Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fozi

#1
Цитата: Soulstorm від 22.10.2016 13:45:34
А чо не маєш бажання, тебе там часом не обіжали?)
Та яке, просто зараз як хапнуть, то все що хочеш припишуть :) То ж " СЕКРЕТНИЙ  ЗАВОД НИИРТИ"  :)
#2
Цитата: Xaolas від 19.10.2016 20:09:45
Цитата: Fozi від 19.10.2016 19:47:04
Стрибаю я високо, але ні, там 8 метрів нема. Швидше за все, я перепутав локації, судячи з допису соулсторма.

Ну от тут
хлоп якийсь не так давно писав за це, сходи перевір, цікаво. Мав би час сам би подивитися був би не проти, але зараз купу справ маю.
Ого... Ні, та кімнатка, з якої дане фото, набагато менша за ту, яка показана в дописі Cherpak'a. Якщо мені не зраджує память, то та була десь +- 10х6х3. Моє фото зроблене саме з того "НИИРТИ", про яке писав Стрелок, але якщо чесно, більше бажання туди лізти я не маю  :)
Ось пара фото, знаю вони гівняні погані...


#3
Цитата: Soulstorm від 19.10.2016 17:22:11
Ця фотка часом не зі сховища по сусідству?)
я перепутав?) Там ще щось цікаве є?
Цитата: Xaolas від 19.10.2016 19:44:20
Цитата: Fozi від 19.10.2016 14:54:53
Був там і фото є. Навіть є хороші фото, але хтось впрето їх скидати не хоче... А звіт без фото, то не то  :)
Ото потолок "куба"

Якщо я не помиляюся, то писали на форумі, що "потолок" куба мав бути на висоті 8 метрів, то ви так стрибаєте високо чи що?
Стрибаю я високо, але ні, там 8 метрів нема. Швидше за все, я перепутав локації, судячи з допису соулсторма.
#4
Був там і фото є. Навіть є хороші фото, але хтось впрето їх скидати не хоче... А звіт без фото, то не то  :)
Ото потолок "куба"
#5
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 05.07.2016 22:58:21
Чувак з боку двоповерхової прибудови є сходи піднімаєшся на другий поверх і  йдеш впритик до замурованої частини ,  бачиш вільний захід на дах .
Серйозно??? Блін, не бачив...
#6
Городоцьку замуровали... Вхід вже десь місяць закритий, після останіх подій, напевно, вирішили, що це не добре місце. А так жаль, чудове місце було.
#7
Цитата: Le-i-3o від 25.06.2016 22:40:51
Я не маю нічого проки компютерних ігор як окремої сфери. Але нерезумію як можна називати спортом сидіння на кріслі і грання в гру) І визнання його спортом для мене є відходженням від канону, чи як ще правильно сказати.

Зранку схожу на стадійон і відпишусь скілько підтянувся.
Ну для тої самої CS, потрібно мати не аби яку реакцію і міцність здоров'я (я просто залишу це тут ;D). Це дико, для тих, хто в це: або не вникав, або не розуміє. В кожного своя думка. Але чомусь, мені це нагадує, думку тих самих росіян, які твердо відкидають все, що виходить за межі їхнього розуміння.
P.S. Дякую, за - в кармі  ;D ;D ;D P.S.S. Ух як бомбить, вже два мінуси  ;D
#8
Цитата: Le-i-3o від 25.06.2016 22:09:47
Я розвів срач який не стосуєтся теми, вибачте панство модератори. Але ... як можна Кібер "спорт" спортом важати?

Фозі я з Середи на роботі, моя компанія займаєтся друком, я тобі надрукую бесплатно іменну футболку, але заумави що ми під твоїм ніком напишемо: Дайош визнання Контер Страйку Варкрафту і прочого сколіозного компо-дрочества на рівні Футболом, Хокейом, Атлетикою(важкою і легкою), Туризму, та іншого спорту.

Як кого образив вибачте, повідомлення заслуговує смітника.


