Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Андрей

#1
   Маю вже більше року Energizer , такий шо на макітрі носити треба,  і ше ні разу не міняв батарейки!!  Використовував його в різних погодних умовах і температурах( в межах від +35 до -25).Найдовший безперервний час роботи був десь 4,5 год, причому сила світла не зменшувалась. Взагалі  довольний ним як слон. 6 світло діодів, 4 режими, одним словом - зашибісь апарат.
#2
  Конкретно знаю де є один вхід, але колись він використовувався лікарнею як склад ліків, що там зараз не знаю, але вхід в нього закритий металевими дверима.  Недавно пробив інформацію  в кого можуть бути плани підземель, треба буде взяти його в "разработку".Ще знаю що на березі річки біля школи були, але напевно берег осунувся і їх завалило.
#3
   В Городку, хто був той знає є з вигляду ніби нічим не примітний, але дуже давній монастир. В свій час працював там на відбудові і помітив на багатьох цеглинах був відбиток руки того хто її зробив. Напевно то також був в той час такй фірмовий знак.
  Доречі підземелля того монастиря та і взагалі Городка , ще зовсім не дослідженні.