Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#541
+2 якщо четвер-п'ятниця на роверах ;)
#542
Налобник можу позичити, якщо шо.
#543
Цитата: YserL від 22.08.2009 19:32:33
Супер прога. Працює без інсталяції. Єдине що генштабівок України немає, тільки Іраку і це якісь куски. Плюс від мене.

Генштабівки України мене теж дуже цікавили і особливо можливість загнати їх у таку програму як MapNav, тому потратив величезну купу часу і нервів але все ж таки добавив генштаб України у SAS.Планету наразі в масштабі: від 1:1 000 000 до 1:100 000 покрита вся територія неньки і 1:50 000 майже всі Карпати.
Правда користуватись можна лише у локальному варіанті тобто як КЕШ.
#544
Дуже цікава стаття, з задоволенням перечитав +.
А яким роком стаття датується? Бо від вигоди до Дубового Кута вже декілька років курсує так званий "Карпатський рамвай" активно перевозячи, трьома вагонами, по вихідних туристів. Сам минулої неділі ним катався, і моє враження, що місцеві жителі просто великі молодці, потихеньку відновлюють колію, ремонтують, і звісно заробляють на тому гроші. Станом на тепер там курсує потяг по понеділках і п'ятницях для робітників лісозаготівлі, а по вихідних для туристів по два рейси в день. По словах організаторів вони мусіли викуповувати у місцевих жителів рейси, для відбудови колії, бо у 90-і тими ж рейсами і шпалами людям виплачували зарплатню і все було в дуже жалюгідному розламано\розкраденому стані.

P.S. Приємно дивитись коли люди щось роблять для майбутніх поколінь а не просто розпродують і знищують.
#545
Цитата: inkognito від 21.09.2011 01:22:46
  А яка до кулєри різниця? ціна питання в $2? певно в асуса корпус буде метальовий, в D-Link'a пластмасовий, а ТP-Link'a ще шось. А всередині усе те саме від дядечка Цяо. І паше, і пахати буде.
  Все фуфло, цицьки рулять!

Погоджуюсь з паном inkognito шо то шо то одна й таж сама залізяка по ТТХ. Правда металевий корпус теж в D-Link'a є. І дійсно працює і працювати буде, в самого на роботі на тих D-Link'aх вся мережа висить і поки 5 років політ нормальний.

А на рахунок роутерів D-Link чи ТP-Link - то воно гімно гімна варте якщо повезе то буде працювати а так то в 98% глючить страшенно і здихає теж періодично.
#546
Цитата: RedShift від 16.09.2011 12:55:48
Цитата: YserL від 16.09.2011 12:34:31
Легше подарувати якомусь інтрнату чи благодійній організації.

ти шо хочешь шоП мене там діти засміяли з цим гімном?  ;D

А що це взагалі за брухт? Може його за пиво простіше пороздавати що кому треба а решту в утіль, чи там все офіційно має бути?
#547
Є така фірма, називається Меліка вона якраз займається утилізацією комп'ютерної і офісної техніки. Знаходиться на Патона, 22, тел. 032 2-400-400
#548
Нема проблем, пиши в приват
#549
А як на рахунок телевізійної вежі? Чи там все дуже строго?
#550
Теоретично так. Але я ж написав що це щось на подобі годинника, бо достеменно невідомо що воно таке і для чого використовувалось, тому це лише припущення з моєї сторони.
Хто чітко може пояснити що воно за девайс, буду вельми вдячний.
#552
Ще є цікава штука на подобі сонячного годинника на протилежному березі від замку.
#553
Там постійно тусується сторож але з ним можна спокійно домовитись. Ми з Цезаром як їздили на ТераГероїку, то там на території казарм свої палатки ставили. Дуже класне місце.
#554
А що за фестиваль?
Злазити обов'язково треба на замок. Дуже цікавими також є казарми 18 століття. Ну і взагалі стара частина міста.
#555
Народ тут так браво забакланив нашу камку, а от я особисто і ще кілька знайомих постійно її тягаємо і нічо. Коли йдеш у гори на фест чи на вилазку, рибалку чи полювання - це саме те, зручно, легко і саме головне - не шкода. А на рахунок бундесівської чи якої іншої це звичайно круто, комфортно і надійно, але мені було б шкода її тупо вбивати.
Тому коли починають прикривати доступні і потрібні речі - це вже якось занадто. Хай би собі заборонили на майбахах розшивати...
Як на мене тупізм наших законів починає наближатися до штатьських "заборонено сушити кота у мікрохвильовці" і тому подібних.
#556
Цитувати
Стаття 186-1 Незаконні дії щодо державних нагород, форменого одягу, знаків розрізнення:

... використання колористики «камуфляж» для військовослужбовців та осіб,які мають спеціальні звання, особами, які не мають на те права –
тягнуть за собою попередження або накладання штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі дії, вчинені повторно   протягом   року   після   накладення  адміністративного стягнення, -
тягнуть за собою накладання штрафу від п'ятнадцяти до п'ятдесяти  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Просто нема слів, нам вирішили вказувати у що одягатися а в що ні. Наші дУпутати скоро точно нам на голову вилізуть і зверху чемно накладуть - бо так має бути, такий вони прийняли закон.

У вкладенні текст проекту закону.
#557
От так воно виглядає з моїм розширенням 1280х800
#558
Гм... цікава нова темка, як на мене дивиться значно краще з естетичної точки зору, але ширше зручніше.
Але все ж таки зверху бракує аватару користувача і лінку на останні непрочитані.
#559
Ну в п'ятницю там торг паршивий - половина всіх будок закрита.
А з 13-14 години народ потихеньку починає приймати на душу і згортатися.
Оперативку, на обмін, для старенького ноута брав десь три місяці тому в другому чи третьому ряді на перехресті з цетральним проходом. Правда там мою довго тестували, а решту торгашів взагалі хотіли забрати і на наступний день торгів сказати беруть чи ні.
#560
А цього лінку "Показати останні непрочитані теми" мені дуже бракувало після останніх змін на форумі.