Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2961
  Народився ти явно в сорочці! Там є шо гепнуимсь я вам скажу! Проте не певен, що буди безпечно податись - останній раз як я заглядав зверху у колектор (дати не пригадую, на протязі 2-2,5 міс від today() ) - вода там валила внизу так, що нереально на ногах втириматись. Окрім того тунель був заповнений на 3/4 своєї висоти...
#2962
Гумор / Re: Фотоприколи
31.05.2009 20:10:40
   :) гарно, а ти згадай кота Базіліо та лисицю Алісу (здається), котрі роздавали дітям кульки із гелієм у підтримку ProCreditBank'у на Городоцькій (ближче до центру) коли ми із Лощини повертались... мля, про Буратіно заплаканого забули, що буде осторонь стояти із поРЕҐПаними кульками...Я плакав...Ми плакали...
   Не довіряйте їм своїх грошей, не беріть кредити у такому банку. Як хто знає координати їхнього PR-манагера, поділіться, просто страшно цікаво чому власне така сцена мала місце...
#2963
Цитата: SOC від 31.05.2009 19:13:46
Так, там колись стояло щось схоже на башту крана без стріли, всередині було щось типу підйомника(залишки чи то лфта чи транспортера). яма досі на своєму місці, тільки закрита плитами. Є невеликий зазор але 20см товжиною- потрібен героїчний дистрофік в протигазі(може навіть ізолюючому ;D)- випари там досить злі.

    Точно було, сам пам`ятаю - у батька гараж якраз поруч. У дитинистві думав, що то шахта де стоханівці добували вугілля для соціалістичного народу.  Збоку залишки свай =  мав бути перший у Львові багатоповерховий гараж... Не судилося його побудувати навіть досі (якщо неправий поправте блдь-ласка). Підйомник точно був, бо на який тоді нафіг мотори із редукторами зверху стояли, а моторів там було 2...
#2964
   Хойця завтра з нами, бо в Полтву реально зараз сунутись нереально. Деталі тут, правда якщо тобі до "Скрині" ближче, то я буду банду там чекати об 09-05.
#2965
..туди лізе тілько хD нажаль...
#2966
    Буде ще Negative_Creep, мильничку обіцяв захопити. Проблема в тому, що там картка xD на 256 метрів всього. Якщо би хто мав захопити із собою аналогічну >= розміру, було б супер.
#2967
Цитуватиа до території нових корпусів заводу прохід був лише через вахту?

  Коли я працював заходи були два - через вахту на Тургенєва та із Федьковича (Поліщука) із сторони, що ближча до Привокзального. Всі входи із сторони Шмаль-Стоцького були закриті (а паркан там ой який високий). Ймовірно був ще однин вхід із сторони Городоцької, власне через ту будівлю, що зараз "Скринею" зветься  :) Там гарна столовка була на другому поверху...
#2968
ну то я вже вас коло Скрині зустрічатиму - мені туди легше добратись - від 09-05 скажімо якщо всіх влаштовує
#2969
  Готовий йти зраня, пропоную зустрітись коло Скрині і обійти завод проти годинникової стрілки. Час зустрічі мені не критичний, прошу висувати власні побажання. Правда із фотоапаратом у мене на завтра кепсько - жінка конфіскувала, бо має важливі фотки робити. У Зелі також із фотиком зараз скрутно. Аkella, а у тебе фотоапарат якийсь є можливо?
#2970
   Ше не знаю друзяки, але із ймовірністю 90% піду за кумпанію, уточню увечері - десь до 21-30 максимум постом на форум.
#2971
    Працював колись там на території, запуск на територію був жостко по пропусках. Зараз то вже все куплено і здається в оренду, який рівнень контролю там зараз не знаю...
#2972
   Чи тільки у мене той сайт викликає підозру? Купа помилок на сторінці, граматичні та орфографічні помилки, пошук видає якусь фігню, відсутність будь-якого дизайну і таке враження, що там лише боти пишуть. Я наприклад своє "дерево" цьому сайту не довірю.
#2973
Гумор / Re: FunStuff в тему
28.05.2009 19:30:13
Ось це сьогодні до душі сильно припав:

- Тату, а трьохметрові щурі є?
- Закінчились, жри ТАРЕН!
#2974
Гумор / FunStuff в тему
28.05.2009 19:28:59
   Пропоную тут дописувати анегдоти в тему форуму
#2975
   До-речі, електроний каталог Petzl Sport Catalog, 55 Мб, PDF
#2976
   поки-що не шанує чоловіче, наразі прогноз невтішний...
#2977
То і мав наувазі, стопроцентів!  :)
#2978
ЦитуватиМісце знайдеться   Якщо буде багато бажаючих то я думаю Golem візьме свого таврольта

То не таврольт, а UTS=Unified Transporting Solution  :)
#2979
   Для завантаження рекомендую скористати із старого-доброго ТeleportPRO, сказавши йому Сreate a browsable copy of a website on my hard drive і стандарну глибину сканування (3 лінки) - у такому разі софт сам поправить лінки на локальній сторінці--> себто у вас залишиться локально стартова сторінка і не буде потребу вручну лазити по підкаталогах та "всліпу" шукати необхідну карту.

  P.S. Половина карт уже скачана, можу згодом із кимось поділитись (якщо кому влом качати чи не може стянути такий об`єм).
#2980
    Знайшов на закутках одного угорського сайту. Карта клікабельна, розмір кожного сектору по 2,5-3 Мбайти, загалом усі карти важать 935 Мбайт.