати але без реклами і тп.(думаю це і так зрозуміло)

Наразі планую купити посуд і пальник ось тут і сусідній темі автора

Кому цікаво пишіть.
#8
Топова модель серед налобних ліхтариків від БД, куплений в 2010 році в горганах.
Один центральний світлодіод потужністю 3Вт - заявлена дальність 100м (дальнє світло) (три режими)
Чотири бічних (по два) - дальність 23м (ближнє) (три режими + режим моргання)
Є індикатор заряду на задньому батарейному блоці.
3 батарейки АА
Опис з сайту БД















Причина продажу - не потрібний.
Використовувався як велофара, кріпився на каску.

Є один недолік  - від постійного возіння на касці, і в дощ в тому числі, розтягнулась резинка. (потрібна її заміна, оригінальної в продажі не існує, наразі ця проблема вирішена зшиттям зайвої довжини)
Ціна 500грн.
#9

Опис і характеристики
Пальнику нічого не бракує, справний, так як кілька разів використовувався то не блистить як на фото).
Причина продажу маю два і цей без п'єзопідпалу.
150грн.





#10

Продаю свій спальник Hannah Bivak модель 2009року з архіву офф сайту
Стан абсолютно добрий, без порізів, пропалів, плям.замок справний. Не прався. Використовувався лише у зимових походах, так як на весну,осінь,літо є інший.
Причина продажу - купівля нового.
Основні характеристики на першому фото. (Лівий)
Ціна 300грн.








Для масштабу


#11
порадьте но, хто знає можливо гуртівні, а краще можливо, окремих гончарів, хто робить, продає глиняний посуд.
Чорна димлена кераміка не цікава.
Може бути як розписана так і просто червона запечена глина.
Не для декору, а для ужиткових цілей.

П.с. гугління веде у Полтаву звичайно ж , або ж у Васильків (Київ)
Може щось є у західному регіоні.
У Гавареччені виключно чорна кераміка?
Дякую
#12
Як ви вже можливо знаєте, 27.10.2012 на СКА будуть виступати Скорпіонс. Квитки продаються ще з весни, зараз організатори придумали наступний рекламний хід:
Потрібно 10 велосипедистів, кожному якимось чином потрібно буде прикріпити телескопічну вудку)) з рекламним прапором і курсувати неспішно центром та прилеглими вулицями.
Чітко і коротко від організаторів:

"День акції: 1 вересня (субота)
Час акції: 14:00-20:00
Перерва: 10 хв. в кінці кожної години.
Потрібно 10 велосипедистів і 1 супервайзер.
Оплата: 20 грн за годину (100 грн в день)

Почати пробіг потрібно буде всім разом біля Данила Галицького, і після цього розділитись на 3 групи по 3 людини, курсувати на невеликій швидкості по центру з виїздами в прилеглий центр на пр.Чорнововла до Макдональдса, на Личаківську до Винниківського ринку, на Зелену до Водоканалу, до Церкви Юри, до церкви Анни. Але постійно одна команда повинна бути в центрі. Це все треба буде пофоткати, для звіту, якість фоток не важлива.

Оплата в кінці заїзду."
Всі питання і зголошення пишіть тут, в приват, на мейл, чи по тел. 063 154 33 22, 096 154 76 28
#13
Плани / До Хмельницька
14.08.2012 17:34:11
Якщо раптом хто буде їхати у бік Хмельницька 16 числа ввечері або 17 вранці  і може взяти 2х людей з рюкзаками - візьміть будь ласка, дорого оплатимо.
Або можливо у когось є зайві квитки до Хмельницька?
Дякую дуже.
063 154 33 22
096 154 76 28
#14
ASUS P4R800-V Deluxe + P 2.40 GHz 512+256 mb + БЖ 300вт
(з оновленим біосом))
(відео інтегроване)
Все працювало до сьогоднішнього вечора :)
435грн.











#15

Хто їздив той знає, а хто ні - я напишу кілька слів. Справа не стільки у потязі, вагонах - мова не про це. Хочу написати про залізничні каси, квитки та головного героя провідника 8го вагону поїзда №667/668 Ковель - Чернівці Антонюка Віталія Анатолійовича.
Невеличка передісторія: даний поїзд облюбований студентами, туристами, різного роду бабцями з торбами так як їде вздовж всієї західної України з Ковеля до Чернівців, у своєму складі має один(чи навіть два?) загальні вагони, плацкартних кілька та навіть купейний. Вартість квитків у загальному вагоні зі Львова до Франківська 11грн.(повний), що є привабливою ціною для відстані в приблизно 170км. Так як і туристи і студенти їдуть цим поїздом до Франківська то відповідно квитки слід брати завчасно. Для прикладу плануємо їхати у п,ятницю ввечері (23:44) йдемо у касу за квитком у вівторок - квитків уже немає - ЖОДНОГО в жодній касі.Ні в середу, ні п,ятницю, ні перед самим відправленням їх у касу не завозять, не добавляють і самі вони не з,являються.