Окей, залюбки прийму такий подарок, закинь в ПП куди підійти забрати його, заодно напрошусь на екскурсію ( жаль офсетчик і не переварюю флексо, тампо). Як? Серйозно? Це не я його вважаю, а країни і федерації спорту. По секрету скажу, багато футбольних команд, мають свої кібер склади в різних дисциплінах, тому це ще і прибутковий спорт ( ніде в футболі\хокеї і тд, не бачив, щоб пацанчик 17-18 років сам собі купив БМВ 16 року...) В Швеції є цілі кібер школи, так само як і в Росії. А самих талановитих гонщиків з Gran Turismo, до себе забирають реальні гоночні команди. 2 Dexter, шлак, який не я почав лити...
Трохи мимо теми, вибачайте панове адміни, але не відписати не міг.
2Інтроверт, браво  ;D
#9
Цитата: Dexter від 25.06.2016 22:01:14
Цитата: Fozi від 25.06.2016 16:25:42
Фірмова? Будь хто може собі таку зробити, зробивши ескіз і віднісши його в друкарню. Я просто запропонував новий дизайн, який є досить крутим і популярним.


Тоді виникає питання, для чого ти замовляєш тут, якщо можна просто намалювати ескіз і віднести його в друкарню?  :-\
Я десь писав, що не хочу замовляти? Ба навіть, зверху є моє замовлення. А замовляю тут, тому, що це легше і не бачу причин не замовляти.
#10
Цитата: Le-i-3o від 25.06.2016 20:36:46

ТИ наразі скинув фото якогось геймера, то шо спортсмен??? Сказати шо Геймер то спортсмен, це десь таксамо як "ГЕЇ це природньо".

Так, в нашій країні це ще не визнали, але в багатьох визнали. Не спортсмен?  ;D Смішно, чесно. Якщо чогось не знаєш, ліпше не пиши. Геймерська форма була прикріплена як взірець, а такі самі футолки багато де використовують (авто-, мотоспорт і тд). До чого дизайнери? Так, як команди виступають перед публікою, дизайнери продумують дизайн футболок, тому їм краще знати, що для людей шлак, що ні. Де буде сприйматися лого спонсора ( в нашому випадку - назва організації), де ні. Звичайно, твоя думка має місце, тому будемо чекати ескізу від Roy'a
Я один висловив думку, щодо надпису на спині, ми ще не чули думки інших форумчан, тому не слід писати, що я один таке хочу.
2Soulstorm: нік власника - атрибут? Ні, для мене перш за все, це іменна футболка. І назви організації, спереду, хватає на всі 100% + спина, як зараз.
#11
Фірмова? Будь хто може собі таку зробити, зробивши ескіз і віднісши його в друкарню. Я просто запропонував новий дизайн, який є досить крутим і популярним.
Шлак? Хм, чомусь не одна топова спортивна команда так не думає, точніше їх дизайнери. І я не бачу проблеми, в тому, щоб в одного надпис був на рукаві, а в інших на спині.
#12
Цитата: Le-i-3o від 24.06.2016 16:17:56
Яб ліпше заплатив більше але щоб було на рукаві. Буде акуратніше і гарніше.
Ну просто справді, на рукаві трохи не видно, а більшість таких футболок - мають надписи на спині. Нік ліпше видно і виглядає ефектіше, правда на нього шрифт більший тре, ось як на фото (EDWARD).

#13
А, і таке питання, а чи можна зробити надпис "Fozi" не на рукаві, а на спині?
#14
Мені одну білу, Froot of the Loom, L. Fozi
#15
 Пиздять Брешуть і не червоніють, наші МНС, кажучи, що залучено лише 2 АНи. 4 літаки злітають один за одним, через 15-20 хв все повторюється. На даний момент, кудись полетіли, пусті, судячи з того як вони довертали на курс, після відриву. Тому, що гружоні водою, вони ледь набирали висоту.
#16
Не забувай про DCU, який відбудеться 5 червня. Обіцяє бути найефектнішим за останні паро років!!!

#17
І мені, якщо можна.
#18
Ось тільки зараз попав на Волинь. І обіцяне фото.

#19
Інформативно...
#20
Цитата: Electri4king від 24.11.2015 09:11:37
Цитувати..на рівні 12-го поверху..
та? тоді скільки там поверхів? здається дев'ять. кожен поверх по три метри(грубо кажучи) дасть нам 27 метрів, якщо не рахувати перекриття. при тому що висота стандартної 12-поверхівки - 40 метрів. питання тоді, для чого таке перебільшення роблять? ніколи не перестану дивуватись з нашої міліції і змі.
хоча мені здається що на цю будівлю вже чекає "знос" після такої події
Там більше, ніж 3 метри між поверхами. Тому, щоб краще зрозуміли висоту, замість 9-ох поверхів, написали 12.