Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - userst

#1
Цитата: inkognito від 19.05.2012 08:02:32
Ги, виходить привиди також читають eXplorer - як інакше пояснити відстутність привида там, де він 100500% має бути? Почитав привид форум, зобачив яка банда зібралась та вирішив не випробовувати долю...  :)

А загалом місцину цю полюбляють наркомани, чого тільки вони не побачать після папіроски-другої  :)

Фігню говориш. Воно там є. Також куча свідкув є зі Сихова які бачили там різні речі. Те що не було тоді, коли ви були, не означає що його не існує. Воно не може появлятись то вашому бажанні. Хто побачив це - співчуваю.  Воно має свою волю і приходить коли хоче. Я впевнений що рано чи пізно хтось з тим зустрінеться. Я влясне це бачити не хочу ні за які гроші.
#2
Цитата: Bottlehunter від 18.05.2012 16:08:34
Всьо, йду сьогодні перевіряти. Тільки поясни, що таке "американки"? Або покажи на мапі, якщо можна. Я так розумію, що треба волати вночі акі цап і привид з'явиться? А там нема близько будинків? бо на звуки кози можуть збігтися невиспані люди, котрим назавтра на роботу.


Привіт. Американки зразу за Хрестом по дорозі вниз. Один великий хрест направлений на ліс. Проходиш вперід там на городі побачиш хрест кам'яний і статую. Зразу пару метрів вперід і зайти в ліс по лівій стороні. Там будут ями великі від бомб. Там діти на роверах катаються часто зїзжают і виїзжают вот так це там чуть вперід пройти подальше вліс. Якщо чинити гам як звук кози і голосно воно часто появляется від дороги з вулиці. Появлялось вночі десь через хвилин 10-15. Попереджаю якщо не дай Бог воно появиться, явище таке что з розуму зійти як пити дати. Ми це бачили – ЖАХ!!!

Як ідти з сихівського моста, проходиш завод іскра, дальше пожарну частину і буде поворот на право і не асвяльтована дорогу на хутір, йдеш прямо пока не побачиш перший хрест великий направлений на ліс і трохи вперід до камяного хреста і статуї богородиці і вліс за ями. Найдеш без проблем. Там по правій стороні прямо в тому місті де повертати в ліс буде город с високою колючою сіткою. Точні координати. Будинків нема 2-3 глухі халупи  і то метрів від того місця з дороги 50. В ліс зайти за ямами метрів 20-30 там побачиш яр. Я так поняв воно реагує на звуки.

Я думаю що цу те саме, що бачив автор в тій темі де я відповів. Там так і є через поле рейки і завод іскра неподалеку.
#3
Цитата: STALKER від 03.09.2010 17:48:53
Ну от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова

Всім привіт. Випадково найшов ваш форум. Я знаю де є настоящий привид. В тих недалеко місцях як тут написано. Це на Сихові йти потрібно за завод іскра і по дорозі як на вульки. Там буде один великий хрест коло лісу, далі статуя. Дойти до американок і зайти за ями. Якщо в ночі кричати імітувати звук кози. З дороги приходить молода в вуалі без ніг і пливе по воздуху в ліс і через рів напряму нападає.  Видовище жахливе настільки що можна померти від страху.

Про це давно написанно тут
http://www.mystical-stories.ru/4671-nechist-v-lesu.html