Поїздка перша: оббігавши каси, шукаючи квитки через друзів, на форумах(можливо хтось взяв квиток і передумав чи не виходить їхати - таке іноді буває) залишився з невтішним результатом, добратись у Франківськ якось потрібно - крайній вихід - дати гроші провіднику(в три рази більше!) і спробувати запхатись у вагон - адже всі квитки розкуплені, людей має бути "повний вагон". Кілька хвилин до відправлення, загальний вагон, заходжу з думкою про задуху, відсутність хоч одного місця і тут - сідай не хочу, нагліші бабці взагалі лежать на лавках де може сісти три людини, одним словом ніякого аншлагу.
Поїздка друга: ситуація не міняється, квитків як не було так і немає, ні у вівторок, ні у центральних касах ні вокзальних. У четвер таки вдалось купити один останній квиток(за словами касира), радості не було меж. Можливо у неї був настрій хороший, а можливо вона щойно з обіду - квиток я таки придбав, на цей раз у плацкартний вагон, у восьмий(то й що на фото).
Заходжу, вагон заповнений в кращому випадку на половину, у кожному купе є одне два, три місця вільних. Де ж поділись ті пасажири які розкупили квитки ще у вівторок, середу і четвер???Запізнюються, передумали, не захотіли...?
Дія перша: Львів 07.04.2012 8мий вагон поїзда №667/668 Ковель - Чернівці з доблесним, совісним, чесним, порядним провідником на ім'я Антонюк Віталій Анатолійович.(на фото нижче).

23:44 поїзд  відправляється, закривається тамбур, він знімає свій бушлат (все стандартно) і виходить зі свого купе у майже темний вагон до пасажирів але замість квитків він збирає, що б ви думали?, не замовлення на чай/каву, не що інше як гроші за проїзд, як у київських маршрутках, не соромлячись і не ховаючись, злегка шепчучись з пасажирами. Таких пасажирів не один не два, всіх не запам,ятаєш, їдуть не тільки зі Львова і не тільки до Франківська, щоб все це не перемішалось у його здоровезній голові та кишенях він старанно це все записує на кавалку паперу, це навіть не старий квиток, щось середнє між туалетним папером і касовим чеком із супермаркету. Всі оквитковані, їдемо.
Дія друга: за хвилин так 35-45 Антонюк Віталій Анатолійович робить обхід по вагону і будить мало не кожного і запитує чи він/вона не до франківська, все таки за дві години все переплуталось, не допомагає ні папірчик з записами ні стаж роботи на залізниці. Так як у вагоні стоїть майже темрява, то на поміч Антонюк бере з собою китайськи світлодіодний ліхтарик. Світить на шмат паперу з своїми записами, а потім вам поміж очі.
Це стало останньою краплею, стиснувши зуби, закривши очі, кажу: "так я до франківська, я не сплю", Антонюк: "а ця жінка?" світить своїм ліхтарем на верхню полицю, кажу "я не знаю". Будить, тормошачи за плече, жінка їхала у Чернівці. Проходить 10хв., і старанно дотримуючись інструкцій, щоб бува ніхто не проспав - ще один обхід.І знову світло в очі і в грубо наказовій формі
-"вставай!"
-"Я знаю коли вставати, я не сплю, не треба світити в очі"
потім було, щось на зразок, що у нього робота така і він повинен за годину до прибуття(!) всіх підняти, питаю чи світити в очі він теж повинен?.огризається і йде у своє купе.
Дія третя: приїхали, виходжу з вагону, начитую ім,я прізвище з бейджа на диктофон, пробую фотографувати, фотографую. Такої реакції на камеру я ще не бачив:

Кинувши сумки пасажирів, не дочекавшись поки всі вийдуть бігом забіг у вагон і в своє купе. Потім тільки заглядав зза дверей вагону чи я ще там є. Потім таки набрався мужності, згадав мабуть, що він все таки провідник, він на роботі, поправив свого укрзалізничного картуза  і вийшов, на спробу ще раз його сфотографувати  - реакція очікувана і передбачувана - почав бігти на мене і простягати руки - без результатно, стандартні питання/відповіді чого я його фотографую? довелось пояснити, що він на роботі, є особа публічна в межах свого вагону і біля нього то ж немає чого переживати, "чи все таки є?" після чого почались виправдання і наміри залагодити все спокійно, так як все було на підвищених тонах. Ключова фраза "ви робите свою роботу , а я свою")))провідник замовк, закрив східці тамбуру і тільки злісно не задоволений погляд видавав його.

