Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#641
Далі по фантомній залізниці за мостом через дорогу на Винники теж залізли у підземелля, під дорогою та колією, де помітили цікаву річ, керамічна труба у якій збереглись ще якісь ІМХО комунікації - дві трубки на подобі броньованого кабеля діаметром на око десь 1\2 дюйма.
#642
ЦитуватиПеред тим місцем де стоять цистерни є стрілка з якої виходить ще одна колія і іде параллельно основній. Закінчується там само де і основна, але має рампу з протилежного боку. Ще нижче є якийсь таємничий об"єкт периметр затягнутий колючим дротом. Об"єкт закинутий має систему якихось відстойників і деккілька закинутих споруд... Зробив висновки, що це щось типу очісних споруд від дріжзаводу

На вихідних проходились відрізком фантомної залізниці від тракту глинянського і саме там, нижче зліва від відгалуження колії намагались дослідити таємничий об'єкт. На табличці біля заїзду поряд з вагончиком написано "Вхід суворо заборонено. Небезпечна зона. Об'єкт під охороною". От і зацікавило чим саме ця зона небезпечна. Але ця територія дійсно охороняється і нас культурно попросили піти звідти. Тихенько проводжаючи аж до асфальтного заводу.
#643
Чесно, я б не дуже орієнтувався на гізметео чи яндекс (вони від нас далеко і не завжди правильно прогнозуть) а з власної практики поляки у цьому плані (особливо для нашого регіону) більш точніші. Подивитись можна наприклад тут http://pogoda.onet.pl/2,12671,1215,,,lwow,miasto.html
#644
Цитуватиі як тобі даний девайс? як веде себе в роботі?
Мене повністю влаштовує, кажу ж єдине що трохи важкий бо коли йдеш в похід, вага відіграє дуже важливу роль. В роботі як звичайний акумулятор 5В і 16-19В. Додатково зробив собі невеличкий кабель для зарядки телефона (бо від штатного USB моя сонька дуже довго заряджається, як від компа так і від батареї), в комплекті тільки перехідники для ноутбуків, для телефонів треба шукати окремо. Ну і коли заряджати ноут одночасно працюючи на ньому то трохи гріється.

ЦитуватиЯка ціна? Де брав?
Взяв місяця два тому за 390грн + пересилка.
Пошук в інтернет магазинах мене не радував бо там менше ніж за 800 не продавали (хоча були і трохи дешевше але дуже сумнівні маркети). Гугління допомогло знайти одного чоловіка в Криму який продавав свою за вище вказану ціну (нова в целофані і упаковці, заряджалась, по його словах, раза три) от її і забрав.

Свою брав з розрахунком на ноут тому й габарити та вага відповідні. Якщо тільки для телефона, КПК, mp3 то думаю доцільніше такий варіант http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_171_640_373.html вона менша й легша - ну і відповідно потужність трохи менша. Хоча рекламувати не берусь бо сам не юзав, незнаю на скільки її вистарчає (ємкість в моїй написано 6600х3 а тут просто 4400).
#645
Придбав собі ось таку штуку http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_171_640_361.html
Правда вона не тільки USB а ще й від неї ноут можна живити чи заряджати. Єдине трохи важка.
#646
і я дві візьму. В якому районі і як знайти\зв'язатись? Ціна та сама?
#647
А мені новий більше подобається, хто б там що не говорив
#648
Був я сьогодні на цій конференції, відверто сказати мені не дуже сподобалось - майкрософт проводить набагато цікавіше та якісніше. А тут просто реклама, і то якась пісна. Єдине чим народ вдалось розворушити - так це саме цим недоробленим законом - та й то толком без логічного завершення. Загалом, як на мене, нічого цікавого, особливо для наших "маленьких" львівських фірм.
#649
Дякую за роз'яснення та коменти  :). Завжди цікаво дізнатись щось нове, та цікаво-повчальне.
#650
Ну так, я читав. Але там тема більше як звіт про пошук кажанів у лощині. 

І ще парочка екзотичних екземплярів
#651
Ну і для початку пару фото кажанчика який мирно зимував собі у підвалі, поки його не знайшов хвотоапарат.
#652
Пропоную викладати сюди цікаві фото різного роду живності, які не часто зустрічаються у повсякденні.
#653
Доречі кому потрібно Генштаб район Карпат (1:1 000 000  -  1:50 000) і Україна (1:1 000 000  -  1:100 000) у вигляді тйлів GoogleMV для SASPlanet звертайтесь
#654
Нажаль коли ми туди зайшли з фотом - кажанів не застали. Це Цезар бачив їх першого разу коли оцінював можливість пройти по вент тунелю

P.S. Кому цікаво можу викласти фото кажанів з підвалу :) дивляться вельме ефектно
#655
Ціну в студію!!!  ;D
#656
Лесику респект  ;D  +

Як на мене, форма для вилазок зовсім недоречна - камуфляж у цьому плані рулить. А форма це так, похизуватися на стометрівці. ІМХО
#658
-1  нажаль :(
#659
Думаю оптимальний маршрут через Брюховичі, Бірки, Лісопотік, Буда, Задебрі, Турича і перед Дубровицею вліво. Дорога після Брюхович не в найкращому стані (сніг зійшов разом з асфальтом)
#660
+1 полюбому