Осьо він Антонюк Віталій Анатолійович провідник хабарник №1 на львівській залізниці, з своїм вірним другом ліхтарем.

Так до чого це все, і ця вся історія з квитками: виникають припущення, що це свого роду замкнене коло, у касах квитків начебто немає, зате вони завжди є у провідників. Всі все знають, всі в долі, всі щасливі, нещасними залишаються тільки пасажири.

#16

24.04.2012. Львів. вул.Городоцька 5. Ситуація наступна: близько 18:30 виїжджаю я з магазину горгани, і бачу, як хлопака років 18, ледь досягаючи до цього знаку, навшпиньки активно клеїть рекламу, пробую хоча б зловити погляд - ноль, повний ігнор на людей і впевненість у нормальності своїх вчинків. Наступною була будка таксофона, потім профрозмова. Хлопчина клеїв все і скрізь, дали роботу але не сказали як клеїти, де можна, де не бажано, де ефективно, а де.самі бачите де. Судячи з логотипів, організатори цього заходу "автономний опір" Заклеювання знаків, таксофонних будок, та хто зна ще чого - мабуть таки і є "...НОВІ МЕТОДИ БОРОТЬБИ З СИСТЕМОЮ.", а ще це не що інше як ".головні цілі нашої ідеології – це виживання і розвиток народу."
Звертаюсь до відповідальних саме за таку рекламу та таке її втілення(сподіваюсь ці рядки найдуть вас), якщо не робите це самі(розклейку), то не полінуйтесь довести до відома "розклейщика" де і як, що до чого, наголосіть!!!, якщо він сам не соображає і йому плювати на вигляд міста, навіть якщо він не чекає на євро), він забере своїх 20 чи 25 грн. і все, а ця наклейка висітиме, вицвітатиме, потім її спробують обдерти, але ж липка основа зроблена на совість, і ще до наступного року збиратиме пил і бруд на себе, аж поки хтось не в'їде у цей нещасний знак, і можливо тоді його замінять для нових рекламних агіток.
Парад вишиванок це добре, це варто, але не такими методами. Яка цільова аудиторія цього сміття поклеїного вздовж і впоперек, яка ефективність? не якістю, а кількістю? "...НОВІ МЕТОДИ.???"
Особисто мені було б приємніше взяти таку ж листівку у панночки у цій же ж вишиванці, чи сорочці справжній, лляній, витканій не спопсованій, деталі мають значення, не вже це з області фантастики???
п.с. хлопчина з червоним рюкзаком, сині джинси, куртка-олімпійка чорна з червоним, 1.70см.

А це різновид рекламки, уже поклеєний попередниками, але наш смикалистий хлопака не розгубився і свою приклеїв з іншого боку, а то ж виходить не справедливо - люди котрі йдуть в центр знають про парад, а ті що повертаються пропустять.
#17

"Вночі з 11 на 12 березня у Сокільниках викрадено велосипед Garry Fisher. Advance. Рама кремового кольору з чорним. Якщо хтось бачив чи має якусь інформацію прошу задзвоніть 063-235-78-67. Перепостіть будь-ласка."
Сокільники - район Ашану.
#18

"INVICTA"
Made in china, 100% poliestere.
Розміри зовнішні д/ш/в 35/9/30
Кількаразове б/у
125грн.










#19
Всяке-Різне / Шукаю
23.08.2011 06:17:12

Ось цю дівчинку.
Хотів би подарувати фото)
#20
Логістика / Велокур'єр
30.06.2011 03:49:41
Доброго всім дня.
Пропоную послуги по доставці невеликих вантажів, пакунків, товарів...по місту за помірну ціну (від 15-25грн.)
Також можлива відправка чи отримання вантажів із кур''єрських служб типу Автолюкс, Нова пошта...
Можлива співпраця з інтернет магазинами, як разова так і постійна.
Можливо вам терміново потрібно придбати квиток у залізничних касах чи на автовокзалі - я до ваших послуг.
Можливо ви не встигаєте придбати букет квітів - теж не біда.
Якщо вам не хочеться їхати на шувар по картоплю)) думаю ви не залишитесь голодні.
Якщо раптом ви ремонтуєте машину, робите ремонт і у вас руки по лікті у мазуті чи фарбі і вам потрібна якась деталь, чи не вистарчило фарби чи лаку - думаю я зможу вам його привезти з найближчого магазину.
Одним словом - зекономте свій час, я впевнений ви знайдете як  використати його доцільніше)
lviv-trotter.livejournal.com
063 154 33 22
Юрій.